MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Sonuçları

Valla bakamadım kim ne vermiş diye kanki. :(
Sende kayıplardasın zaten ama sana geçenlerde hal hatır sormuştum.ss .( Canımm kankkimmm.:bhr::A
Oysa en guzel puanı ben vermiştim:(yıldızlı demiştim. Neyse seni affetmem için bi ünlü yakalayıp forumdasha sevgiler yazdırıp ünlünün eline tutuşturup resim çekinceksin:F fotoda sen olmana gerek yok:A (karişik oldu uyku sersemine)

Özel ilgi hoşuma gidiyor her yerden hatırlatıyosun falan şımarıyorum :A :Z

Susma sustukça sıra sana gelecek :A
hahahah ayy şuna bakk demek ilgigörmek için yapıyorsun gerçi kedicikler öyledir al bakalım
:A :A :A
sut-ve-ekmek.jpg

@mrt-06 daha burdami ne ?? 1 saat önce uyumaya gittigini yazmamismiydin. sütünü bile icmiştin :A
bu arada senin bir etkinligin vardi kimle konusuyoruz kim sabirli vs. ayarlanan liste. ben onu bulamiyorum :A nerdeydi o ?

puanim güzel zaten ama puanlari kaciriyorsunya ondan dedim yoksa kiymet biliyorsunki kiymet goruyorsun 😛
Kaçırdığım 1-2 puan yüzünden şampiyonluk kaçmaz herhalde ya. :A

Haftaya daha kıymetli puanlarını beklerim o zaman. :F Güzel bir slowla geliyorum. :Z

puanim güzel zaten ama puanlari kaciriyorsunya ondan dedim yoksa kiymet biliyorsunki kiymet goruyorsun 😛
bu haftaki puanlarını görünce nerdeyse isveçe içgüveysi gitmeye karar veriyordum ama bu mesajınla batırmışsın durumu :)) yine hogathaya kaldık :)

Alıştım en azından hayatım tehlikede değil istanbulda olsaydım korkcaktım :)

Herkes bilmiyormuydu bunu :A Gökhan konusunda @Bully i uyar o zaman kaliteli şarkı arasın 😉
Benim listemdeki tüm şarkılarım kaliteli bir kere, dinlemeyi bilmeyenler utansın. ss

Alıştım en azından hayatım tehlikede değil istanbulda olsaydım korkcaktım :)

Herkes bilmiyormuydu bunu :A Gökhan konusunda @Bully i uyar o zaman kaliteli şarkı arasın 😉

senin avatar ne kadar hoş bişeymiş yumurta gibin kedi:) nerdeyse benim avatarımdaki foktan daha güzel bir seçim :))