sen @Bully e lakap arıyormuşsun duyduğuma göreneyse ben birsey demiyecem ama inanilmaz şaşirdim. hayir yani öyle biri ilaki yanliz değildirde benim şaşirdiğim şey başka bir şey. @Bully beyefendi anlamiştir ne demek istediğimi.
keşke daha önce bilseydim de bugun ona göre bazi tavirlarim farkli olurdu![]()
o şimdi benim tripten korkmuştur ne desem diye düşünüyordurbelkide normal kız arkadaş bilmiyorum kız arkadaşım dedide hem neye şaşırdın sen
@Bully ya nerdesin gel cevap ver bizee![]()
o şimdi benim tripten korkmuştur ne desem diye düşünüyordur![]()
sen daha dünkü yazima yorum yapmadin hemen şimdikine atliyorsun. sıra gelmedi bir türlü 😡sen @Bully e lakap arıyormuşsun duyduğuma göreeğer kurbağalar sana hakaret davası açar diye çekinmiyorsan kurbişim diyebilirsin mesela tamda uygun bir lakap
)
helal olsun bana sonund danıştın ya biraz geç oldu gerçi ama yani sonunda doğru adresi bulman bile yeterli@destere basgan bu hafta kime yüksek vereyik![]()
Shakirayı birde böyle dinle kadına dahada ısınıcaksın @destererecebi dinlemeden şarkılar hakkında yorum yapmayacağım artık çünkü recepte fikrim olumlu veya olumsuz değişiyor
mesela denizin ziynet ini örnek verirsek eğer recepte müziğin kesilip ziynetin konuşmaya daldığı kısım çıkarsa puanım eksi veya artı yönden feci şekilde değişecektir)
emre tosbağası bu hafta bu şarkıyla gelecektiysen iyiki seni geçen hafta şutlamışız diyorum başkada bişey demiyorum)
bomba bir itiraftisilmişsin nasıl görcem dört açtım gözlerimi ama göremiyom
![]()
Zaten onlari seven kim haftaya hepsi elenir sonra bize bela okurlarhelal olsun bana sonund danıştın ya biraz geç oldu gerçi ama yani sonunda doğru adresi bulman bile yeterliher hafta türbüşonla fetoş canı son ikiye atsan yeterli onlar elendikten sonra yeni hedefler buluruz
)
o arada kayboldu sanırım şu an daha okuyamadığım 150 mesaj var onların arasında bir yerdedirsen daha dünkü yazima yorum yapmadin hemen şimdikine atliyorsun. sıra gelmedi bir türlü 😡
Kız şuan daha heyecanlı bir olay var dur.
ikili eleme ne zamanda @Çiğdem- e söyleyelimde o hafta toplu temizlik yapalımZaten onlari seven kim haftaya hepsi elenir sonra bize bela okurlar![]()
neyse ben birsey demiyecem ama inanilmaz şaşirdim. hayir yani öyle biri ilaki yanliz değildirde benim şaşirdiğim şey başka bir şey. @Bully beyefendi anlamiştir ne demek istediğimi.
keşke daha önce bilseydim de bugun ona göre bazi tavirlarim farkli olurdu![]()
@dosimosi ciddi bir ilişkim olsaydı bilirdin. 😉belkide normal kız arkadaş bilmiyorum kız arkadaşım dedide hem neye şaşırdın sen
@Bully ya nerdesin gel cevap ver bizee![]()