Kız ben de final puanı aldım .ss
benim albümümde 3 sezondan 2 şampiyonluğu var ama survivor uğursuz geliyor @xemrexxx e
Aynen bu hafta ilk Ama bu haftanın özel bir yanı var çok sevdiğim bir üyeyi 3 puanla geçtimAaaaa sizi tebrik etmeyi unutmuşum. Gerçekten büyük süpriz oldu sanırım ilk defa final puanı alıyorsunuz? Tebrikler. @Harunnn60 @Bully @denizz19
Kısalttımayyy canımm görmedimm bonişimmm tebrik ederimmm deniz
saçlarını kısaltınmı enis ile resminizi gördümde
Doğru düzgün yönetemedi ki neyse etkinlikte kaybeden aşkta kazanır. Baksana hala gelmedi seninkiler.benim albümümde 3 sezondan 2 şampiyonluğu var ama survivor uğursuz geliyor @xemrexxx e
ajda pekkan ilk 2 hafta dısında zaten her hafta gitti gidicek havasındaydı ayoll
oranlyinca ayni gibi oluyor o zaman 20 kisiden mi ne 11 veriyodum simdi 13 kisiden 6Çok komik. ss İlk haftalar iyi veriyordun son 2 haftadır bir düşüklük var puanlarını yeniden yükselteceğini umuyor ve bekliyorum.
Aynen bu hafta ilk Ama bu haftanın özel bir yanı var çok sevdiğim bir üyeyi 3 puanla geçtim
Kısalttım
Geçen gün askerlik işleriyle uğraşıyordum diyordu askere gidicem diye bende sen askere gitmek için bir gününü ona uğraşmazsın askerliğini uzatmışsındır demiştim bakalım hangisi çıkıcak @xemrexxxDoğru düzgün yönetemedi ki neyse etkinlikte kaybeden aşkta kazanır. Baksana hala gelmedi seninkiler.
10 vermişdim demekki tam versem oluyormuşdu.
hahaha ayy sanada yaranılmıyor bee tam puan verdim arianaya daha ne yapacaktım ayoll
sen müziğin yolculuğuna bakıcaktın 2 gündür 😕😕😕@destere gelince tüm etiketlerime cevap ver hepsi de çok çamurlu pardon önemli. ))))
Hadi herkese iyi geceler.
hahaha ayy sanada yaranılmıyor bee tam puan verdim arianaya daha ne yapacaktım ayoll