Valla sana yaklaşmamak lazım benim aramı da bozarsın şimdi.benim yüzümden araları açıldı amaa
Ama bozdun Bak senin yüzünden fırsatçı @destere de akbabalar gibi üşüşmüş dosi'cimin yanına aramızı daha da bozmaya uğraşıyor. sshayırrrrrrrrrrrrrrrrr ben aranız bozulsun istemedimmm
Valla sana yaklaşmamak lazım benim aramı da bozarsın şimdi.
Ama bozdun Bak senin yüzünden fırsatçı @destere de akbabalar gibi üşüşmüş dosi'cimin yanına aramızı daha da bozmaya uğraşıyor. ss
yaşanmisliklarin hatirina @Bully e laf ettirmem 😡demiştim bully e güvenme türbüşon sevenlerden kimseye fayda gelmez diye ama kime laf anlatıyoruz dediğim çıkıyor tek tek,... sonunda anlayacaksınki tek güvenilir kişi benim ama geç anlıycan tabi hep böyle hayal kırıklıkları yaşayacaksınızki dediğime gelesiniz
takla atmana gerek yok. trip yok artik ama eski doside olmayacak artikBatırdın mahvettin ortalığı mutlu musun @dosimosi'nin eline büyük bir koz verdin zaten bana trip atmaya yer arıyor, şimdi onun gönlünü almak için 40 takla atmam gerekecek
kiminle arani bozacak ??Valla sana yaklaşmamak lazım benim aramı da bozarsın şimdi.
Bu gece uykuların kaçsın inşallah. ssallah allahh ne sanıyon sen benii çizgi film karakteri vardı kel bi çocuk
neydi adını unuttum omuyum ben aaa
yoggg arkadaşş ben kendimi intihar etmeye gidiyomm @dosimosi cevap vermezsen
yapacammmm
Seninle aramızı.yaşanmisliklarin hatirina @Bully e laf ettirmem 😡
sana nasil güveneyim? senin 1 dakikan digerine uymuyor. senin icin cok cabaliyorum ama hep hüsran. enleer listesine bakmissin. 1 soru sordum sana orda. cevabina göre yolumu cizecem
takla atmana gerek yok. trip yok artik ama eski doside olmayacak artik
şoku uzun süre üzerimden atamayabilirim
kiminle arani bozacak ??
@vadikızı bu seferde @Harunnn60 la @Bully nin arasını bozmaya çalışıyormuş ben onu anladım )yaşanmisliklarin hatirina @Bully e laf ettirmem 😡
sana nasil güveneyim? senin 1 dakikan digerine uymuyor. senin icin cok cabaliyorum ama hep hüsran. enleer listesine bakmissin. 1 soru sordum sana orda. cevabina göre yolumu cizecem
kiminle arani bozacak ??
yok senle aramiz bozulmaz kolay kolaySeninle aramızı.
Şok olacak bir durum yok ki, sen demiyor muydun kızlar senin peşini bırakmıyordur diye, e o kızlardan biriyle bir gün gezmiş olabilirim ne var ki bunda Daha yeni konuşmamız olmuştu bu konu hakkında arkandan iş çevirmedim yani ben. ssyaşanmisliklarin hatirina @Bully e laf ettirmem 😡
kiminle arani bozacak ??
nasil görmezsin ya 😡@vadikızı bu seferde @Harunnn60 la @Bully nin arasını bozmaya çalışıyormuş ben onu anladım )
o dediğin soru nerde oraya baktım soru yok sadece bir mesaj yazıp sildiğini söylemişsin sildiğin mesaj nasıl bişeydiki ?
bak bak özelimizde konuştuğumuz konulari niye buraya saçiyorsun 😡 beni sasirtmaya devam et senŞok olacak bir durum yok ki, sen demiyor muydun kızlar senin peşini bırakmıyordur diye, e o kızlardan biriyle bir gün gezmiş olabilirim ne var ki bunda Daha yeni konuşmamız olmuştu bu konu hakkında arkandan iş çevirmedim yani ben. ss
Hmm o bağ kalın mı peki.
birde @destere 'nin bağını merak ettim.
İyice çekte Giresun'a kaçmasn.evet baya kalin. gemi halati gibi
Elde 0 sın hala destere maşallahbenim saf ve temiz duygularımı kullanıyor sanırım isveçe götürüp kötü emellerinemi alet edecek napacak tam bilemiyorum bir şüphe uyandı bende )
evet baya kalin. gemi halati gibi
sabahin körunde baslayan alinganligim çığ gibi buyudu oyuzden beyaz sayfa işe yaramayacak gibi en azindan 1 gun daha sürebilir. özeli aciklaman batirdiKalın kalın merak etme sen biz çok sınav atlattık aramız bozulsa bile düzelir bir şekilde, zaten ertesi güne beyaz sayfamızı açarız kendisiyle dimi @dosimosi
İyice çekte Giresun'a kaçmasn.
Elde 0 sın hala destere maşallah
ben Kaanla olan bağima kalin dedim 😉İyice çekte Giresun'a kaçmasn.
Elde 0 sın hala destere maşallah