MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Sonuçları

3 puan ile kaybettim demek final puanını. Başta Çiğdem olmak üzere hepinize çok özel beddualar gönderiyorum.
@Ahmad @destere tam puan verseniz nolurdu he nolurdu. @MasacRE- biraz yükselt dedik dimi. @MEnes seninde soran geliyor.:bağır: Şuan çok sinir oldum korkun gazabımdan..

Bu haftayı atar haftası ilan ediyorum. Her gelene postayı koyacağım. 3 puan hepinizin suçu..

Çok şükür bu hafta da final puanı aldık, yolumuza bomba gibi devam ediyoruz. :A

@Harunnn60 @denizz19 tebrikler canlar. :D

@sokak sanati sen de yavaş yavaş geliyorsun hadi bakalım. :A

Bu hafta Neşet Ertaş'ın da final puanı almasını bekliyordum, Ahirim Sensin en hit parçalarından biridir, haksızlık edildiğini düşünüyorum. :) @Mr.At

@xemrexxx geçmiş olsun, şarkın kötüydü zaten. Hızlı başladın ama çabuk düştün sağlık olsun diyelim. :A

Doğru düzgün yönetemedi ki neyse etkinlikte kaybeden aşkta kazanır. :A Baksana hala gelmedi seninkiler. :F
Geçen gün askerlik işleriyle uğraşıyordum diyordu askere gidicem diye bende sen askere gitmek için bir gününü ona uğraşmazsın askerliğini uzatmışsındır demiştim bakalım hangisi çıkıcak @xemrexxx :A :A :A

3 puan ile kaybettim demek final puanını. Başta Çiğdem olmak üzere hepinize çok özel beddualar gönderiyorum.
@Ahmad @destere tam puan verseniz nolurdu he nolurdu. @MasacRE- biraz yükselt dedik dimi. @MEnes seninde soran geliyor.:bağır: Şuan çok sinir oldum korkun gazabımdan..

Aslında Ziynet de sen de haketmiyordunuz final puanını ama yine de Ziynettense Arianayı tercih ederdim ben de üzüldüm bak şimdi :A

Nekadar acidirki @Bully bu hafta tam puanimi alsaydin liderlik koltugundaydin ama malesef seni sevsemde ben sarkilara göre oy veriyorum 😉
bununla 3 kere farkli oylama yapsaydim senin 3 tane fazla final puanin olacakti.
unutmaki bir önceki yarismada final puanin hemen hemen yoktu ama finalde sen vardin. slow parcalarla gel harika puanlari kap.
@Harunnn60 artik rahat rahat havani atabilirsin. bu hafta eminim bir cok kisiye göz daği verdin.
@denizz19 senide tebrik ederim. benden bu hafta düşük almistin ama slow gelince sana iyi puan verdiğimi biliyorsun :)

hahaha ayy sanada yaranılmıyor bee tam puan verdim arianaya daha ne yapacaktım ayoll
:F :F :F