MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Sonuçları

Evet az daha 4.haftada kullanacaktım. :A

Büyük İnsan'ı finale koymayabilirim ama, yeni şarkılarının daha çok ilgi göreceğini düşünüyorum. Yanımda Kal olabilir mesela final şarkım, hatta Korkak bile olabilir. :D İkisi de çok sevilmişti forumda. :D
ayy bilmiyormuyuz seni ayoll büyük insanı çeyrek diye düşünürsün sonra finali çeyreğe atarsın büyük insanıda finale klasik bully taktiği diyoruz biz buna :A :A :A

yalan inanmam? o gün banyodaki doğal halini görmek istedim ciyakk ciyakk bağırıp kaçtın şimdi birde millete ben doğalım diyorsun insan biraz dürüst olur :))
hahahahahah ohaaa okadarda değil ama makyajsız yüzümü gördünüz sonucta onunla yetiniceksin cnm :A :A :A

ayy bilmiyormuyuz seni ayoll büyük insanı çeyrek diye düşünürsün sonra finali çeyreğe atarsın büyük insanıda finale klasik bully taktiği diyoruz biz buna :A :A :A
Büyük İnsan'ı daha önce kullanacam belki nerden biliyon bende hit şarkı dolu. :A Bu sefer gerçekten kazanmaya çok yakınım, iyi yönetmem gerekiyor sadece bir kaza daha kaldıramam. :A

hhahaha aa yok artık 1 verirsen normal juriden farkın kalmıyor 1 vermek yok :A

FİNAL haftalarında sayı düştüğünde sen yüksen vericeksin emrak etme mesala çeyrekte 5 kişimi var en yükseği 5 ten değil 8-2 arası Falan olucak :A :A :A
bir vermem lazım hem sen jüri başkanı seçtiğin kişinin adil olacağına güvenemiyormusun sen böyle yaparsan karpuz kafalı @mrt-06 tabiki senden yüz alıp beni safdışı bırakmak için imza toplar bana bu kötülüğü yapamazsın bir puan verme hakkım olmalı hem söz verdin bu hafta bir puana kadar inebiliyorum :)

hahahahahah ohaaa okadarda değil ama makyajsız yüzümü gördünüz sonucta onunla yetiniceksin cnm :A :A :A
makyajın kapattığı yerler görmek istediğim yerler değilki napim makyajsız çıkmışsın banane :))

daha bu yollar çok su alır daha yarışmanın başındayız sen çeyrek finale kadar gidebilirsen yat kalk @dosimosi gibi türbüşon sever jürilere dua et :)
Neyse @Çiğdem- sana ayarı verip haddini bildirmiş kafana göre puanlama yapmak yok öyle 1 puan hevesin kursağında kaldı üzgünüm. :A

Büyük İnsan'ı daha önce kullanacam belki nerden biliyon bende hit şarkı dolu. :A Bu sefer gerçekten kazanmaya çok yakınım, iyi yönetmem gerekiyor sadece bir kaza daha kaldıramam. :A

sen o şarkıyı türbüşon elendikten sonra kullan zaten türbüşona yakışmıyor o şarkının asıl sahibi intizara ayıp olur :)

bir vermem lazım hem sen jüri başkanı seçtiğin kişinin adil olacağına güvenemiyormusun sen böyle yaparsan karpuz kafalı @mrt-06 tabiki senden yüz alıp beni safdışı bırakmak için imza toplar bana bu kötülüğü yapamazsın bir puan verme hakkım olmalı hem söz verdin bu hafta bir puana kadar inebiliyorum :)

makyajın kapattığı yerler görmek istediğim yerler değilki napim makyajsız çıkmışsın banane :))
hahahahah herkes istediğinigöremiyor malesef bu hayatta cnm okadar kolay bir dünya değil malesef :A :A :A

sen o şarkıyı türbüşon elendikten sonra kullan zaten türbüşona yakışmıyor o şarkının asıl sahibi intizara ayıp olur :)
Şarkının asıl sahibi Gökhan Türkmen'dir, o şarkıyla meşhur oldu adam, senin İntizar güzelim şarkının üstüne konmuş sadece. :))

İlerki haftalara saklarsın sonra güvenemez krıtık haftalarda ileri ata ata finale kadar gider ayol şimdi önceki sezonlardan örnekler sunmayayım :A :A :A

Yanımda kallarla zaten finalde işin zor büyük insan benimde dinlediğim bildiğim şarkılardan tabi gökhanın söylediğini sen tanıstırınca hatırladım :A nakaratı insanı öldürüyor diğer şarkıların kalitesinden çok yüksek aa sadece bir öyküüydü ismi o şarkı büyük insan kalitesiyle yarısır okadar :A :A :A

İlerki haftalara saklarsın sonra güvenemez krıtık haftalarda ileri ata ata finale kadar gider ayol şimdi önceki sezonlardan örnekler sunmayayım :A :A :A

Yanımda kallarla zaten finalde işin zor büyük insan benimde dinlediğim bildiğim şarkılardan tabi gökhanın söylediğini sen tanıstırınca hatırladım :A nakaratı insanı öldürüyor diğer şarkıların kalitesinden çok yüksek aa sadece bir öyküüydü ismi o şarkı büyük insan kalitesiyle yarısır okadar :A :A :A
İşte beni korkutan da bu, senin şarkıyı çok övmen, malum senin zevklerinle forumun zevki taban tabana zıt. :A

Mesela Yanımda Kal, Korkak falan forum etkinliklerinde baya destek gördü ama Büyük İnsan'ın nasıl tepki alacağını kestiremiyorum, final için en doğru şarkıyı seçmem gerekiyor bu yüzden. :D

Şarkının asıl sahibi Gökhan Türkmen'dir, o şarkıyla meşhur oldu adam, senin İntizar güzelim şarkının üstüne konmuş sadece. :))
asıl sahibi rezil etmiş şarkıyı allahtan intizar yetiştide sevdirdi millete :) zaten dikkat edersen türbüşon un insan içine çıkışı intizar ın şarkıyı söylemesinden sonraya denk geliyor daha önce evden dışarı çıkmaya yüzü yoktu :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan