Geçen hafta tam verdin yırtık.
yoo candana tam vermiştim sandalyesi çok güzeldi
Geçen hafta tam verdin yırtık.
Benim sarkiya kötü demissin ne atagi bekliyorsunSen bana kaç vereceksin onu söyle beni boşver.
Benden senden atak bekliyorum.
Ben de sana iyi verdim yani puanŞarkıları dinliyorum da Candan Erçetin gerçekten çok berbat gelmiş bu hafta, oylamamda feci bir düşüş yaşaycak gibi.
Ziynet harika üstü gelmiş, replay yapıp durdum en sevdiğim şarkılarından biri. @denizz19
Benim sarkiya kötü demissin ne atagi bekliyorsun
hic birsey anlamadim bu mesajdan. daha bugun yok sende konus durhahaayyyt sen onu külahıma anlat daha iki gün önce herkesin içinde @Bully i tefe koyan bendim sanki? zaten nolduysa o pot kırıştan sonra oldu elini ayağını çekti forumdan
Tamam ben de senin hatrina veririm bir seylerSenin hatrına verdik bir şeyler dedim...
sende hafızada bir sorun yok değilmi ? daha iki gün önce pompy nin konusunda bully için neler demiştin ? unuttun tabi şimdihic birsey anlamadim bu mesajdan. daha bugun yok sende konus dur
Peki dediğin gibi olsun ama inandırıcı gelmedin.
@Çiğdem- ablamın böyle bir şey yapacağına ihtimal vermem bu forumda en dobra insanlardan biridir Çiğdem ablamız. 😉
hahahah aa bizim aramızı bozmaya çalısıyor işte cnm kafasına bir geçiricem oklavayı görücek ama oda fayda etmiyor artıkneredeyse öpüşecektimle öpüştüm arasında dağlarca fark var tamda dediğim gibi neredeyse öpüşecektim ama tabi onca milletin ortasında yapamadım eylem yarıda kaldı kendimi kontrol etmesini bildim yani )
bu arada hogathanın oyları bana ulaştı en düşük sibele vermiş seni burda kekliyor sen öyle mutluluktan yıldızları say dur
Bu hafta tam puanino bekliyorum vermezsen bozusuruz ona göre
@Doğu nun yerinede oy kullanabilirim sorun olmaz maksat arkdaşlara yardım etmek belki çok yoğunlar giremiyorlar falan hatta @Bully yerinede oy atabilirm hatta o gelene kadar codmin bile olurum hizmette sınır yoktur
Pislik. .ss Puan olduğunu anladık herhalde açıklamana gerek yok bonişim.Ben de sana iyi verdim yani puan
arabozuculugulugu baska yerde dene. Sen yanlis anlamissinsende hafızada bir sorun yok değilmi ? daha iki gün önce pompy nin konusunda bully için neler demiştin ? unuttun tabi şimdi
hahah aa bu arada baktım eleyemiyorsunuz @eskici yi size yardım edeyim dedim racap süresini ben seçtim gerisi sizde @MasacRE- @destere @MEnesevet tam puan ve fetoş can ) zaten bu sabah kafama inşaat demiri düştü öyle bir tam puan vermek geliyor içimden
@Doğu nun yerinede oy kullanabilirim sorun olmaz maksat arkdaşlara yardım etmek belki çok yoğunlar giremiyorlar falan hatta @Bully yerinede oy atabilirm hatta o gelene kadar codmin bile olurum hizmette sınır yoktur
Ben kullanmadim
Ben kullanmadim
Elenirsem sorumlusu sensin bunu söylemisim dimi
hhahaha inkar eden kim ayoll @destere ler bu sefer şutlayacak inş o tuhaf herifinle birlikte senirecapta fetoş can hiç gözükmesin belki şansı artar eskicinin
bana kalsa zaten recebe falan gerekte kalmaz direk yarışın başında bir bahane bulup fetoşu yolcu ederdim ama ben elemeye çalıştıkça millet fetoş cana bağlandı ters etki yarattık jüri üstünde artık bende fetoş can hayranı gibi davranacağım belki diğer jüriler normal ayarlarına dönerhhahaha inkar eden kim ayoll @destere ler bu sefer şutlayacak inş o tuhaf herifinle birlikte seni