MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Benim oylarım zaten mükemmel herkese hakettiğini veriyorum. Sen de güzel şarkıyla gelirsen yüksek puanını alırsın @destere ye güvenip girmedik biz bu yola bizim kimseden korkumuz yoktur :A
ayy sen önce oyunu verde öyle değerlendirme konuşmasına başla :F :F :F

Benim oylarım zaten mükemmel herkese hakettiğini veriyorum. Sen de güzel şarkıyla gelirsen yüksek puanını alırsın @destere ye güvenip girmedik biz bu yola bizim kimseden korkumuz yoktur :A
Başkana itaatsızlık demek. Hainler bu yarışmada recm edilir söylim.:A
sıvacı ekip kalben birbirine bağlı ama fikirlerinde hür bireylerden oluşur:) bizde baskı olmaz :) herkes özgürce dilediğini şutlayabilir yarışmadan :)

Gece uzun elbet veririz oyumuzu acelen ne :A

Orada dur işte itaat diye bir şey yok hepimiz özgür bireyleriz istediğimiz oyu veririz kimse de karışamaz :A
bunun aklına @MEnes girmiş onun gibi konuşmaya başlamış@destere dikkat bence ayoll bunlar seni bitirmeye hazırlanıyorlar
:A :A :A

sıvacı ekip kalben birbirine bağlı ama fikirlerinde hür bireylerden oluşur:) bizde baskı olmaz :) herkes özgürce dilediğini şutlayabilir yarışmadan :)

Bi kerede Ariana'yı koru be. Şüpheleniyorum bak senin yöneliminden artık. Şu forumun iksli kişi dibi korişlere mi bakıyorsun artık.:A

Atarlar seni gruptan görürsün. Dımdızlak kalırsın ortada. Gel etme eyleme iyi puan ver.:A
iyi puan vereceği varsada her mesajda sıvayıp duruyorsun her gittikçe puanın düşüyor bence :)bir rahat dur kurcalama ortalığı :))

Bi kerede Ariana'yı koru be. Şüpheleniyorum bak senin yöneliminden artık. Şu forumun iksli kişi dibi korişlere mi bakıyorsun artık.:A
kızlara takıldıkta noldu hiç bişeye yaramadı artık hogathanın parlaklarına meyillendim:) bizimkide can beklentiler karşılanmayınca insan tuhaflaşıyor tabi :))

iyi puan vereceği varsada her mesajda sıvayıp duruyorsun her gittikçe puanın düşüyor bence :)bir rahat dur kurcalama ortalığı :))

kızlara takıldıkta noldu hiç bişeye yaramadı artık hogathanın parlaklarına meyillendim:) bizimkide can beklentiler karşılanmayınca insan tuhaflaşıyor tabi :))

Biz adamına göre muamele ediyoruz ama Masacre bize teminat verirse susarız tabi ama bence bu çocuk kavga trajedi seviyor o yüzden baakı şart bak @MEnes nasıl olgun biri hiç baskıya gerek yok.:A

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking