MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Oylama Başladı

Benim kanım akarsa seni de boğar yalnız. :)

sibeli kurban ettik merak etme:) senin kanın yerinde duruyor :))

Harika tam puan bende o zaman bu hafta.. geçen hafta gibi şaşkınlık içeren puanlar görmem umarım.;:)
@MasacRE- 'yide nasıl yola getireceksin bilmiyorum ama bir başkan olarak çeki düzen verme lazım arkadaşa.:A
evet tam puanım sana gitti ama biraz zorlandım tabi:) sanamı yoksa sibelle gelen karpuz kafalıyamı tam puan vereyim diye şaşırıp kaldım bir an:)

Başkan beni de etki altında bırakmaya çalışıyorlar tehdit ediliyorum @sokak sanati tarafından ama ben tehditlere boyun eğmem zaten arkamda da sen varsın beni korursun değil mi? :A

dur ben kendimi sağlama alayım önce :) sonra sanada desteğe geleceğim :) ama önce kendi totomu sağlama almam şart ne demişler önce can sonra canan :))

sibeli kurban ettik merak etme:) senin kanın yerinde duruyor :))

evet tam puanım sana gitti ama biraz zorlandım tabi:) sanamı yoksa sibelle gelen karpuz kafalıyamı tam puan vereyim diye şaşırıp kaldım bir an:)

Beklediğimi bulamazsam ve düşük alıp moralimi düşürürse puanlar yarışmaya yansır sende türboşonla Ziynete kalırsın söylim. Kıymet bil az..

Bak Desteredende sana yarar yok en iyisi Menes gibi güzel oylar ile yarışmanın tadını çıkar.:A

Her hafta side to side ile mi geleyim.:F

Benim oylarım zaten mükemmel herkese hakettiğini veriyorum. Sen de güzel şarkıyla gelirsen yüksek puanını alırsın @destere ye güvenip girmedik biz bu yola bizim kimseden korkumuz yoktur :A

@FaJi sen napiyon yaa göremiyoruz.:bhr: Bu haftada geçen hafta beğenmediğim için sözünü devam ettirmen iyi olur. gönlümü almak açısından diyorum.:Z

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking