MusicSurvivor 5.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

onca milletin içinde teyzemiz yaşındaki kadına yumulacak değildim elbette:) biz iltifatı belli sınırlar içerisinde gerçekleştiririz aşırıya kaçmak bana yakışmazdı :)

önce kızlara sardı sonra oğlanların peşinde koşturdu:) baktıki olmayacak sanırım içine kapandı sosyalleşemiyor artık :))

hadi ordan @Bully yok diye arkasindan dedikodu yapma. bugun ben yokkende konusmussun arkamdan. benim oldugum bir yerde konusmana musade etmem. en azindan ortak olmam dedikoduna :A
Yokluğumu fırsat bilip giydirmiş de giydirmiş maşallah neyse ki koruyucu meleğim @dosimosi pabuç bırakmamış sana. :A

Sus kız sen zaten çok gözüme batıyorsun 2 haftadır, bir daha oy açıklamayı unuttuğunu görmeyecem, işini dikkatli yap yoksa dost most dinlemem seni de eleştiririm ona göre. :A
hahaha bizimkisi sunucu hatası değil insanlık hali :A :A :A

ama şarkını beğendim adanalı hatrına :A :A :A

hahaha bizimkisi sunucu hatası değil insanlık hali :A :A :A

ama şarkını beğendim adanalı hatrına :A :A :A
O kadar oyu başarılı bir şekilde toplamana şükretmeli. :A

Allah razı olsun. :A Kız bu arada ben Cuma günü Göksel konserine gidiyorum, annem ayarlamıştı birkaç hafta önce, 20:30 - 22:00 arasındaymış işte, artık oylamanın ne kadarına yetişebilirsem, ama eve elimden geldiğince hızlı gelmeye çalışırım. :A

Allah razı olsun. :A Kız bu arada ben Cuma günü Göksel konserine gidiyorum, annem ayarlamıştı birkaç hafta önce, 20:30 - 22:00 arasındaymış işte, artık oylamanın ne kadarına yetişebilirsem, ama eve elimden geldiğince hızlı gelmeye çalışırım. :A
22:00 bitiyorsa 22:30 evde olamasan bile 23:00 olsn bile yeter aslında çünkü 12 de biter sonucların 2.yarısına yetişirsin galiba @destere sen olmadan burda durmaz ayoll :A

22:00 bitiyorsa 22:30 evde olamasan bile 23:00 olsn bile yeter aslında çünkü 12 de biter sonucların 2.yarısına yetişirsin galiba @destere sen olmadan burda durmaz ayoll :A
Yani bir aksilik olmazsa en geç 22:30 gibi evde olurum herhalde. :D

O yine satar seni bir şekilde, ama ben elimden gelen gayreti gösteriyorum seni yalnız bırakmamak için. :A

Müziğin Yolculuğu'nu da bekliyoruz bu arada, bir türlü başlatamadın. :F

Yani bir aksilik olmazsa en geç 22:30 gibi evde olurum herhalde. :D

O yine satar seni bir şekilde, ama ben elimden gelen gayreti gösteriyorum seni yalnız bırakmamak için. :A

Müziğin Yolculuğu'nu da bekliyoruz bu arada, bir türlü başlatamadın. :F
Zaten su izleyecem diye son sonuclarda gitmişti @destere unutmadım ayol :ppp:

ahhh sorma survivordan dolayı gününü birtürlü ayarlayamadım ayoll birde günler kısaldı geç uyanıyorum kahvaltı sonra ev temizli derken hemen hava karalıyor sonra basla yemek yapmaya :F :F :F

ama yarın gündüz 2000.yılı yayınlayacam inş birde anket olusturucam artık yılın şarkısı sizce hangisi diye :F :F :F

Uzun bir aradan sonra oy kullandım. Başarılar diliyorum herkese (bu temenni cümlesine de bayılıyorum tam bir sıvacı mottosu :A)

tabi annene parlak sevdiğini söylesen türbüşona bilet alırdı sende mutlu olurdun :) göksele bilet alınca artık mecburen gitmek zorunda kalacaksın bari beğendim falan de durumu çakmasınlar :))

Zaten su izleyecem diye son sonuclarda gitmişti @destere unutmadım ayol :ppp:

ahhh sorma survivordan dolayı gününü birtürlü ayarlayamadım ayoll birde günler kısaldı geç uyanıyorum kahvaltı sonra ev temizli derken hemen hava karalıyor sonra basla yemek yapmaya :F :F :F

ama yarın gündüz 2000.yılı yayınlayacam inş birde anket olusturucam artık yılın şarkısı sizce hangisi diye :F :F :F
kötü anıları kafandan sil:) benimle alakalı binlerce güzel anın varken niye gidip içlerinde en berbatları seçiyorsunki ? :)

Ziynet'e kötü vermezsin he olur da verirsen doğru haklısın olur :F
@MEnes bu cümlenin türkçe çevirisi nedir ben anlamadım :))

Uzun bir aradan sonra oy kullandım. Başarılar diliyorum herkese (bu temenni cümlesine de bayılıyorum tam bir sıvacı mottosu :A)
ne güzel haber.. artık bizden biri daha katıldı oylamaya demekki kötüler artık çabuk elenecek:) yaşasın sıvacılar birliği :))

Yokluğumu fırsat bilip giydirmiş de giydirmiş maşallah neyse ki koruyucu meleğim @dosimosi pabuç bırakmamış sana. :A
@dosimosi kendisini kurtaramadıki seni kurtarsın :) bugün @yader le birlik olup saçını başını yolduk isveçlinin :))

Son düzenleme:
tabi annene parlak sevdiğini söylesen türbüşona bilet alırdı sende mutlu olurdun :) göksele bilet alınca artık mecburen gitmek zorunda kalacaksın bari beğendim falan de durumu çakmasınlar :))

kötü anıları kafandan sil:) benimle alakalı binlerce güzel anın varken niye gidip içlerinde en berbatları seçiyorsunki ? :)

@MEnes bu cümlenin türkçe çevirisi nedir ben anlamadım :))

ne güzel haber.. artık bizden biri daha katıldı oylamaya demekki kötüler artık çabuk elenecek:) yaşasın sıvacılar birliği :))

@dosimosi kendisini kurtaramadıki seni kurtarsın :) bugün @yader le birlik olup saçını başını yolduk isveçlinin :))
MEnes anlamıştır sen anlamasan da olur :A

Arkadaşlar bu şarkıyı Rihanna ilede kullandım lütfen düşük verecek olanlar iki kere düşünsün çünkü eski yarışma kayıtları burada ve çelişen olursa kovarım jürilikten yarışmadan.:A @Çiğdem- 'de beni destekliyor bunu herkes biliyor zaten.:bhr: