MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Sonuçları

hahah aa nerelerdesin sen bee @xemrexxx i şutladık :A :A :A
gördüm geç kalınmış bir adalet:) tosbağa @xemrexxx son çırpınışlarını yaşıyordu zaten neneyle buraya kadar gelmesi bile başarı :))

tek üzüntüm @eskici yine elenmemiş :)

sen bi eski mesajlara bak. bende seni ic güveysi olarak alacaktimki @Çiğdem- rest cekti vazgectim :A
iyi bak o yazilara
hogathanın rest çekmesini umursamazdım iki gönül bir olunca hogathaya noluyorki:) biz anlaşalım yeterki ama sende arada bir böyle kötü codminlere iyi puanlar veriyorsun güvenimizi sarsıyorsun :)

gördüm geç kalınmış bir adalet:) tosbağa @xemrexxx son çırpınışlarını yaşıyordu zaten neneyle buraya kadar gelmesi bile başarı :))

tek üzüntüm @eskici yine elenmemiş :)
hahaha tuhaf gerçekten yarışmamızın 8.haftasına kadar gelmiş @eskici nin tuhaf herifi yüzünden avrupa ülkeleri tarafından yarışmamış dikkata alınmıyor 10.haftada 2 eleme var orada kurtuluşu yok ayoll :A :A :A

Desteğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar çığ gibi büyüyoruz artık bunu @Çiğdem-'in görmesi gerekiyor. :A @destere

VPEGjq.png

@sokak sanati @xemrexxx @Bully @denizz19 @dosimosi @vadikızı @Harunnn60 @batuhankaralar @Maskeli Fedai @cookies

imza sahipleri bile imzalarına sahip çıkmıyor karpuz kafalı codmin :) ama bunlar gerçek olsada benim sağımda solumda ötemde berimde dağ gibi hogatha var onu yıkmadan bana zarar vermeniz imkansız imzalarınız boşuna bir çaba :))

En üstte benim ismimin olması gerekiyordu kardeşim, kaç sezondur neler çekiyorum bu meymenetsiz başkandan. :A

Neyse inşallah çoğunluğa ulaşıp şutlayacaz kendisini, oraya da kayyum atamak şart oldu. :A

aha işte bir imzaya sen sahip çıkarsın:) körler sağırlar türboşonla kart teyzeler birbirini ağırlar ama iki imzayıda kimse dikkate almaz :)

Çünkü @destere saat tam 22.05'de bal kabağına dönüşüyor o yüzden kaçmıştır. :A

bu mesajdan sonra birde teşekür etmişsin insanın yüzü kızarır :) yaptığın sıva kırdığın çanağa değdimi şimdi :))

ozaman @destere beni bugun biraz daha sevecek :A

@Çiğdem- in baskılarına dayanamadım aslında çok farklı bir puanla gelmeyi düşünüyordum ama benim yerime hogathanın başını ağrıtırlar diye oylarıma çeki düzen vermek zorunda kaldım harbiden cem karacanında neşet ertaşında en sevdiğim şarkıları bu haftaya denk düşmüştü bunlarla elenseydiler önümüzdeki hafta sibel canla gökhan türbüşona iki puan verecektim:) elenmediklerine göre artık üç puan verebilirim :)

Buda güzelde büyük insanı tut elidne tutabildiğin kadar ayoll nerdeyse harcıyordun saklayabildiğin kadar sakla :A :A :A
Evet az daha 4.haftada kullanacaktım. :A

Büyük İnsan'ı finale koymayabilirim ama, yeni şarkılarının daha çok ilgi göreceğini düşünüyorum. Yanımda Kal olabilir mesela final şarkım, hatta Korkak bile olabilir. :D İkisi de çok sevilmişti forumda. :D

Kaçırdığım 1-2 puan yüzünden şampiyonluk kaçmaz herhalde ya. :A

Haftaya daha kıymetli puanlarını beklerim o zaman. :F Güzel bir slowla geliyorum. :Z
insallah 3 puanla gitnez yoksa o saniye vedalasmadan tüyerim :A . Gökhanin slow sarkilarini seviyorum oyuzden yuksek olur puanlar

bu mesajdan sonra birde teşekür etmişsin insanın yüzü kızarır :) yaptığın sıva kırdığın çanağa değdimi şimdi :))

@Çiğdem- in baskılarına dayanamadım aslında çok farklı bir puanla gelmeyi düşünüyordum ama benim yerime hogathanın başını ağrıtırlar diye oylarıma çeki düzen vermek zorunda kaldım harbiden cem karacanında neşet ertaşında en sevdiğim şarkıları bu haftaya denk düşmüştü bunlarla elenseydiler önümüzdeki hafta sibel canla gökhan türbüşona iki puan verecektim:) elenmediklerine göre artık üç puan verebilirim :)
hahahah aa bana kıyamadın tabi ama bende kara kaplı kitabımdan kırdığın potlardan birini sildim 300 den 299 a düştü pot sayın cnm yakında 0 a iner umut var :A :A :A

Evet az daha 4.haftada kullanacaktım. :A

Büyük İnsan'ı finale koymayabilirim ama, yeni şarkılarının daha çok ilgi göreceğini düşünüyorum. Yanımda Kal olabilir mesela final şarkım, hatta Korkak bile olabilir. :D İkisi de çok sevilmişti forumda. :D

bu hafta bir puan verme hakkım var artık yaşadın sen :) hogathayla anlaşmıştık iki hafta en düşük iki puan verecektim sonra bir puana kadar inebiliyordum iki haftalık eziyet sona erdi:) senin türbüşonu kimse tutamaz artık :))

hahahah aa bana kıyamadın tabi ama bende kara kaplı kitabımdan kırdığın potlardan birini sildim 300 den 299 a düştü pot sayın cnm yakında 0 a iner umut var :A :A :A
olurmu birde bir puan verme hakkı tanıdın bana unutma söz verdin artık bende bir puan kullanıcam :)

bu hafta bir puan verme hakkım var artık yaşadın sen :) hogathayla anlaşmıştık iki hafta en düşük iki puan verecektim sonra bir puana kadar inebiliyordum iki haftalık eziyet sona erdi:) senin türbüşonu kimse tutamaz artık :))

olurmu birde bir puan verme hakkı tanıdın bana unutma söz verdin artık bende bir puan kullanıcam :)
hhahaha aa yok artık 1 verirsen normal juriden farkın kalmıyor 1 vermek yok :A

FİNAL haftalarında sayı düştüğünde sen yüksen vericeksin emrak etme mesala çeyrekte 5 kişimi var en yükseği 5 ten değil 8-2 arası Falan olucak :A :A :A

Sana rağmen aslanlar gibi 2 final puanımı aldım yine, ne yapsan nafile şampiyonluğumu engelleyemeyeceksin. :A

hahah ee ben evde annemle babamla nasıl rahat samimi konusuyorsam buradada öyleyim tüm doğallığımı %100 sunuyorum burasıda bir aile ortamı benim için :bhr::bhr::bhr:
yalan inanmam? o gün banyodaki doğal halini görmek istedim ciyakk ciyakk bağırıp kaçtın şimdi birde millete ben doğalım diyorsun insan biraz dürüst olur :))