MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Sonuçları

Tam çok iddialı oldu ama iyi veririm tabii :A Gerçi Boş Bardak, Sana Affetmek Yakışır ve Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim tam puanlık şarkılar benim için bakalım bir şeyler yaparık belki. :A
O ücünden birini kullanacam iste tam puan verirsin daha iyi sarkilar olsa bile bir seferlik bizi onlarin önüne koyarsin :A

Ayy ben ne yaptım bee bu hafta bana sormadın o tuhaf şarkıyla elendin :A

ama seni yakan @cookies ve @Harunnn60 olmuş hep tam puanlar veriyordu bunlar sana bu hafta harun 1 vermiş cookieste kötü verince elenmişsin gerçi sadece birisi bile yi verse yine elenmiyordun ayoll :A :A :A
Ben ne yaptım beee. :F Geçen hafta tam vermiştim. :T::T::T::T:

Tam çok iddialı oldu ama iyi veririm tabii :A Gerçi Boş Bardak, Sana Affetmek Yakışır ve Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim tam puanlık şarkılar benim için bakalım bir şeyler yaparık belki. :A
O ücünden birini kullanacam iste tam puan verirsin daha iyi sarkilar olsa bile bir seferlik bizi onlarin önüne koyarsin :A

Yarına kalsın ablam çok yorgunum yatıcam. :(

Ama bu kadar yüksek beklemiyordum. :A Teşekkürler. :D

Yeni haftada da beğeneceğinden eminim çünkü sevdiğin bir parçayla geliyorum. :A

Sana 9 puan verdim be insan teşekkür eder. :A Ki sen bana 1 vermişsin.
Düşünüyorum da 10 falan mı verseydim ya.. :D :D Zaten sibel can güzel söyleyemiyordu o şarkıyı :D
Niye haftaya kullanıyorsun o şarkıyı 2-3 hafta daha bekleyebilirsin bence :)

Düşünüyorum da 10 falan mı verseydim ya.. :D :D Zaten sibel can güzel söyleyemiyordu o şarkıyı :D
Niye haftaya kullanıyorsun o şarkıyı 2-3 hafta daha bekleyebilirsin bence :)
Genelde 1 verdiğin için yüksek vericem dediğinde 8 puan falan diye düşündüm ama 11 büyük şok oldu bende. :D

Öyle ayarlamıştım ama değiştirebilirim ben de pek emin değilim açıkcası. :D

Kız sussana sen. :A
1.olduk hani ödülüm nerde. :A
ay zaten oralıkta büyük bir kumpas var çözücem :A
Hazır ortalıkta yokken şutladık işte seni @xemrexxx :A :A :A

hahah aa benim payımı zaten sen biliyorsun @Harunnn60 :bhr::bhr::bhr:

hadi bu gece 2001 yılına bak müziğin yolculuğunda ilk bölüme bakmadın telafi et hem artık 4 yaşına geldin çocukluğunda dinlediğin şarkılara geçtik en önemlisi çok sevdiğin kadın şarkıcılar mevcut :A :A :A

Hazır ortalıkta yokken şutladık işte seni @xemrexxx :A :A :A

hahah aa benim payımı zaten sen biliyorsun @Harunnn60 :bhr::bhr::bhr:

hadi bu gece 2001 yılına bak müziğin yolculuğunda ilk bölüme bakmadın telafi et hem artık 4 yaşına geldin çocukluğunda dinlediğin şarkılara geçtik en önemlisi çok sevdiğin kadın şarkıcılar mevcut :A :A :A
Aynen ya senin elin uğurlu geldi Giresun'un rose'si. :love1: :F
Bakarım merak etme. :D

ay neyse ben royals izlemeye gidiyorum :) biz safiye sultan hülya avşar hazretlerinin amerikdaki versiyonu elizabeth hurley başrolde :) gerçek biz olduğunu iddia eden @mrt-06 gerçek biz olan biz'in yurtdışındaki dostlarını bilmez bile:A
içerik.jpg

bu arada geçen hafta yine soyunarak yaşım 50 yi geçmiş olabilir ama mihrap yerinde izlemeyen @destere ve @sürgünüm bekar ölsün inşallah dedi:A
ööklö.jpg

burada da önceki dizisinde parlak genç oğlanı öpüp şaparak @Çiğdem- le @vadikızı na nanik yapıyor:A sonra uykum gelmezse konuya gelip 60-70 mesajı diss lerim:A

ay neyse ben royals izlemeye gidiyorum :) biz safiye sultan hülya avşar hazretlerinin amerikdaki versiyonu elizabeth hurley başrolde :) gerçek biz olduğunu iddia eden @mrt-06 gerçek biz olan biz'in yurtdışındaki dostlarını bilmez bile:A Ekli dosyayı görüntüle 53093

bu arada geçen hafta yine soyunarak yaşım 50 yi geçmiş olabilir ama mihrap yerinde izlemeyen @destere ve @sürgünüm bekar ölsün inşallah dedi:A
Ekli dosyayı görüntüle 53094

burada da önceki dizisinde parlak genç oğlanı öpüp şaparak @Çiğdem- le @vadikızı na nanik yapıyor:A sonra uykum gelmezse konuya gelip 60-70 mesajı diss lerim:A

😱 terbiyesizz totoşşşşş git ne izliyosan izlee hadeee:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan