ayy sen önce oyunu verde öyle değerlendirme konuşmasına başlaBenim oylarım zaten mükemmel herkese hakettiğini veriyorum. Sen de güzel şarkıyla gelirsen yüksek puanını alırsın @destere ye güvenip girmedik biz bu yola bizim kimseden korkumuz yoktur![]()
ayy sen önce oyunu verde öyle değerlendirme konuşmasına başlaBenim oylarım zaten mükemmel herkese hakettiğini veriyorum. Sen de güzel şarkıyla gelirsen yüksek puanını alırsın @destere ye güvenip girmedik biz bu yola bizim kimseden korkumuz yoktur![]()
aboo hepimizin kellesinimi alacan umutt acı bizeee
![]()
Bi ilk 3 dışında kalayım bu hafta heppinizi sultan sülüman yani kardeşim @DarkLeqenD ile keseceğiz.![]()
darkı bulabilcenmi acabaa
![]()
Sultan Sülüman olarak irade versin yeter.![]()
Allahım sen bizi koru şu sokak sanatından
![]()
Sana Zihnoşumun bir şarkısını hediye ediyorum. "Bizde Böyle".. @denizz19
ayy sen önce oyunu verde öyle değerlendirme konuşmasına başla![]()
![]()
![]()
Başkana itaatsızlık demek. Hainler bu yarışmada recm edilir söylim.![]()
Benim oylarım zaten mükemmel herkese hakettiğini veriyorum. Sen de güzel şarkıyla gelirsen yüksek puanını alırsın @destere ye güvenip girmedik biz bu yola bizim kimseden korkumuz yoktur![]()
sıvacı ekip kalben birbirine bağlı ama fikirlerinde hür bireylerden oluşurBaşkana itaatsızlık demek. Hainler bu yarışmada recm edilir söylim.![]()
Gece uzun elbet veririz oyumuzu acelen ne
Orada dur işte itaat diye bir şey yok hepimiz özgür bireyleriz istediğimiz oyu veririz kimse de karışamaz![]()
sıvacı ekip kalben birbirine bağlı ama fikirlerinde hür bireylerden oluşurbizde baskı olmaz
herkes özgürce dilediğini şutlayabilir yarışmadan
![]()
iyi puan vereceği varsada her mesajda sıvayıp duruyorsun her gittikçe puanın düşüyor benceAtarlar seni gruptan görürsün. Dımdızlak kalırsın ortada. Gel etme eyleme iyi puan ver.![]()
kızlara takıldıkta noldu hiç bişeye yaramadı artık hogathanın parlaklarına meyillendimBi kerede Ariana'yı koru be. Şüpheleniyorum bak senin yöneliminden artık. Şu forumun iksli kişi dibi korişlere mi bakıyorsun artık.![]()
iyi puan vereceği varsada her mesajda sıvayıp duruyorsun her gittikçe puanın düşüyor bencebir rahat dur kurcalama ortalığı
)
kızlara takıldıkta noldu hiç bişeye yaramadı artık hogathanın parlaklarına meyillendimbizimkide can beklentiler karşılanmayınca insan tuhaflaşıyor tabi
)
Atarlar seni gruptan görürsün. Dımdızlak kalırsın ortada. Gel etme eyleme iyi puan ver.![]()
Bak başkan az yukarıda gerekli açıklamayı yapmış bizde öyle şeyler yoktur. Şarkıları da dinlemedim daha beğenirsem veririm güzel puan merak etme sen![]()
Bak başkan az yukarıda gerekli açıklamayı yapmış bizde öyle şeyler yoktur. Şarkıları da dinlemedim daha beğenirsem veririm güzel puan merak etme sen![]()
Kaç haftadır aynı sözler ama ayaktayız çok şükür, ateş olmuşsun ama cürüm kadar etkin yok maalesef.bizde baskı falan olmaz ama aklında bulunsun bu hafta kötü codmin @mrt-06 in sibeli şutluyoruz)
Kaç haftadır aynı sözler ama ayaktayız çok şükür, ateş olmuşsun ama cürüm kadar etkin yok maalesef.![]()