Bi kaç kişinin daha final puanı var?Strateji olayı bunlar. Ben alırsam bu hafta karşımda Gökhan hariç kimse duramaz.![]()
Bi kaç kişinin daha final puanı var?Strateji olayı bunlar. Ben alırsam bu hafta karşımda Gökhan hariç kimse duramaz.![]()
Bi kaç kişinin daha final puanı var?Sen bana stratejiden anlamıyorsun mu dedin şimdi
![]()
Benim kurduğum düşler taklaya geldi sadeceYok stratejin tutmadı demişimdir en fazla.![]()
Benim kurduğum düşler taklaya geldi sadeceart niyet var demiyorum ama birazcık art biyet sezdim o hafta
![]()
Benim listede alışılmışin dışında birşey olduOylarımı kullandım. Tam puanım @Mr.At'a yani Neşet babaya gitti, gerisini açıklamıyorum birkaç saat sonra şok olarak görürsünüz![]()
Teşekkürler, inşallah sizin sayenizde 1. olucazOylarımı kullandım. Tam puanım @Mr.At'a yani Neşet babaya gitti, gerisini açıklamıyorum birkaç saat sonra şok olarak görürsünüz![]()
aa nerden cikardin bunu@sokak sanati teşekkürler.Bakalım bi atak yaptık devamı gelir inş.
@dosimosi en büyük destekçilerimden birisisin.
@denizz19 Bende Ziyneti sevdim.![]()
Oylarımı kullandım. Tam puanım @Mr.At'a yani Neşet babaya gitti, gerisini açıklamıyorum birkaç saat sonra şok olarak görürsünüz![]()
Teşekkürler, inşallah sizin sayenizde 1. olucaz![]()
Senden iyi puan alacağımızı hiç düşünmedik zaten.Aşkı Memnu gibi olursa seni unufak ederim. Bak @MasacRE- 'ye neler oldu.
Şarkın iyi değildi çok kanka geçen hafta saha iyiydi.![]()
Senden iyi puan alacağımızı hiç düşünmedik zaten.![]()
Aşkı Memnu gibi olursa seni unufak ederim. Bak @MasacRE- 'ye neler oldu.
Şarkın iyi değildi çok kanka geçen hafta saha iyiydi.![]()
@batuhankaralar Senin tehditlerine boyun eğmez uğraşma boşunaBen Yüksek Sadakatle yarıştım adam Cem Karaca ile yarışıyor hata yapmazsa asıl o hepinizi unufak eder
![]()
Yav he he, bu haftadaki puanımı keşke değiştirseydim. Neyse, üstü kalsın.Pis zerzevat seni.s.s Geçen haftalarda hep orta verdim çok hakkımı yiyon.![]()
Yav he he, bu haftadaki puanımı keşke değiştirseydim. Neyse, üstü kalsın.
7 veriyormuş, oylarını gösterttirme bana.Sen gönlünde geçeni yapmışsın teşekkür ederim.Ama biliyorsun benim tarzının çok dışında biri senin için 7 falan veriyordum bu hafta olmadı. Kusurama bakma.
![]()
7 veriyormuş, oylarını gösterttirme bana.
Haklısın tabi büyük usta ile yarışıyor en çok final puanı alanda o ama o işler belli olmaz.Öyle olsa All Starda benim yani Rihanna efsanesinin rakibi Sıla değil Sezen olurdu Barış Manco olurdu.
![]()