MusicSurvivor 5.Sezon 5.Hafta Oylama Başladı

Öğretmenim zaten düşeceğimi daha şarkımı paylaşmadan önce söylemiştin. :A

Ben şarkımı iddialı buluyorum açıkcası ama sizin takdiriniz. :D
o sakaydi ama gercek oldu :A ben hareketli parcalarda cok secici oluyorum malesef

arkadas sandigim @yader ve @destere :F suan bilgisayardan girmisim etiket olmuyor buyuk olasilikla
işte bilgisayardan girdiğin için iltifatlar sana dedikodu gibi gelmiştir senin bilgisayarın ayarları problemli :)
@yader le bugün seni andık dedik dosi nerde kaldı uzun zamandır göremiyoruz gelsede iki çift laf yapsak falan ama bir türlü gelmedin neyseki artık aramızdasında özlem sona erdi :))

işte bilgisayardan girdiğin için iltifatlar sana dedikodu gibi gelmiştir senin bilgisayarın ayarları problemli :)
@yader le bugün seni andık dedik dosi nerde kaldı uzun zamandır göremiyoruz gelsede iki çift laf yapsak falan ama bir türlü gelmedin neyseki artık aramızdasında özlem sona erdi :))
demi yani aynen öyle yaptik :)

günleri uzata uzata yarışmadan soğutmayı başardın helal olsun :) cuma çok erken olur haftaya perşembe açıklarsın puanları :)

fetoş cana bir faydası dokunmazki ? sen niye @yader i jüri yapmak için bu kadar ısrarcısın anlamadım :)
hahahah aaa 6.haftayı veririm sana sen yönetirsin tamamen öyle oturduğun yerden konuşmanın kolay olduğunu görürsün ayoll :A :A :A

demi yani aynen öyle yaptik :)
öyle bir onaylamısınki beni onaylamanda şüphe seziyorum :)) tarafsız gözle bakan biri bile bunlar ne iş çeviriyor der :)

hahahah aaa 6.haftayı veririm sana sen yönetirsin tamamen öyle oturduğun yerden konuşmanın kolay olduğunu görürsün ayoll :A :A :A
ben zaten başkanlık yapmaktan en ufak bir boş zaman bulamıyorum kendime sunuculuğuda ban yık ne güzel sen yan gel keyfine bak :) nerden başkan olduk çekilir dert değil :)
@yader i başkanlığa getirelim ben ona güveniyorum benim yokluğumu aratmaz :)

öyle bir onaylamısınki beni onaylamanda şüphe seziyorum :)) tarafsız gözle bakan biri bile bunlar ne iş çeviriyor der :)

ben zaten başkanlık yapmaktan en ufak bir boş zaman bulamıyorum kendime sunuculuğuda ban yık ne güzel sen yan gel keyfine bak :) nerden başkan olduk çekilir dert değil :)
sen yaderle niye bukadar iyi anlasiyorsun ? :D kiskandim (dermisim) :F
@Çiğdem- beni bile yapmadi onumu yapacak.
hem o bi hele önce cigdemin deneme surecinden gecsin. Kiz daha juri degil neyin bas juriliginden söz ediyorsun :A

hahahah aa ozaman yarışmada isyan çıakrmaya çalışma ayolll başkan dediğin sunucusunun yanında olur jurileriin aklına girer onları kandırır sunucu haklıdır diye
:A :A :A

sen yaderle niye bukadar iyi anlasiyorsun ? :D kiskandim (dermisim) :F
@Çiğdem- beni bile yapmadi onumu yapacak.
hem o bi hele önce cigdemin deneme surecinden gecsin. Kiz daha juri degil neyin bas juriliginden söz ediyorsun :A
ben kendi yerimi ona terkedeceğim hogathaya laf düşmez görev değişimi yapıcaz @yader le :)

hahahah aa ozaman yarışmada isyan çıakrmaya çalışma ayolll başkan dediğin sunucusunun yanında olur jurileriin aklına girer onları kandırır sunucu haklıdır diye
:A :A :A
sunucunun yanına gitsem sunucu beni kötü emellerine alet edecek uzak dursam niye destek olmuyorsun der bende napacağımı şaşırdım :)

ben kendi yerimi ona terkedeceğim hogathaya laf düşmez görev değişimi yapıcaz @yader le :)

sunucunun yanına gitsem sunucu beni kötü emellerine alet edecek uzak dursam niye destek olmuyorsun der bende napacağımı şaşırdım :)
hahaha aa aşk olsun bir çayımızı içersin elbet birgün :F

evde kimse olmayacak değilmi ? :) böyle çok konuştuğuma bakma ben kalabalıkları sevmiyorum utangaç bir yapıya sahibim :) tenha olmalı buluştuğumuz yer :)
hahah aa senmi utangaçsın birde terbiyeliyim de bende seni yanlış tanımısım diyeyim cnm
:F :F :F

hahah aa senmi utangaçsın birde terbiyeliyim de bende seni yanlış tanımısım diyeyim cnm
:F :F :F

utangaç insan aynı zamandada terbiyelidir zaten:) çünkü sosyal şeysi büzüşük olduğu için normal kelime konuşmaya cesaret edemez öyle birinden terbiyesiz kelime çıkma ihtimali sıfır :))

utangaç insan aynı zamandada terbiyelidir zaten:) çünkü sosyal şeysi büzüşük olduğu için normal kelime konuşmaya cesaret edemez öyle birinden terbiyesiz kelime çıkma ihtimali sıfır :))
hhahaha sana sapık diyenler utansınlar seni çekemiyorlar ayoll :A :A :A

sen yader deyip dur. baksana cigdem hic orali olmuyor :)

ben kötu biriyimya artik gözluk takarim sana :A

Şarkıları dinliyorum da Candan Erçetin gerçekten çok berbat gelmiş bu hafta, oylamamda feci bir düşüş yaşaycak gibi. :)

Ziynet harika üstü gelmiş, replay yapıp durdum en sevdiğim şarkılarından biri. :ok:@denizz19

Şarkıları dinliyorum da Candan Erçetin gerçekten çok berbat gelmiş bu hafta, oylamamda feci bir düşüş yaşaycak gibi. :)

Ziynet harika üstü gelmiş, replay yapıp durdum en sevdiğim şarkılarından biri. :ok:@denizz19
Candan Erçetinin suyu kaynadı zaten fokurduyor ayoll :A :A :A

ama arkasında @destere var :F

@destere tepemde zaten ayoll oy yolla diye :A :A :A

BU HAFTA çok düşük olmuş sanki genel bir düşüş var yarışmanın en zayıf haftası gibi sibel en iyilerden tabi :A :A :A
And İçelim'le bile ilk 5'e giremezsem kusura bakma ablacım ama programın hakkında yasal işlem başlatacağım, forum mahkemesine başvururak ha birde @destere için yetkilerini kötüye kullanmasından dolayı dava açacağım. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,997
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan