MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Sonuçları

Maşallah iyi takip etmişsin Gökhan'ı

ben bu mesjı nasıl kaçırdım ya harika bir mesaj
) hogathaya yol göründü sanırım artık kısmetim açıldı gibi bu yaz isveçe geliyorum
)
ama görmemissin bak illa ben hatirlatiyom hep. boşuna demiyorum güzel mesajlarimi gormuyon diye. sansini kaybettin yine.
nasilki sen sarkiya puanimi sevip @Bully e yaptigim övgu yuzunden gözden düsürduysen benim icinde ayni sey oldu. görmedin gözden düstün

@dosimosi değilim değilim
) yani adım atabilirs,in

ama forumu açtım 60 mesaj var onlara bakarken birde kötü codmin türbüşonsevere laf yetiştiriyoruz arada kaynamış
)

Sen beni sürekli övdüğün ve öveceğin için @destere ile aranın iyi olması mümkün değil zaten dosicim.
Zaten ona da ihtiyacın yok ilişkini kes gitsin.

Çüşş artık dişi kedilere bile sulanmaya başladın ayoll kaç git @cookies 😱😱😱

kediye o niyetle bakmadım ama sende beni millete sapık göstermek için her fırsatı kolluyorsun
minik kedi ne kadar sevimli dedim dikkat edersen kedi dişimi erkekmi diye sormadım bile

Sen beni sürekli övdüğün ve öveceğin için @destere ile aranın iyi olması mümkün değil zaten dosicim.
Zaten ona da ihtiyacın yok ilişkini kes gitsin.

işte dosiyle aramızdaki en büyük engelde burdan kaynaklı seni elememize yardım ederse kesin bu yaz hatta kısmetse tüm yaz kış dosiyle birlikte olurum
)

kediye o niyetle bakmadım ama sende beni millete sapık göstermek için her fırsatı kolluyorsun
minik kedi ne kadar sevimli dedim dikkat edersen kedi dişimi erkekmi diye sormadım bile
hahhaha tatlı gerçekten profilinde seninde ismini anmıstık sincap fok balığı kedicik kış ayına hazırız ayoll

hahhaha tatlı gerçekten profilinde seninde ismini anmıstık sincap fok balığı kedicik kış ayına hazırız ayoll
şimdi anlaştık dimi bu hafta bir puana kadar inebiliyorum herkesin içinde anlaştık de sonra itiraz eden olursa onay mesajını yapıştırayım kafalarına

@destere ile yazisinca gözum birsey görmuyor

bunuda kaçırmışım arada nerdeyse kaynayacaktı bu mesajda muhteşemmiş
)

şimdi anlaştık dimi bu hafta bir puana kadar inebiliyorum herkesin içinde anlaştık de sonra itiraz eden olursa onay mesajını yapıştırayım kafalarına
hahaha hayırr cnm juri başkanı 1 veremez

Bak millet imza toplamaya baslamıs bu hafta @Bully ve @mrt-06 ya bol puan dağıt

o zaman bende @mrt-06 in imza kampanyasına katılırım
vallahi sen bilirsin
@Çiğdem- den de tekmeyi yedin yakında kurtuluyoruz senden hayırlısıyla.
)
hahaha ayy zaten @destere yi kıramayıp onun istediği şekilde yol haritamızı çizmiştik her hafta en düşük verme düşücek demişti bende kabul etmiştim finale akdar yol haritamızı çizip anlaşmıştık erkek adam sözünden dönmez

Helal olsun oklavayı böyle indir işte kafasına.

Yukarda da imza konusunda bize destek vermişsin zaten harikasın.