o sakaydi ama gercek oldu ben hareketli parcalarda cok secici oluyorum malesefÖğretmenim zaten düşeceğimi daha şarkımı paylaşmadan önce söylemiştin.
Ben şarkımı iddialı buluyorum açıkcası ama sizin takdiriniz.
o sakaydi ama gercek oldu ben hareketli parcalarda cok secici oluyorum malesefÖğretmenim zaten düşeceğimi daha şarkımı paylaşmadan önce söylemiştin.
Ben şarkımı iddialı buluyorum açıkcası ama sizin takdiriniz.
işte bilgisayardan girdiğin için iltifatlar sana dedikodu gibi gelmiştir senin bilgisayarın ayarları problemli
demi yani aynen öyle yaptikişte bilgisayardan girdiğin için iltifatlar sana dedikodu gibi gelmiştir senin bilgisayarın ayarları problemli
@yader le bugün seni andık dedik dosi nerde kaldı uzun zamandır göremiyoruz gelsede iki çift laf yapsak falan ama bir türlü gelmedin neyseki artık aramızdasında özlem sona erdi )
hahahah aaa 6.haftayı veririm sana sen yönetirsin tamamen öyle oturduğun yerden konuşmanın kolay olduğunu görürsün ayollgünleri uzata uzata yarışmadan soğutmayı başardın helal olsun cuma çok erken olur haftaya perşembe açıklarsın puanları
fetoş cana bir faydası dokunmazki ? sen niye @yader i jüri yapmak için bu kadar ısrarcısın anlamadım
öyle bir onaylamısınki beni onaylamanda şüphe seziyorum ) tarafsız gözle bakan biri bile bunlar ne iş çeviriyor derdemi yani aynen öyle yaptik
ben zaten başkanlık yapmaktan en ufak bir boş zaman bulamıyorum kendime sunuculuğuda ban yık ne güzel sen yan gel keyfine bak nerden başkan olduk çekilir dert değilhahahah aaa 6.haftayı veririm sana sen yönetirsin tamamen öyle oturduğun yerden konuşmanın kolay olduğunu görürsün ayoll
sen yaderle niye bukadar iyi anlasiyorsun ? kiskandim (dermisim)öyle bir onaylamısınki beni onaylamanda şüphe seziyorum ) tarafsız gözle bakan biri bile bunlar ne iş çeviriyor der
ben zaten başkanlık yapmaktan en ufak bir boş zaman bulamıyorum kendime sunuculuğuda ban yık ne güzel sen yan gel keyfine bak nerden başkan olduk çekilir dert değil
@yader i başkanlığa getirelim ben ona güveniyorum benim yokluğumu aratmaz
hahahah aa ozaman yarışmada isyan çıakrmaya çalışma ayolll başkan dediğin sunucusunun yanında olur jurileriin aklına girer onları kandırır sunucu haklıdır diyeöyle bir onaylamısınki beni onaylamanda şüphe seziyorum ) tarafsız gözle bakan biri bile bunlar ne iş çeviriyor der
ben zaten başkanlık yapmaktan en ufak bir boş zaman bulamıyorum kendime sunuculuğuda ban yık ne güzel sen yan gel keyfine bak nerden başkan olduk çekilir dert değil
@yader i başkanlığa getirelim ben ona güveniyorum benim yokluğumu aratmaz
ben kendi yerimi ona terkedeceğim hogathaya laf düşmez görev değişimi yapıcaz @yader lesen yaderle niye bukadar iyi anlasiyorsun ? kiskandim (dermisim)
@Çiğdem- beni bile yapmadi onumu yapacak.
hem o bi hele önce cigdemin deneme surecinden gecsin. Kiz daha juri degil neyin bas juriliginden söz ediyorsun
sunucunun yanına gitsem sunucu beni kötü emellerine alet edecek uzak dursam niye destek olmuyorsun der bende napacağımı şaşırdımhahahah aa ozaman yarışmada isyan çıakrmaya çalışma ayolll başkan dediğin sunucusunun yanında olur jurileriin aklına girer onları kandırır sunucu haklıdır diye
hahaha aa aşk olsun bir çayımızı içersin elbet birgünben kendi yerimi ona terkedeceğim hogathaya laf düşmez görev değişimi yapıcaz @yader le
sunucunun yanına gitsem sunucu beni kötü emellerine alet edecek uzak dursam niye destek olmuyorsun der bende napacağımı şaşırdım
evde kimse olmayacak değilmi ? böyle çok konuştuğuma bakma ben kalabalıkları sevmiyorum utangaç bir yapıya sahibim tenha olmalı buluştuğumuz yerhahaha aa aşk olsun bir çayımızı içersin elbet birgün
hahah aa senmi utangaçsın birde terbiyeliyim de bende seni yanlış tanımısım diyeyim cnmevde kimse olmayacak değilmi ? böyle çok konuştuğuma bakma ben kalabalıkları sevmiyorum utangaç bir yapıya sahibim tenha olmalı buluştuğumuz yer
hahah aa senmi utangaçsın birde terbiyeliyim de bende seni yanlış tanımısım diyeyim cnm
hhahaha sana sapık diyenler utansınlar seni çekemiyorlar ayollutangaç insan aynı zamandada terbiyelidir zaten çünkü sosyal şeysi büzüşük olduğu için normal kelime konuşmaya cesaret edemez öyle birinden terbiyesiz kelime çıkma ihtimali sıfır )
sen yader deyip dur. baksana cigdem hic orali olmuyorben kendi yerimi ona terkedeceğim hogathaya laf düşmez görev değişimi yapıcaz @yader le
sunucunun yanına gitsem sunucu beni kötü emellerine alet edecek uzak dursam niye destek olmuyorsun der bende napacağımı şaşırdım
hhahaha sana sapık diyenler utansınlar seni çekemiyorlar ayoll
sen yader deyip dur. baksana cigdem hic orali olmuyor
ben kötu biriyimya artik gözluk takarim sana
And İçelim'le bile ilk 5'e giremezsem kusura bakma ablacım ama programın hakkında yasal işlem başlatacağım, forum mahkemesine başvururak ha birde @destere için yetkilerini kötüye kullanmasından dolayı dava açacağım.@destere tepemde zaten ayoll oy yolla diye
BU HAFTA çok düşük olmuş sanki genel bir düşüş var yarışmanın en zayıf haftası gibi sibel en iyilerden tabi