Kar yağdı yol iz kayboldu ayoll şuan ışıkta kaçtı burada telefonun netini leptoba bağlayıp öyle girdim şimdi çıkıcam yarın tüm gün gelmemezlik etmez umarım
@Bully @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60
10.haftayi görsek yeterTamamdır seni mi kıracam Peki senin bu yarışmadaki hedefin ne
Daha çok rakibiz gibi artık Shakira hanımı gözüme kestirdim.
Güzel rekabet olsun, iyi olan kazansın diyelim.
😱 terbiyesizz totoşşşşş git ne izliyosan izlee hadeee
Montaj bu montaj kabul etmiyorumDesteğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar çığ gibi büyüyoruz artık bunu @Çiğdem-'in görmesi gerekiyor. @destere
@sokak sanati @xemrexxx @Bully @denizz19 @dosimosi @vadikızı @Harunnn60 @batuhankaralar @Maskeli Fedai @cookies
Desteğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar çığ gibi büyüyoruz artık bunu @Çiğdem-'in görmesi gerekiyor. @destere
@sokak sanati @xemrexxx @Bully @denizz19 @dosimosi @vadikızı @Harunnn60 @batuhankaralar @Maskeli Fedai @cookies
hahah başkanımız @xemrexxx i şutladı bu hafta şimdi diğer imzalayanların hakkından tek tek gelir ayollDesteğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar çığ gibi büyüyoruz artık bunu @Çiğdem-'in görmesi gerekiyor. @destere
Bence de atalım @destere 'yi.Desteğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar çığ gibi büyüyoruz artık bunu @Çiğdem-'in görmesi gerekiyor. @destere
Ve ışık geldi yakaladım ayollKar yağdı yol iz kayboldu ayoll şuan ışıkta kaçtı burada telefonun netini leptoba bağlayıp öyle girdim şimdi çıkıcam yarın tüm gün gelmemezlik etmez umarım
@destere nin ilgisini mi kıskandın
Vallaha izlerken klibi kendimi ilkkez cahil hissettimNeyse One list time ile telafi et artık ayrıca klip 300 milyonluk sende çok cahil çıktın.s.z
En üstte benim ismimin olması gerekiyordu kardeşim, kaç sezondur neler çekiyorum bu meymenetsiz başkandan.Desteğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar çığ gibi büyüyoruz artık bunu @Çiğdem-'in görmesi gerekiyor. @destere
Gönder yaa ben de merak ediyorum. Başima kötü bişey gelse sapıgım kim bilemicem, kim vurduya gitcemay doğru @faruk @Forumdash ın original sapığını gönderecektim
VefasızÇok teşekkürler arkadaşlar.
Shakira zaten ülkemizde çok sevilen bir isim. +40 yaş üstü kişiler bile Shakira'yı tanır ülkemizde.
İlk haftalarda filan hiç konuya dahi uğramıyordum hiç mesajım da yoktu. bu yarışmada sende yarışman lazım. Neyse işte bir şekilde aktif olmam lazım dedim birde iyi şarkılar ile yarışınca 1.lik süper oldu.
Gerçekten hani Shakira'nın 1.olmasını istiyorum çünkü hak ediyor bu kadın 1.olmayı bakalım artık.
@Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @dosimosi @Bully @destere @MasacRE-
@sokak sanati @Bully @MayısKralı @turkuazz @denizz19 @soo @ozmoturk
@Ahmad @cookies @Billy Kane @batuhankaralar
hahah ee ben evde annemle babamla nasıl rahat samimi konusuyorsam buradada öyleyim tüm doğallığımı %100 sunuyorum burasıda bir aile ortamı benim içinyok bee bakıom herkes onunla tatlı tatlı konuşuyor benimle kimse
böyle tatlu konuşmuyor bee (şakadır he)
hahah ee ben evde annemle babamla nasıl rahat samimi konusuyorsam buradada öyleyim tüm doğallığımı %100 sunuyorum burasıda bir aile ortamı benim için
Valla bakamadım kim ne vermiş diye kanki.Gönder yaa ben de merak ediyorum. Başima kötü bişey gelse sapıgım kim bilemicem, kim vurduya gitcem
Vefasız