MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

Valla sana yaklaşmamak lazım benim aramı da bozarsın şimdi. :A

:F:F:Fallah allahh ne sanıyon sen benii çizgi film karakteri vardı kel bi çocuk
neydi adını unuttum omuyum ben aaa:F:F

Ama bozdun :A Bak senin yüzünden fırsatçı @destere de akbabalar gibi üşüşmüş dosi'cimin yanına aramızı daha da bozmaya uğraşıyor. ss

:Tyoggg arkadaşş ben kendimi intihar etmeye gidiyomm @dosimosi cevap vermezsen
yapacammmm:F

demiştim bully e güvenme türbüşon sevenlerden kimseye fayda gelmez diye ama kime laf anlatıyoruz:) dediğim çıkıyor tek tek,... sonunda anlayacaksınki tek güvenilir kişi benim ama geç anlıycan tabi hep böyle hayal kırıklıkları yaşayacaksınızki dediğime gelesiniz :)
yaşanmisliklarin hatirina @Bully e laf ettirmem 😡
sana nasil güveneyim? senin 1 dakikan digerine uymuyor. senin icin cok cabaliyorum ama hep hüsran. enleer listesine bakmissin. 1 soru sordum sana orda. cevabina göre yolumu cizecem :A
Batırdın mahvettin ortalığı mutlu musun :A @dosimosi'nin eline büyük bir koz verdin zaten bana trip atmaya yer arıyor, şimdi onun gönlünü almak için 40 takla atmam gerekecek :A
takla atmana gerek yok. trip yok artik ama eski doside olmayacak artik :A
şoku uzun süre üzerimden atamayabilirim :)
Valla sana yaklaşmamak lazım benim aramı da bozarsın şimdi. :A
kiminle arani bozacak ??

sana nasil güveneyim? senin 1 dakikan digerine uymuyor. senin icin cok cabaliyorum ama hep hüsran. enleer listesine bakmissin. 1 soru sordum sana orda. cevabina göre yolumu cizecem :A

kiminle arani bozacak ??
Seninle aramızı. :T

kiminle arani bozacak ??
@vadikızı bu seferde @Harunnn60 la @Bully nin arasını bozmaya çalışıyormuş ben onu anladım :))

o dediğin soru nerde oraya baktım soru yok sadece bir mesaj yazıp sildiğini söylemişsin sildiğin mesaj nasıl bişeydiki ? :)

kiminle arani bozacak ??
Şok olacak bir durum yok ki, sen demiyor muydun kızlar senin peşini bırakmıyordur diye, e o kızlardan biriyle bir gün gezmiş olabilirim ne var ki bunda :A Daha yeni konuşmamız olmuştu bu konu hakkında arkandan iş çevirmedim yani ben. ss

@vadikızı bu seferde @Harunnn60 la @Bully nin arasını bozmaya çalışıyormuş ben onu anladım :))

o dediğin soru nerde oraya baktım soru yok sadece bir mesaj yazıp sildiğini söylemişsin sildiğin mesaj nasıl bişeydiki ? :)
nasil görmezsin ya 😡
neyse bosver
ama illa görmek istiyorsan bugunun ilk yorumlarindaydi

Şok olacak bir durum yok ki, sen demiyor muydun kızlar senin peşini bırakmıyordur diye, e o kızlardan biriyle bir gün gezmiş olabilirim ne var ki bunda :A Daha yeni konuşmamız olmuştu bu konu hakkında arkandan iş çevirmedim yani ben. ss
bak bak özelimizde konuştuğumuz konulari niye buraya saçiyorsun 😡 beni sasirtmaya devam et sen

Kalın kalın merak etme sen biz çok sınav atlattık aramız bozulsa bile düzelir bir şekilde, zaten ertesi güne beyaz sayfamızı açarız kendisiyle dimi @dosimosi :A
sabahin körunde baslayan alinganligim çığ gibi buyudu oyuzden beyaz sayfa işe yaramayacak gibi en azindan 1 gun daha sürebilir. özeli aciklaman batirdi :A