peki başkanım bu sizce elenirmiyim kalırmıyım![]()
inşallah elenen @eskici olur
peki başkanım bu sizce elenirmiyim kalırmıyım![]()
Benim kanım akarsa seni de boğar yalnız.
çok dikkat ettim en ufak bir şaşma olmaz benden![]()
Benim kanım akarsa seni de boğar yalnız.![]()
evet tam puanım sana gitti ama biraz zorlandım tabiHarika tam puan bende o zaman bu hafta.. geçen hafta gibi şaşkınlık içeren puanlar görmem umarım.;
@MasacRE- 'yide nasıl yola getireceksin bilmiyorum ama bir başkan olarak çeki düzen verme lazım arkadaşa.![]()
sibeli kurban ettik merak etmesenin kanın yerinde duruyor
)
evet tam puanım sana gitti ama biraz zorlandım tabisanamı yoksa sibelle gelen karpuz kafalıyamı tam puan vereyim diye şaşırıp kaldım bir an
![]()
başkanı etki altında bırakırsan şaibe karışır işebaşkanın özgür iradesine saygı duymanız lazım
![]()
o belgeleri tuvalet kağıdı olarak kullansınbenim arkamda koskoca süpürgeli hogatha var belge falan işlemez bana
)
Bu hafta ikimizde tarihten silinicez zaten ayollo belgeleri tuvalet kağıdı olarak kullansınbenim arkamda koskoca süpürgeli hogatha var belge falan işlemez bana
)
Başkan beni de etki altında bırakmaya çalışıyorlar tehdit ediliyorum @sokak sanati tarafından ama ben tehditlere boyun eğmem zaten arkamda da sen varsın beni korursun değil mi?![]()
sibeli kurban ettik merak etmesenin kanın yerinde duruyor
)
evet tam puanım sana gitti ama biraz zorlandım tabisanamı yoksa sibelle gelen karpuz kafalıyamı tam puan vereyim diye şaşırıp kaldım bir an
![]()
side to side la gelmeyenler kabahati başkasında aramasınBeklediğimi bulamazsam ve düşük alıp moralimi düşürürse puanlar yarışmaya yansır sende türboşonla Ziynete kalırsın söylim. Kıymet bil az..
Başkan beni de etki altında bırakmaya çalışıyorlar tehdit ediliyorum @sokak sanati tarafından ama ben tehditlere boyun eğmem zaten arkamda da sen varsın beni korursun değil mi?![]()
side to side la gelmeyenler kabahati başkasında aramasın)
Bak Desteredende sana yarar yok en iyisi Menes gibi güzel oylar ile yarışmanın tadını çıkar.
Her hafta side to side ile mi geleyim.![]()
hayır birde jessie ile fiki minajlı şarkı varonları dönüşümlü gelsen yeterli
)
Bak Desteredende sana yarar yok en iyisi Menes gibi güzel oylar ile yarışmanın tadını çıkar.
Her hafta side to side ile mi geleyim.![]()
Benim oylarım zaten mükemmel herkese hakettiğini veriyorum. Sen de güzel şarkıyla gelirsen yüksek puanını alırsın @destere ye güvenip girmedik biz bu yola bizim kimseden korkumuz yoktur![]()
Başkana itaatsızlık demek. Hainler bu yarışmada recm edilir söylim.![]()