MusicSurvivor 5.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

tabi annene parlak sevdiğini söylesen türbüşona bilet alırdı sende mutlu olurdun :) göksele bilet alınca artık mecburen gitmek zorunda kalacaksın bari beğendim falan de durumu çakmasınlar :))

kötü anıları kafandan sil:) benimle alakalı binlerce güzel anın varken niye gidip içlerinde en berbatları seçiyorsunki ? :)

@MEnes bu cümlenin türkçe çevirisi nedir ben anlamadım :))

ne güzel haber.. artık bizden biri daha katıldı oylamaya demekki kötüler artık çabuk elenecek:) yaşasın sıvacılar birliği :))

@dosimosi kendisini kurtaramadıki seni kurtarsın :) bugün @yader le birlik olup saçını başını yolduk isveçlinin :))
Shakira'ya Güzel Oylarınızı bekliyoruz kankilerr. :D Sevindirelim bu güzel bayanı.♡♡♡ :A
@destere @xemrexxx @Çiğdem- @cookies @Bully @denizz19 @vadikızı @turkuazz @DarkLeqenD @MasacRE- @OzaN @sokak sanati
hahaha aaa kadınlar öyledir iyi şeyleri hemen unutup tekrar isteyip almak için kötü olan şeyleri aklında tutup kafanıza kakar :A :A :A

@Harunnn60 shakira Mustime dua etsin oradan torpilli :A :A :A

Arkadaşlar bu şarkıyı Rihanna ilede kullandım lütfen düşük verecek olanlar iki kere düşünsün çünkü eski yarışma kayıtları burada ve çelişen olursa kovarım jürilikten yarışmadan.:A @Çiğdem- 'de beni destekliyor bunu herkes biliyor zaten.:bhr:
hhahah kim hangi puanı verdi üşenmeden araştırmışsındır :F :F :F

hahaha aaa kadınlar öyledir iyi şeyleri hemen unutup tekrar isteyip almak için kötü olan şeyleri aklında tutup kafanıza kakar :A :A :A

Arianatorüz biz hiç affetmeyiz. Eski puandan düşük verene hesap keseceğim.:A @denizz19 mesela bu hafta şok bir olay yaşayacak..

@MEnes in puan göndermesi lazımdı şimdiye kadar göndermediyse ben yollayayım onun yerine :)

ben kendi puanlarımı yollamayı unutmuşum dur ben bir sıralama yapayım :)) şimdi recebi didik didik ederim :) durum değerlendirmesi az sonra ? :)
şimdi müziğin yolculuğunu başlatıcam oylarını yollada gecede müziğin yolculuğundan şarkılar dinlersin canın sıkılmaz ayoll :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking