ben melezim. işin zor olur![]()
benim en sevdigim birisi olunca kiskanilmaz tabiki
sanki bizim baska birseyimiz. herseyede aciklik getirme
![]()
Abla sen kendinin farkında değilsin, özgüvenini yüksek tut her zaman bir daha kendine çirkin dediğini duymayacağım ona görebenim gibi çirkini kim kıskanır beee
Fark etmez vadikızı da bizden.
bugun laflari iyi bagliyonAbla sen kendinin farkında değilsin, özgüvenini yüksek tut her zaman bir daha kendine çirkin dediğini duymayacağım ona göre
Fark etmez vadikızı da bizden.![]()
Sırrımı söylemembugun laflari iyi bagliyonsana bu enerjiyi anahtarlikmi veriyor
![]()
tamda onu dusundum. dun tum gun toplamda yazidigim sayiyi su 5 dakika icinde buraya yazdirdin. neyse yarin ve persembe gunduzu telafi ederim.Sırrımı söylemem
Ohh sana da yine bir sürü mesaj yazdırdım![]()
Abla sen kendinin farkında değilsin, özgüvenini yüksek tut her zaman bir daha kendine çirkin dediğini duymayacağım ona göre
Fark etmez vadikızı da bizden.![]()
sevdigim bir sanatciyi secmissin@destere cok merak ediyor fazla bekletmeyelim kendisini ve sarkimizi paylasalim
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @Çiğdem-
Tesekkürler sen de aramiza hos geldinsevdigim bir sanatciyi secmissinbasarilar
juri ekibine katildigimda oylarimTesekkürler sen de aramiza hos geldingüzel puanlarini bekliyorum
![]()