MusicSurvivor 5.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

hadi ordan @Bully yok diye arkasindan dedikodu yapma. bugun ben yokkende konusmussun arkamdan. benim oldugum bir yerde konusmana musade etmem. en azindan ortak olmam dedikoduna
Yokluğumu fırsat bilip giydirmiş de giydirmiş maşallah neyse ki koruyucu meleğim @dosimosi pabuç bırakmamış sana.

Sus kız sen zaten çok gözüme batıyorsun 2 haftadır, bir daha oy açıklamayı unuttuğunu görmeyecem, işini dikkatli yap yoksa dost most dinlemem seni de eleştiririm ona göre.
hahaha bizimkisi sunucu hatası değil insanlık hali

ama şarkını beğendim adanalı hatrına

hahaha bizimkisi sunucu hatası değil insanlık hali

ama şarkını beğendim adanalı hatrına
O kadar oyu başarılı bir şekilde toplamana şükretmeli.

Allah razı olsun.
Kız bu arada ben Cuma günü Göksel konserine gidiyorum, annem ayarlamıştı birkaç hafta önce, 20:30 - 22:00 arasındaymış işte, artık oylamanın ne kadarına yetişebilirsem, ama eve elimden geldiğince hızlı gelmeye çalışırım.

22:00 bitiyorsa 22:30 evde olamasan bile 23:00 olsn bile yeter aslında çünkü 12 de biter sonucların 2.yarısına yetişirsin galiba @destere sen olmadan burda durmaz ayoll

22:00 bitiyorsa 22:30 evde olamasan bile 23:00 olsn bile yeter aslında çünkü 12 de biter sonucların 2.yarısına yetişirsin galiba @destere sen olmadan burda durmaz ayoll
Yani bir aksilik olmazsa en geç 22:30 gibi evde olurum herhalde.

O yine satar seni bir şekilde, ama ben elimden gelen gayreti gösteriyorum seni yalnız bırakmamak için.

Müziğin Yolculuğu'nu da bekliyoruz bu arada, bir türlü başlatamadın.

Zaten su izleyecem diye son sonuclarda gitmişti @destere unutmadım ayol

ahhh sorma survivordan dolayı gününü birtürlü ayarlayamadım ayoll birde günler kısaldı geç uyanıyorum kahvaltı sonra ev temizli derken hemen hava karalıyor sonra basla yemek yapmaya

ama yarın gündüz 2000.yılı yayınlayacam inş birde anket olusturucam artık yılın şarkısı sizce hangisi diye

Oylarımı kullandım çayımı yudumluyorum

Uzun bir aradan sonra oy kullandım. Başarılar diliyorum herkese (bu temenni cümlesine de bayılıyorum tam bir sıvacı mottosu
)

tabi annene parlak sevdiğini söylesen türbüşona bilet alırdı sende mutlu olurdun
göksele bilet alınca artık mecburen gitmek zorunda kalacaksın bari beğendim falan de durumu çakmasınlar
)

kötü anıları kafandan sil
benimle alakalı binlerce güzel anın varken niye gidip içlerinde en berbatları seçiyorsunki ?

Ziynet'e kötü vermezsin he olur da verirsen doğru haklısın olur
@MEnes bu cümlenin türkçe çevirisi nedir ben anlamadım
)

Uzun bir aradan sonra oy kullandım. Başarılar diliyorum herkese (bu temenni cümlesine de bayılıyorum tam bir sıvacı mottosu
)
ne güzel haber.. artık bizden biri daha katıldı oylamaya demekki kötüler artık çabuk elenecek
yaşasın sıvacılar birliği
)

Yokluğumu fırsat bilip giydirmiş de giydirmiş maşallah neyse ki koruyucu meleğim @dosimosi pabuç bırakmamış sana.
@dosimosi kendisini kurtaramadıki seni kurtarsın
bugün @yader le birlik olup saçını başını yolduk isveçlinin
)

Son düzenleme:
MEnes anlamıştır sen anlamasan da olur

Arkadaşlar bu şarkıyı Rihanna ilede kullandım lütfen düşük verecek olanlar iki kere düşünsün çünkü eski yarışma kayıtları burada ve çelişen olursa kovarım jürilikten yarışmadan.
@Çiğdem- 'de beni destekliyor bunu herkes biliyor zaten.