- Reaksiyon puanı
- 58,917
- Puanı
- 1,060
Ahahaha intihar ne abla koptumAynen öyle Büyük insan gökhan türkmen in şarkısı intihar sonradan söyledi
Ahahaha intihar ne abla koptumAynen öyle Büyük insan gökhan türkmen in şarkısı intihar sonradan söyledi
ben bu mesjı nasıl kaçırdım ya harika bir mesaj ) hogathaya yol göründü sanırım artık kısmetim açıldı gibi bu yaz isveçe geliyorum )yani yavuklusumusun degilmisin bileyimde ona göre adim atayim @destere
Maşallah iyi takip etmişsin Gökhan'ıasıl sahibi rezil etmiş şarkıyı allahtan intizar yetiştide sevdirdi millete zaten dikkat edersen türbüşon un insan içine çıkışı intizar ın şarkıyı söylemesinden sonraya denk geliyor daha önce evden dışarı çıkmaya yüzü yoktu
Ahahaha intihar ne abla koptum
sen beni kötülemişsin böyle puanmı veririlir ne biçim başkansın falan diyip @mrt-06 in imza kampanyasına katılmışsın artık seni affetmem mümkün değil
İyi güldürdü beni o gafın ya, Allah da seni güldürsün ablacım.Ayy intizar yazacaktım yaa pardon
dünyada ya güzeller ya tipsizler dikkat çeker ee türbüşonda tipsiz olduuna göre ordan dikkatimi çekmişMaşallah iyi takip etmişsin Gökhan'ı
ama görmemissin bak illa ben hatirlatiyom hep. boşuna demiyorum güzel mesajlarimi gormuyon diye. sansini kaybettin yine.ben bu mesjı nasıl kaçırdım ya harika bir mesaj ) hogathaya yol göründü sanırım artık kısmetim açıldı gibi bu yaz isveçe geliyorum )
ama görmemissin bak illa ben hatirlatiyom hep. boşuna demiyorum güzel mesajlarimi gormuyon diye. sansini kaybettin yine.
nasilki sen sarkiya puanimi sevip @Bully e yaptigim övgu yuzunden gözden düsürduysen benim icinde ayni sey oldu. görmedin gözden düstün
Çüşş artık dişi kedilere bile sulanmaya başladın ayoll kaç git @cookies 😱😱😱senin avatar ne kadar hoş bişeymiş yumurta gibin kedi nerdeyse benim avatarımdaki foktan daha güzel bir seçim )
Sen beni sürekli övdüğün ve öveceğin için @destere ile aranın iyi olması mümkün değil zaten dosicim. Zaten ona da ihtiyacın yok ilişkini kes gitsin.ama görmemissin bak illa ben hatirlatiyom hep. boşuna demiyorum güzel mesajlarimi gormuyon diye. sansini kaybettin yine.
nasilki sen sarkiya puanimi sevip @Bully e yaptigim övgu yuzunden gözden düsürduysen benim icinde ayni sey oldu. görmedin gözden düstün
Sen beni sürekli övdüğün ve öveceğin için @destere ile aranın iyi olması mümkün değil zaten dosicim. Zaten ona da ihtiyacın yok ilişkini kes gitsin.
hahhaha tatlı gerçekten profilinde seninde ismini anmıstık sincap fok balığı kedicik kış ayına hazırız ayollkediye o niyetle bakmadım ama sende beni millete sapık göstermek için her fırsatı kolluyorsun minik kedi ne kadar sevimli dedim dikkat edersen kedi dişimi erkekmi diye sormadım bile
şimdi anlaştık dimi bu hafta bir puana kadar inebiliyorum herkesin içinde anlaştık de sonra itiraz eden olursa onay mesajını yapıştırayım kafalarınahahhaha tatlı gerçekten profilinde seninde ismini anmıstık sincap fok balığı kedicik kış ayına hazırız ayoll
@destere ile yazisinca gözum birsey görmuyor
İyi güldürdü beni o gafın ya, Allah da seni güldürsün ablacım.
sen beni kötülemişsin böyle puanmı veririlir ne biçim başkansın falan diyip @mrt-06 in imza kampanyasına katılmışsın artık seni affetmem mümkün değil
o zaman bende @mrt-06 in imza kampanyasına katılırım vallahi sen bilirsin
hahaha ayy zaten @destere yi kıramayıp onun istediği şekilde yol haritamızı çizmiştik her hafta en düşük verme düşücek demişti bende kabul etmiştim finale akdar yol haritamızı çizip anlaşmıştık erkek adam sözünden dönmez@Çiğdem- den de tekmeyi yedin yakında kurtuluyoruz senden hayırlısıyla. )
Helal olsun oklavayı böyle indir işte kafasına.hahaha ayy zaten @destere yi kıramayıp onun istediği şekilde yol haritamızı çizmiştik her hafta en düşük verme düşücek demişti bende kabul etmiştim finale akdar yol haritamızı çizip anlaşmıştık erkek adam sözünden dönmez