Ziynet'e kötü vermezsin he olur da verirsen doğru haklısın olurKullanacağım ve herkesi şaşırtacağım. Çok değişik şeyler olacak çook. Kan ve vahşet görüyorum, kaos görüyorum.
Ziynet'e kötü vermezsin he olur da verirsen doğru haklısın olurKullanacağım ve herkesi şaşırtacağım. Çok değişik şeyler olacak çook. Kan ve vahşet görüyorum, kaos görüyorum.
onca milletin içinde teyzemiz yaşındaki kadına yumulacak değildim elbette biz iltifatı belli sınırlar içerisinde gerçekleştiririz aşırıya kaçmak bana yakışmazdı
önce kızlara sardı sonra oğlanların peşinde koşturdu baktıki olmayacak sanırım içine kapandı sosyalleşemiyor artık )
Yokluğumu fırsat bilip giydirmiş de giydirmiş maşallah neyse ki koruyucu meleğim @dosimosi pabuç bırakmamış sana.hadi ordan @Bully yok diye arkasindan dedikodu yapma. bugun ben yokkende konusmussun arkamdan. benim oldugum bir yerde konusmana musade etmem. en azindan ortak olmam dedikoduna
hahaha bizimkisi sunucu hatası değil insanlık haliSus kız sen zaten çok gözüme batıyorsun 2 haftadır, bir daha oy açıklamayı unuttuğunu görmeyecem, işini dikkatli yap yoksa dost most dinlemem seni de eleştiririm ona göre.
Ziynet için değil zaten genel konuştum. Ama çok da garanti görme iyi bir şarkıyla gelmişsindir umarım.Ziynet'e kötü vermezsin he olur da verirsen doğru haklısın olur
O kadar oyu başarılı bir şekilde toplamana şükretmeli.hahaha bizimkisi sunucu hatası değil insanlık hali
ama şarkını beğendim adanalı hatrına
22:00 bitiyorsa 22:30 evde olamasan bile 23:00 olsn bile yeter aslında çünkü 12 de biter sonucların 2.yarısına yetişirsin galiba @destere sen olmadan burda durmaz ayollO kadar oyu başarılı bir şekilde toplamana şükretmeli.
Allah razı olsun. Kız bu arada ben Cuma günü Göksel konserine gidiyorum, annem ayarlamıştı birkaç hafta önce, 20:30 - 22:00 arasındaymış işte, artık oylamanın ne kadarına yetişebilirsem, ama eve elimden geldiğince hızlı gelmeye çalışırım.
Yani bir aksilik olmazsa en geç 22:30 gibi evde olurum herhalde.22:00 bitiyorsa 22:30 evde olamasan bile 23:00 olsn bile yeter aslında çünkü 12 de biter sonucların 2.yarısına yetişirsin galiba @destere sen olmadan burda durmaz ayoll
Zaten su izleyecem diye son sonuclarda gitmişti @destere unutmadım ayolYani bir aksilik olmazsa en geç 22:30 gibi evde olurum herhalde.
O yine satar seni bir şekilde, ama ben elimden gelen gayreti gösteriyorum seni yalnız bırakmamak için.
Müziğin Yolculuğu'nu da bekliyoruz bu arada, bir türlü başlatamadın.
Çeyrek GönülZiynet için değil zaten genel konuştum. Ama çok da garanti görme iyi bir şarkıyla gelmişsindir umarım.
Gökhan Bey'i nasıl buldunOylarımı kullandım çayımı yudumluyorum
tabi annene parlak sevdiğini söylesen türbüşona bilet alırdı sende mutlu olurdun göksele bilet alınca artık mecburen gitmek zorunda kalacaksın bari beğendim falan de durumu çakmasınlar )O kadar oyu başarılı bir şekilde toplamana şükretmeli.
Allah razı olsun. Kız bu arada ben Cuma günü Göksel konserine gidiyorum, annem ayarlamıştı birkaç hafta önce, 20:30 - 22:00 arasındaymış işte, artık oylamanın ne kadarına yetişebilirsem, ama eve elimden geldiğince hızlı gelmeye çalışırım.
kötü anıları kafandan sil benimle alakalı binlerce güzel anın varken niye gidip içlerinde en berbatları seçiyorsunki ?Zaten su izleyecem diye son sonuclarda gitmişti @destere unutmadım ayol
ahhh sorma survivordan dolayı gününü birtürlü ayarlayamadım ayoll birde günler kısaldı geç uyanıyorum kahvaltı sonra ev temizli derken hemen hava karalıyor sonra basla yemek yapmaya
ama yarın gündüz 2000.yılı yayınlayacam inş birde anket olusturucam artık yılın şarkısı sizce hangisi diye
@MEnes bu cümlenin türkçe çevirisi nedir ben anlamadım )Ziynet'e kötü vermezsin he olur da verirsen doğru haklısın olur
ne güzel haber.. artık bizden biri daha katıldı oylamaya demekki kötüler artık çabuk elenecek yaşasın sıvacılar birliği )Uzun bir aradan sonra oy kullandım. Başarılar diliyorum herkese (bu temenni cümlesine de bayılıyorum tam bir sıvacı mottosu )
@dosimosi kendisini kurtaramadıki seni kurtarsın bugün @yader le birlik olup saçını başını yolduk isveçlinin )Yokluğumu fırsat bilip giydirmiş de giydirmiş maşallah neyse ki koruyucu meleğim @dosimosi pabuç bırakmamış sana.
MEnes anlamıştır sen anlamasan da olurtabi annene parlak sevdiğini söylesen türbüşona bilet alırdı sende mutlu olurdun göksele bilet alınca artık mecburen gitmek zorunda kalacaksın bari beğendim falan de durumu çakmasınlar )
kötü anıları kafandan sil benimle alakalı binlerce güzel anın varken niye gidip içlerinde en berbatları seçiyorsunki ?
@MEnes bu cümlenin türkçe çevirisi nedir ben anlamadım )
ne güzel haber.. artık bizden biri daha katıldı oylamaya demekki kötüler artık çabuk elenecek yaşasın sıvacılar birliği )
@dosimosi kendisini kurtaramadıki seni kurtarsın bugün @yader le birlik olup saçını başını yolduk isveçlinin )
Hayırlısı