Biz bekleriz sıramızı ama bizi de unutma tam puana ihtiyacımız varTam puanıma adaysın diyelim .2-3 şarkı daha var çok iyi olan
Biz bekleriz sıramızı ama bizi de unutma tam puana ihtiyacımız varTam puanıma adaysın diyelim .2-3 şarkı daha var çok iyi olan
Ne yapayım pek sevmediğim birisi olur kendisi.Ozan her hafta bir bahane, her hafta da değişik bir şey buluyorsun. 😡
Ozan'dan inciler!
- Ses kalitesi kötü.
- Çok yıllar geçti eskiden seviyordum.
- Şarkıyı unutmuşum.
- Klipsiz kötü duruyor.
- Diğer şarkılar daha iyi olduğu için geride kaldı.
- Sevemedim bir türlü.
- İyi yorumlayamamış.
Beni nasıl buldun dreamciğimTam puanıma adaysın diyelim .2-3 şarkı daha var çok iyi olan
Geçen hafta daha iyiydi sanki ama benden Gökhan Türkmen'e kötü puan çıkmaz kolay kolay
Yine bekliyorum o zaman desteklerini.Geçen hafta daha iyiydi sanki ama benden Gökhan Türkmen'e kötü puan çıkmaz kolay kolay @Bully
Geçmiş mesajlarını araştırdım pek öyle durmuyor ama.Ne yapayım pek sevmediğim birisi olur kendisi.
Geçmişe mazi derler.Geçmiş mesajlarını araştırdım pek öyle durmuyor ama.
Her şeye bir cevap. Artık seni vicdanınla yalnız başına bırakıyorum dinlediğin şarkılara düşük vermeye devam et bakalım.Geçmişe mazi derler.
Dinlediğin şarkılar derken?Her şeye bir cevap. Artık seni vicdanınla yalnız başına bırakıyorum dinlediğin şarkılara düşük vermeye devam et bakalım.
Bak bakalım sadece Son Vapur mu. https://fav10.net/forum/search/4449208/?q=sibel+can&o=date&c[user][0]=1Dinlediğin şarkılar derken?
Sibel Can'ın kendi isteğimle dinlediğim tek şarkısı Son Vapur'dur herhalde son dönemde.
Bir de Hançer işte o kadar, pek bir şey çıkmamış oradan.Bak bakalım sadece Son Vapur mu. https://fav10.net/forum/search/4449208/?q=sibel+can&o=date&c[user][0]=1
Üşenmedim tek tek baktım.
hahah aa özellikle sevdiği şarkılara kötü verip şu yorumu sık yapıyor cnmOzan her hafta bir bahane, her hafta da değişik bir şey buluyorsun. 😡
Ozan'dan inciler!
- Ses kalitesi kötü.
- Çok yıllar geçti eskiden seviyordum.
- Şarkıyı unutmuşum.
- Klipsiz kötü duruyor.
- Diğer şarkılar daha iyi olduğu için geride kaldı.
- Sevemedim bir türlü.
- İyi yorumlayamamış.
Geçmiş mesajlarını araştırdım pek öyle durmuyor ama.
Suistimal, Kış Masalı, Çakmak Çakmak, Kader'i görmemen ilginç.Bir de Hançer işte o kadar, pek bir şey çıkmamış oradan.
Kesinlikle.hahah aa özellikle sevdiği şarkılara kötü verip şu yorumu sık yapıyor cnm
Çok yıllar geçti eskiden seviyordum.
İşin kolayını bulmuş vlla
Neler bulmadım ki.@mrt-06 gerçekten sen araştıracaktın neler buldun atacan
Suistimal, Kış Masalı, Çakmak Çakmak, Kader'i görmemen ilginç.
Kesinlikle.
Neler bulmadım ki.
Kader derken Hançer işte o.Suistimal, Kış Masalı, Çakmak Çakmak, Kader'i görmemen ilginç.
Kesinlikle.
Neler bulmadım ki.