Elenmezsin merak etme daha sıra sana gelene kadar çok var![]()
Elenirsem zaten forumu dağıtırım.
Elenmezsin merak etme daha sıra sana gelene kadar çok var![]()
Çiftler Yarışıyor'da koyduğun sahne neydi öyle be içim bayıldı resmen Ay Yapımımıza hakaret gibiElenirsem zaten forumu dağıtırım.![]()
Çiftler Yarışıyor'da koyduğun sahne neydi öyle be içim bayıldı resmen Ay Yapımımıza hakaret gibi![]()
tabi annene parlak sevdiğini söylesen türbüşona bilet alırdı sende mutlu olurdungöksele bilet alınca artık mecburen gitmek zorunda kalacaksın bari beğendim falan de durumu çakmasınlar
)
kötü anıları kafandan silbenimle alakalı binlerce güzel anın varken niye gidip içlerinde en berbatları seçiyorsunki ?
@MEnes bu cümlenin türkçe çevirisi nedir ben anlamadım)
ne güzel haber.. artık bizden biri daha katıldı oylamaya demekki kötüler artık çabuk elenecekyaşasın sıvacılar birliği
)
@dosimosi kendisini kurtaramadıki seni kurtarsınbugün @yader le birlik olup saçını başını yolduk isveçlinin
)
hahaha aaa kadınlar öyledir iyi şeyleri hemen unutup tekrar isteyip almak için kötü olan şeyleri aklında tutup kafanıza kakar
hhahah kim hangi puanı verdi üşenmeden araştırmışsındırArkadaşlar bu şarkıyı Rihanna ilede kullandım lütfen düşük verecek olanlar iki kere düşünsün çünkü eski yarışma kayıtları burada ve çelişen olursa kovarım jürilikten yarışmadan.@Çiğdem- 'de beni destekliyor bunu herkes biliyor zaten.
![]()
hahaha aaa kadınlar öyledir iyi şeyleri hemen unutup tekrar isteyip almak için kötü olan şeyleri aklında tutup kafanıza kakar![]()
![]()
@Harunnn60 shakira Mustime dua etsin oradan torpilli![]()
![]()
hhahah kim hangi puanı verdi üşenmeden araştırmışsındır![]()
![]()
![]()
Arianatorüz biz hiç affetmeyiz. Eski puandan düşük verene hesap keseceğim.@denizz19 mesela bu hafta şok bir olay yaşayacak..
hahaha rihannanın ağzından seviyorduk derler ayollArianatorüz biz hiç affetmeyiz. Eski puandan düşük verene hesap keseceğim.@denizz19 mesela bu hafta şok bir olay yaşayacak..
hahaha rihannanın ağzından seviyorduk derler ayoll![]()
![]()
![]()
bak bakk plan kuruyor bidee
Halkımızın aklını karıştırma sinsi yılan..
Sen seviyorum bu şarkıyı dedin zaten şans hiç plan yapmıyorum.![]()
evet ben sevdim şarkıyı puanımda yüksek![]()
Arianatorüz biz hiç affetmeyiz. Eski puandan düşük verene hesap keseceğim.@denizz19 mesela bu hafta şok bir olay yaşayacak..
hahaha aaa kadınlar öyledir iyi şeyleri hemen unutup tekrar isteyip almak için kötü olan şeyleri aklında tutup kafanıza kakar![]()
![]()
@Harunnn60 shakira Mustime dua etsin oradan torpilli![]()
![]()
hhahah kim hangi puanı verdi üşenmeden araştırmışsındır![]()
![]()
![]()
cuma yollayacam demişti ders çalısıyormus@MEnes in puan göndermesi lazımdı şimdiye kadar göndermediyse ben yollayayım onun yerine![]()
ben kendi puanlarımı yollamayı unutmuşum dur ben bir sıralama yapayımcuma yollayacam demişti ders çalısıyormus![]()
Neyse ki benim öyle bir derdim yok rahat rahat 1 puanımı verebilirim sana![]()
şimdi müziğin yolculuğunu başlatıcam oylarını yollada gecede müziğin yolculuğundan şarkılar dinlersin canın sıkılmaz ayollben kendi puanlarımı yollamayı unutmuşum dur ben bir sıralama yapayım) şimdi recebi didik didik ederim
durum değerlendirmesi az sonra ?
![]()
hangi tarihe gidiyoruz 1920 ler falan olsunşimdi müziğin yolculuğunu başlatıcam oylarını yollada gecede müziğin yolculuğundan şarkılar dinlersin canın sıkılmaz ayoll![]()
![]()
![]()
hahahaha 2000 yılı şimdi sizlerin çocukluk yaşadığı yıllarda olucağımız için daha ilginizi çekerhangi tarihe gidiyoruz 1920 ler falan olsun![]()
hahahaha 2000 yılı şimdi sizlerin çocukluk yaşadığı yıllarda olucağımız için daha ilginizi çeker
senlik şarkılar var![]()
![]()
![]()