KimeSen 9 üzerinden 5 vermişsin. Akılda bulunsun.![]()
KimeSen 9 üzerinden 5 vermişsin. Akılda bulunsun.![]()
İş başka dostluk başkaHaha biz dostuzzz yaparsın sen.![]()
Napiyim ya sevemiyorum bana şöyle alıp götürecek şarkılar yolla
Hahah bu şarkıları görmek istiyorsan bana yardım et hemen.Bu şarkıya da tam veririm @Harunnn60
Napiyim ya sevemiyorum bana şöyle alıp götürecek şarkılar yolla![]()
Ben kullandım maalesef haftaya yardım edeyimHahah bu şarkıları görmek istiyorsan bana yardım et hemen.♡
Bu şarkıya da tam veririm @Harunnn60
Napiyim ya sevemiyorum bana şöyle alıp götürecek şarkılar yolla![]()
Canın sağ olsun karşimNeyse bende çeyrek gönüle düşük verdim zaten
Canın sağ olsun karşim![]()
Bu hafta ben senin şarkına kötü verdim aslında şarkı güzel bildiğimiz şarkılardan ama diğer şarkılar bir tık daha hoştu. Neyse geçen hafta verdiğin kötü puana sayarsın .ssOylarımı kullanır kullanmaz yorumlarımı da yazayım
Bu hafta en iyi yükseliş yaşayanlar listemizin ilk sıralarında Ziynet Sali ve Candan Erçetin var. İkisi de benden bayağı yüksek puanlar aldı. @denizz19 @OzaN
Fettah Can'ın şarkısı fena değildi ama diğerlerine göre biraz sönük kaldı haftaya telafi ederiz@eskici
Neşet babaya bu hafta hak ettiği puanı verdim artık sen de birşeyler yaparsın umarım@Mr.At
Ahmet Aslan'ı yarışmada kurtarmak için elimden geleni yaptım aga umarım bu sıfırcıların gazabından elenmezsin@Felon
Son olarak Sibel Can.. Neyse yorum yapmayayım yoksa beni bir kaşık suda boğarsın![]()
![]()
@mrt-06
Oylarımı kullanır kullanmaz yorumlarımı da yazayım
Bu hafta en iyi yükseliş yaşayanlar listemizin ilk sıralarında Ziynet Sali ve Candan Erçetin var. İkisi de benden bayağı yüksek puanlar aldı. @denizz19 @OzaN
Fettah Can'ın şarkısı fena değildi ama diğerlerine göre biraz sönük kaldı haftaya telafi ederiz@eskici
Neşet babaya bu hafta hak ettiği puanı verdim artık sen de birşeyler yaparsın umarım@Mr.At
Ahmet Aslan'ı yarışmada kurtarmak için elimden geleni yaptım aga umarım bu sıfırcıların gazabından elenmezsin@Felon
Son olarak Sibel Can.. Neyse yorum yapmayayım yoksa beni bir kaşık suda boğarsın![]()
![]()
@mrt-06
Silik bir isim normaldir.Bizi atlaman hiç hoş olmamış..
Neyse Çiftler Yarışıyor'da iyi bir puan verirsin ödeşirizBu hafta ben senin şarkına kötü verdim aslında şarkı güzel bildiğimiz şarkılardan ama diğer şarkılar bir tık daha hoştu. Neyse geçen hafta verdiğin kötü puana sayarsın .ss
Ariana'yı bu hafta pek beğenmedim daha doğrusu şarkıyı severim ama vokalini pek sevemedimBizi atlaman hiç hoş olmamış..
Orada geçen haftaya göre yükseldin hadi iyisinNeyse Çiftler Yarışıyor'da iyi bir puan verirsin ödeşiriz
Ariana'yı bu hafta pek beğenmedim daha doğrusu şarkıyı severim ama vokalini pek sevemedim![]()
Elenmezsin merak etme daha sıra sana gelene kadar çok varDefolun lağğğnnnnn