MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Oylarımı kullandım. Tam puanım @Mr.At'a yani Neşet babaya gitti, gerisini açıklamıyorum birkaç saat sonra şok olarak görürsünüz :A

Oylarımı kullandım. Tam puanım @Mr.At'a yani Neşet babaya gitti, gerisini açıklamıyorum birkaç saat sonra şok olarak görürsünüz :A
Benim listede alışılmışin dışında birşey oldu :A
1 puan veridigim kişinin beni bu aksam forumdan silecegini düşünüyorum :A
Sen cift puani kaptin yani ilk 4lüdesin Neşet babayla ama ikiniz öyle güzel gelmişsinizki listenin dibini ayarlamak baya zamanimi aldi :A

@batuhankaralar Senin tehditlerine boyun eğmez uğraşma boşuna :ABen Yüksek Sadakatle yarıştım adam Cem Karaca ile yarışıyor hata yapmazsa asıl o hepinizi unufak eder :A

Haklısın tabi büyük usta ile yarışıyor en çok final puanı alanda o ama o işler belli olmaz.:A Öyle olsa All Starda benim yani Rihanna efsanesinin rakibi Sıla değil Sezen olurdu Barış Manco olurdu.:A

Haklısın tabi büyük usta ile yarışıyor en çok final puanı alanda o ama o işler belli olmaz.:A Öyle olsa All Starda benim yani Rihanna efsanesinin rakibi Sıla değil Sezen olurdu Barış Manco olurdu.:A

Geçen benim albümümde Sezen Aksu kazandı Gökhan Türkmen'e karşı işler değişiyor artık senin işin çok zor :A Barış Manço ile kim yarışmıştı bu arada? :D