MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Hayallerinle sana mutluluklar daha çok bekleyeceksin. :)

Görüyorum. :A

İyi işte belki görmen bir işe yarar taktik falan geliştirirsin, biz gerçekleri söylüyoruz çünkü vaktin çok azaldı böyle devam edersen elenip gideceksin :A

Bu kadar iyi taktik biliyordun da neden elendin. :A

Forum rockdan anlamıyor ben ne yapayım :A Yüksek Sadakatin 5-6 tane şarkısını biliyor millet onları kullansam ilerlerdim 8-10 hafta civarı elenirdim. Ben de ha şimdi elenmişim ha 8. hafta deyip erkenden kurtuldum :A

@FaJi sen napiyon yaa göremiyoruz.:bhr: Bu haftada geçen hafta beğenmediğim için sözünü devam ettirmen iyi olur. gönlümü almak açısından diyorum.:Z
Daha oylarımı kullanmadım şarkıları da dinlemedim sadece isimlerini gördüm .Ama ilk 2 belli :D Geçen hafta sözümü tuttum yüksek verdim her hafta mı yüksek vereyim :D
Bu hafta @mrt-06 e yüksek vereceğim geçen hafta bana sitem etti hem iyi şarkıyla gelmiş bu hafta :)

Daha oylarımı kullanmadım şarkıları da dinlemedim sadece isimlerini gördüm .Ama ilk 2 belli :D Geçen hafta sözümü tuttum yüksek verdim her hafta mı yüksek vereyim :D
Bu hafta @mrt-06 e yüksek vereceğim geçen hafta bana sitem etti hem iyi şarkıyla gelmiş bu hafta :)

Bana uyar her hafta yüksek vermen.:Z

Forum rockdan anlamıyor ben ne yapayım :A Yüksek Sadakatin 5-6 tane şarkısını biliyor millet onları kullansam ilerlerdim 8-10 hafta civarı elenirdim. Ben de ha şimdi elenmişim ha 8. hafta deyip erkenden kurtuldum :A

Ariana'nın hangi şarkısını biliyorlar peki.:F Side to Side.:F

Bana uyar her hafta yüksek vermen.:Z

Ariana'nın hangi şarkısını biliyorlar peki.:F Side to Side.:F

Yabancılarda biz bilmiyoz ama güzeldir herhalde deyip veriyorlardır oyları :A Bir de senin baskılarına dayanamıyorlar her jüri benim gibi olsa seni 3-5 haftada postalardık yarışmadan :A

Yabancılarda biz bilmiyoz ama güzeldir herhalde deyip veriyorlardır oyları :A Bir de senin baskılarına dayanamıyorlar her jüri benim gibi olsa seni 3-5 haftada postalardık yarışmadan :A

Kan kusuyor dimi millet bence bir ara anlaşın şutlayın beni.:F
Neyse finalde beni destekle bari.:A

Kan kusuyor dimi millet bence bir ara anlaşın şutlayın beni.:F
Neyse finalde beni destekle bari.:A

Benim için farketmiyor ben yine bildiğimi okuyorum da etkilenen jürilerimiz var demek ki :A

Oylarımı kullandım bu arada sen geçen haftaya göre yükseliş yaşadın ama fazla da bir beklentin olmasın :A

kız resmen gitarı ağlatmış ya :) helal olsun gitar çok mutludur şimdi :))

Rock & Roll Rock & Roll olalı böyle boobs görmedi :)

Benim için farketmiyor ben yine bildiğimi okuyorum da etkilenen jürilerimiz var demek ki :A

Oylarımı kullandım bu arada sen geçen haftaya göre yükseliş yaşadın ama fazla da bir beklentin olmasın :A

Bu demektir ki benim paparadan kurtulamayacaksın tüm hafta.:A

Bu haftaki şarkın güzelmiş ortalama bir puan gelir işte :D

Biraz yardım etde final puanı alalım artık.:(

Tamam öyle olsun bakalım. :A

Sonunda, bundan sonraki hafta da şarkım çok iyi. :A

bu hafta bu şarkıyla yarışmaya dahil oluyorum herkesten tam puan beklerim :)

özellikle sıva ekibi (@Doğu @MEnes @MasacRE- ) beni hayal kırıklığına uğratmaz umarım :)

@xemrexxx @Çiğdem- @Bully @mrt-06 @vadikızı @eskici @denizz19 @sokak sanati @OzaN

@dosimosi yi etiketlemeyi unutmuşum allah beni kahretsin :)
hhahahaha ayy milletin kulağına yazık bee oylamaya katmadan seni direk 1.sıraya koyarız sonuclar bitince bence herkes kabul eder cnm :A :A :A