Kız ben de final puanı aldım .ss
benim albümümde 3 sezondan 2 şampiyonluğu var ama survivor uğursuz geliyor @xemrexxx e
Aynen bu hafta ilk Ama bu haftanın özel bir yanı var çok sevdiğim bir üyeyi 3 puanla geçtimAaaaa sizi tebrik etmeyi unutmuşum. Gerçekten büyük süpriz oldu sanırım ilk defa final puanı alıyorsunuz?Tebrikler.
@Harunnn60 @Bully @denizz19
Kısalttımayyy canımm görmedimm bonişimmm tebrik ederimmmdeniz
saçlarını kısaltınmı enis ile resminizi gördümde
Doğru düzgün yönetemedi ki neyse etkinlikte kaybeden aşkta kazanır.benim albümümde 3 sezondan 2 şampiyonluğu var ama survivor uğursuz geliyor @xemrexxx e![]()
![]()
ajda pekkan ilk 2 hafta dısında zaten her hafta gitti gidicek havasındaydı ayoll![]()
![]()
![]()
oranlyinca ayni gibi oluyor o zaman 20 kisiden mi ne 11 veriyodum simdi 13 kisiden 6Çok komik. ss İlk haftalar iyi veriyordun son 2 haftadır bir düşüklük var puanlarını yeniden yükselteceğini umuyor ve bekliyorum.![]()
Aynen bu hafta ilk Ama bu haftanın özel bir yanı var çok sevdiğim bir üyeyi 3 puanla geçtim
Kısalttım![]()
Geçen gün askerlik işleriyle uğraşıyordum diyordu askere gidicem diye bende sen askere gitmek için bir gününü ona uğraşmazsın askerliğini uzatmışsındır demiştim bakalım hangisi çıkıcak @xemrexxxDoğru düzgün yönetemedi ki neyse etkinlikte kaybeden aşkta kazanır.Baksana hala gelmedi seninkiler.
![]()
10 vermişdim demekki tam versem oluyormuşdu.
hahaha ayy sanada yaranılmıyor bee tam puan verdim arianaya daha ne yapacaktım ayoll
sen müziğin yolculuğuna bakıcaktın 2 gündür 😕😕😕@destere gelince tüm etiketlerime cevap ver hepsi de çok çamurlu pardon önemli.))))
Hadi herkese iyi geceler.![]()
hahaha ayy sanada yaranılmıyor bee tam puan verdim arianaya daha ne yapacaktım ayoll
![]()
![]()
![]()