Oysa en guzel puanı ben vermiştimyıldızlı demiştim. Neyse seni affetmem için bi ünlü yakalayıp forumdasha sevgiler yazdırıp ünlünün eline tutuşturup resim çekinceksin fotoda sen olmana gerek yok (karişik oldu uyku sersemine)Valla bakamadım kim ne vermiş diye kanki.
Sende kayıplardasın zaten ama sana geçenlerde hal hatır sormuştum.ss .( Canımm kankkimmm.
Özel ilgi hoşuma gidiyor her yerden hatırlatıyosun falan şımarıyorumsen yarından sonra özelinede bakmayı unutma oy veriyorsun sonucta cnm profosyonel bir juri olarak iliglenmelisin
Susma sustukça sıra sana gelecekaman tmm sustum yahuu
puanim güzel zaten ama puanlari kaciriyorsunya ondan dedim yoksa kiymet biliyorsunki kiymet goruyorsun 😛İyi tabii ki, neden kötü olsun ki 10 puan verdin diye küsecek değilim ya sana kıymet bilirim ben.
Özel ilgi hoşuma gidiyor her yerden hatırlatıyosun falan şımarıyorum
Susma sustukça sıra sana gelecek
hahahah ayy şuna bakk demek ilgigörmek için yapıyorsun gerçi kedicikler öyledir al bakalımÖzel ilgi hoşuma gidiyor her yerden hatırlatıyosun falan şımarıyorum
Susma sustukça sıra sana gelecek
,gelmesin susayım ben ben susunca daha iyi oluyor galiba
Sütün içine ekmek yerine cici bebe alayım pılizhahahah ayy şuna bakk demek ilgigörmek için yapıyorsun gerçi kedicikler öyledir al bakalım
hhahaha olmazz kediciğe göre çok zengin işi olur,
Hayır inanmıyosan forumu terk etmeye çalışan @dosimosi ye sor Susma
Sütün içine ekmek yerine cici bebe alayım pıliz
vay planimi ifşa ettin,
Hayır inanmıyosan forumu terk etmeye çalışan @dosimosi ye sor Susma
Sütün içine ekmek yerine cici bebe alayım pıliz
Alıştım en azından hayatım tehlikede değil istanbulda olsaydım korkcaktımhhahaha olmazz kediciğe göre çok zengin işi olur
alışabildinmi kıbrısa bakalım
Herkes bilmiyormuydu bunu Gökhan konusunda @Bully i uyar o zaman kaliteli şarkı arasın 😉vay planimi ifşa ettin
evet terkedecegim ama öyle pat diye olmayacak.
Gökhan elenmedikce bende gitmeyeceğim
Kaçırdığım 1-2 puan yüzünden şampiyonluk kaçmaz herhalde ya.puanim güzel zaten ama puanlari kaciriyorsunya ondan dedim yoksa kiymet biliyorsunki kiymet goruyorsun 😛
bu haftaki puanlarını görünce nerdeyse isveçe içgüveysi gitmeye karar veriyordum ama bu mesajınla batırmışsın durumu ) yine hogathaya kaldıkpuanim güzel zaten ama puanlari kaciriyorsunya ondan dedim yoksa kiymet biliyorsunki kiymet goruyorsun 😛
Benim listemdeki tüm şarkılarım kaliteli bir kere, dinlemeyi bilmeyenler utansın. ssAlıştım en azından hayatım tehlikede değil istanbulda olsaydım korkcaktım
Herkes bilmiyormuydu bunu Gökhan konusunda @Bully i uyar o zaman kaliteli şarkı arasın 😉
hahah aa nerelerdesin sen bee @xemrexxx i şutladıkbu haftaki puanlarını görünce nerdeyse isveçe içgüveysi gitmeye karar veriyordum ama bu mesajınla batırmışsın durumu ) yine hogathaya kaldık
Alıştım en azından hayatım tehlikede değil istanbulda olsaydım korkcaktım
Herkes bilmiyormuydu bunu Gökhan konusunda @Bully i uyar o zaman kaliteli şarkı arasın 😉
sen bi eski mesajlara bak. bende seni ic güveysi olarak alacaktimki @Çiğdem- rest cekti vazgectimbu haftaki puanlarını görünce nerdeyse isveçe içgüveysi gitmeye karar veriyordum ama bu mesajınla batırmışsın durumu ) yine hogathaya kaldık