MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Sonuçları

asıl sahibi rezil etmiş şarkıyı allahtan intizar yetiştide sevdirdi millete :) zaten dikkat edersen türbüşon un insan içine çıkışı intizar ın şarkıyı söylemesinden sonraya denk geliyor daha önce evden dışarı çıkmaya yüzü yoktu :)
Maşallah iyi takip etmişsin Gökhan'ı :A

ben bu mesjı nasıl kaçırdım ya harika bir mesaj :)) hogathaya yol göründü sanırım artık kısmetim açıldı gibi bu yaz isveçe geliyorum :))
ama görmemissin bak illa ben hatirlatiyom hep. boşuna demiyorum güzel mesajlarimi gormuyon diye. sansini kaybettin yine.
nasilki sen sarkiya puanimi sevip @Bully e yaptigim övgu yuzunden gözden düsürduysen benim icinde ayni sey oldu. görmedin gözden düstün :A

@dosimosi değilim değilim :)) yani adım atabilirs,in :)

ama görmemissin bak illa ben hatirlatiyom hep. boşuna demiyorum güzel mesajlarimi gormuyon diye. sansini kaybettin yine.
nasilki sen sarkiya puanimi sevip @Bully e yaptigim övgu yuzunden gözden düsürduysen benim icinde ayni sey oldu. görmedin gözden düstün :A

ama forumu açtım 60 mesaj var onlara bakarken birde kötü codmin türbüşonsevere laf yetiştiriyoruz arada kaynamış :))

Sen beni sürekli övdüğün ve öveceğin için @destere ile aranın iyi olması mümkün değil zaten dosicim. :A Zaten ona da ihtiyacın yok ilişkini kes gitsin. :A

Çüşş artık dişi kedilere bile sulanmaya başladın ayoll kaç git @cookies 😱😱😱

kediye o niyetle bakmadım ama sende beni millete sapık göstermek için her fırsatı kolluyorsun :) minik kedi ne kadar sevimli dedim dikkat edersen kedi dişimi erkekmi diye sormadım bile :)

Sen beni sürekli övdüğün ve öveceğin için @destere ile aranın iyi olması mümkün değil zaten dosicim. :A Zaten ona da ihtiyacın yok ilişkini kes gitsin. :A

işte dosiyle aramızdaki en büyük engelde burdan kaynaklı seni elememize yardım ederse kesin bu yaz hatta kısmetse tüm yaz kış dosiyle birlikte olurum :))

kediye o niyetle bakmadım ama sende beni millete sapık göstermek için her fırsatı kolluyorsun :) minik kedi ne kadar sevimli dedim dikkat edersen kedi dişimi erkekmi diye sormadım bile :)
hahhaha tatlı gerçekten profilinde seninde ismini anmıstık sincap fok balığı kedicik kış ayına hazırız ayoll :A :A :A

hahhaha tatlı gerçekten profilinde seninde ismini anmıstık sincap fok balığı kedicik kış ayına hazırız ayoll :A :A :A
şimdi anlaştık dimi bu hafta bir puana kadar inebiliyorum herkesin içinde anlaştık de sonra itiraz eden olursa onay mesajını yapıştırayım kafalarına :)

@destere ile yazisinca gözum birsey görmuyor :A

bunuda kaçırmışım arada nerdeyse kaynayacaktı bu mesajda muhteşemmiş :))

şimdi anlaştık dimi bu hafta bir puana kadar inebiliyorum herkesin içinde anlaştık de sonra itiraz eden olursa onay mesajını yapıştırayım kafalarına :)
hahaha hayırr cnm juri başkanı 1 veremez :A :A :A

Bak millet imza toplamaya baslamıs bu hafta @Bully ve @mrt-06 ya bol puan dağıt
:A :A :A

o zaman bende @mrt-06 in imza kampanyasına katılırım :) vallahi sen bilirsin :)
@Çiğdem- den de tekmeyi yedin yakında kurtuluyoruz senden hayırlısıyla. :))
hahaha ayy zaten @destere yi kıramayıp onun istediği şekilde yol haritamızı çizmiştik her hafta en düşük verme düşücek demişti bende kabul etmiştim finale akdar yol haritamızı çizip anlaşmıştık erkek adam sözünden dönmez :A :A :A

hahaha ayy zaten @destere yi kıramayıp onun istediği şekilde yol haritamızı çizmiştik her hafta en düşük verme düşücek demişti bende kabul etmiştim finale akdar yol haritamızı çizip anlaşmıştık erkek adam sözünden dönmez :A :A :A
Helal olsun oklavayı böyle indir işte kafasına. :A

Yukarda da imza konusunda bize destek vermişsin zaten harikasın. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan