ben melezim. işin zor olur
benim en sevdigim birisi olunca kiskanilmaz tabikiKıskanılmak kimin hoşuna gitmez ki Niye @vadikızı kıskanılmayacak birisi mi
Kıskanılmak kimin hoşuna gitmez ki Niye @vadikızı kıskanılmayacak birisi mi
sanki bizim baska birseyimiz . herseyede aciklik getirme
Abla sen kendinin farkında değilsin, özgüvenini yüksek tut her zaman bir daha kendine çirkin dediğini duymayacağım ona görebenim gibi çirkini kim kıskanır beee
Fark etmez vadikızı da bizden.
bugun laflari iyi bagliyon sana bu enerjiyi anahtarlikmi veriyorAbla sen kendinin farkında değilsin, özgüvenini yüksek tut her zaman bir daha kendine çirkin dediğini duymayacağım ona göre
Sırrımı söylemembugun laflari iyi bagliyon sana bu enerjiyi anahtarlikmi veriyor
tamda onu dusundum. dun tum gun toplamda yazidigim sayiyi su 5 dakika icinde buraya yazdirdin. neyse yarin ve persembe gunduzu telafi ederim.Sırrımı söylemem
Ohh sana da yine bir sürü mesaj yazdırdım
Abla sen kendinin farkında değilsin, özgüvenini yüksek tut her zaman bir daha kendine çirkin dediğini duymayacağım ona göre
sevdigim bir sanatciyi secmissin basarilar@destere cok merak ediyor fazla bekletmeyelim kendisini ve sarkimizi paylasalim
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @Çiğdem-
Tesekkürler sen de aramiza hos geldin güzel puanlarini bekliyorumsevdigim bir sanatciyi secmissin basarilar
juri ekibine katildigimda oylarimTesekkürler sen de aramiza hos geldin güzel puanlarini bekliyorum