- Reaksiyon puanı
- 31,810
- Puanı
- 1,059
bizde baskı falan olmaz ama aklında bulunsun bu hafta kötü codmin @mrt-06 in sibeli şutluyoruz )
Aynen onun fazla zamanı kalmadı zaten en ufak hatasında yolcu olur
bizde baskı falan olmaz ama aklında bulunsun bu hafta kötü codmin @mrt-06 in sibeli şutluyoruz )
Hayallerinle sana mutluluklar daha çok bekleyeceksin.her hafta diken üstünde bekliyorsun ne zaman beni şutlayacaklar diye? ama kara göründü yakında seni tüm stresinden kurtaracağız
Görüyorum.Aynen onun fazla zamanı kalmadı zaten en ufak hatasında yolcu olur
Hayallerinle sana mutluluklar daha çok bekleyeceksin.
Görüyorum.
Bu kadar iyi taktik biliyordun da neden elendin.İyi işte belki görmen bir işe yarar taktik falan geliştirirsin, biz gerçekleri söylüyoruz çünkü vaktin çok azaldı böyle devam edersen elenip gideceksin
Bu kadar iyi taktik biliyordun da neden elendin.
Daha oylarımı kullanmadım şarkıları da dinlemedim sadece isimlerini gördüm .Ama ilk 2 belli Geçen hafta sözümü tuttum yüksek verdim her hafta mı yüksek vereyim@FaJi sen napiyon yaa göremiyoruz. Bu haftada geçen hafta beğenmediğim için sözünü devam ettirmen iyi olur. gönlümü almak açısından diyorum.
Daha oylarımı kullanmadım şarkıları da dinlemedim sadece isimlerini gördüm .Ama ilk 2 belli Geçen hafta sözümü tuttum yüksek verdim her hafta mı yüksek vereyim
Bu hafta @mrt-06 e yüksek vereceğim geçen hafta bana sitem etti hem iyi şarkıyla gelmiş bu hafta
Forum rockdan anlamıyor ben ne yapayım Yüksek Sadakatin 5-6 tane şarkısını biliyor millet onları kullansam ilerlerdim 8-10 hafta civarı elenirdim. Ben de ha şimdi elenmişim ha 8. hafta deyip erkenden kurtuldum
Bana uyar her hafta yüksek vermen.
Ariana'nın hangi şarkısını biliyorlar peki. Side to Side.
Yabancılarda biz bilmiyoz ama güzeldir herhalde deyip veriyorlardır oyları Bir de senin baskılarına dayanamıyorlar her jüri benim gibi olsa seni 3-5 haftada postalardık yarışmadan
Kan kusuyor dimi millet bence bir ara anlaşın şutlayın beni.
Neyse finalde beni destekle bari.
Bu haftaki şarkın güzelmiş ortalama bir puan gelir işteBana uyar her hafta yüksek vermen.
Ariana'nın hangi şarkısını biliyorlar peki. Side to Side.
Müthiş bir eser kulaklarımın pası silindi
Benim için farketmiyor ben yine bildiğimi okuyorum da etkilenen jürilerimiz var demek ki
Oylarımı kullandım bu arada sen geçen haftaya göre yükseliş yaşadın ama fazla da bir beklentin olmasın
Bu haftaki şarkın güzelmiş ortalama bir puan gelir işte
Tamam öyle olsun bakalım.Forum rockdan anlamıyor ben ne yapayım Yüksek Sadakatin 5-6 tane şarkısını biliyor millet onları kullansam ilerlerdim 8-10 hafta civarı elenirdim. Ben de ha şimdi elenmişim ha 8. hafta deyip erkenden kurtuldum
Sonunda, bundan sonraki hafta da şarkım çok iyi.Daha oylarımı kullanmadım şarkıları da dinlemedim sadece isimlerini gördüm .Ama ilk 2 belli Geçen hafta sözümü tuttum yüksek verdim her hafta mı yüksek vereyim
Bu hafta @mrt-06 e yüksek vereceğim geçen hafta bana sitem etti hem iyi şarkıyla gelmiş bu hafta
hhahahaha ayy milletin kulağına yazık bee oylamaya katmadan seni direk 1.sıraya koyarız sonuclar bitince bence herkes kabul eder cnm
ben aldım da ne oldu elendik hemde üzücü bi şekildeBu demektir ki benim paparadan kurtulamayacaksın tüm hafta.
Biraz yardım etde final puanı alalım artık.
güzelse düşük vermem ona daTamam öyle olsun bakalım.
Sonunda, bundan sonraki hafta da şarkım çok iyi.
ben aldım da ne oldu elendik hemde üzücü bi şekilde
güzelse düşük vermem ona da