MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

neyse ben birsey demiyecem ama inanilmaz şaşirdim. hayir yani öyle biri ilaki yanliz değildirde benim şaşirdiğim şey başka bir şey. @Bully beyefendi anlamiştir ne demek istediğimi.
keşke daha önce bilseydim de bugun ona göre bazi tavirlarim farkli olurdu :)
sen @Bully e lakap arıyormuşsun duyduğuma göre:) eğer kurbağalar sana hakaret davası açar diye çekinmiyorsan kurbişim diyebilirsin mesela tamda uygun bir lakap :))

recebi dinlemeden şarkılar hakkında yorum yapmayacağım artık çünkü recepte fikrim olumlu veya olumsuz değişiyor

mesela denizin ziynet ini örnek verirsek eğer recepte müziğin kesilip ziynetin konuşmaya daldığı kısım çıkarsa puanım eksi veya artı yönden feci şekilde değişecektir :))

emre tosbağası bu hafta bu şarkıyla gelecektiysen iyiki seni geçen hafta şutlamışız diyorum başkada bişey demiyorum :))
Shakirayı birde böyle dinle kadına dahada ısınıcaksın @destere :A :A :A @Harunnn60 @xemrexxx :F :F :F

sen daha dünkü yazima yorum yapmadin hemen şimdikine atliyorsun. sıra gelmedi bir türlü 😡
o arada kayboldu sanırım şu an daha okuyamadığım 150 mesaj var onların arasında bir yerdedir :) niyeki övgülerin tek kullanımlıkmıydı şimdide güzel sözlerine ihtiyacım vardır belkide :))

neyse ben birsey demiyecem ama inanilmaz şaşirdim. hayir yani öyle biri ilaki yanliz değildirde benim şaşirdiğim şey başka bir şey. @Bully beyefendi anlamiştir ne demek istediğimi.
keşke daha önce bilseydim de bugun ona göre bazi tavirlarim farkli olurdu :)

belkide normal kız arkadaş bilmiyorum kız arkadaşım dedide hem neye şaşırdın sen:F
@Bully ya nerdesin gel cevap ver bizee:F:F
@dosimosi ciddi bir ilişkim olsaydı bilirdin. 😉 :A

@vadikızı ablama laf arasında demiş olabilirim öyle bir şey, arada gezdiğimiz kızlar oluyor tabii, zaten düzenli bir manitamız olsa forumda işimiz ne :D