yarışmaya emek gösterenler çeyrek final atılıcak finallerde reytinglerinizden yararlanıcamÇiğdem "bu hafta çok yorum yap sana final puanı göndereceğim" dedi o yüzden en çok yorumu ben yaptım umarım Çiğdem sözünü tutar.![]()
yarışmaya emek gösterenler çeyrek final atılıcak finallerde reytinglerinizden yararlanıcamÇiğdem "bu hafta çok yorum yap sana final puanı göndereceğim" dedi o yüzden en çok yorumu ben yaptım umarım Çiğdem sözünü tutar.![]()
Senin şarkın da güzeldi aslında ama niyeyse sevemedi forum bir türlü Fettah'ıYorumsarkin cok güzeldi
Bence cok kötü degil puan![]()
Sana çok bile@Forumdash iyi ki hareketlileri seviyorsun yoksa napardık .ss
Sana çok bile
Klibi bile ilkkez izledim![]()
Ama diyemem ki belki azıcık kuru köfteGözün doysun be gözün doysun bir hafta da deki başkası alsın.![]()
Fena sayılmaz gibi, çok sevdiğim parçalar gelmezse şansın olabilir yine.Mehmet Mustafa karıştı. Aman boş ver.
Dur şarkı atayım dinleyin az reklam olsun.Dinleyin bakim @Bully
Diyecek sözüm yok.hepimize geçmiş olsun bu haftada puan durumu eklendi![]()
![]()
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu
Kız ben de final puanı aldım .ss
@destere'nin haksız yere başkan olduğunu her hafta bas bas bağrıyorum artık imza kampanyası başlatıcam.