MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

hahahha kafanda paralardım ben o süpürgeyi ayoll ama bende lucifer gotham falan izlemem lazım saatte çok geç oldu gidip lucifer izleyelim

lucifer e bende bakıcam birazdan inşallah senden önce izlerimde spoiler paylaşırım özgürce
)

Ohaa o nasıl bir cinsel içerikli mesaj.😱
bana kıyamaz seni harcar? hem kim bindiği dalı keserki .. benim saygıdeğer sunucuma güvenim sonsuz, boşuna umutlanma farkına varmadan kendini kapı önünde bulursun
)
aaa bu sefer bende anlayamadım ayoll ancadan beridir cinsellikle ne lakası varki

nasrettin hocadan örnek vermiş çocuk

Son düzenleme:
Bindiği dal diyor neyi kast ediyor o sapık.
tövbe tövbe 😱 😱 😱

benim aklım direk nasret hocanın hikayesine gitmişti hemen o mesajtan onu çıkarmakta @destere de o amaçla söylemiştir diye umuyorum zaten senide kınamış

ama saflıktada alakası yok ayoll normal okuyunca herkes öyle anlam çıkarmaz sonucta

Oylama bugün mü başlayacak ?

Şarkımı birazdan gönderiyorum

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@DarkLeqenD @MEnes @MasacRE- @Bully sizce o mesaj cinsel anlam ifade etmiyor mu.

@Çiğdem- sen bakma bu fesata. Siz @destere ye sapık diyorsunuz ama ben bunun kadar fesat bir insan görmedim. Geçen gün bana da öyle yaptı benimkini nasıl buldunuz diyorum paylaştığım şarkıyı kastederek o yine gitti tersten anladı söylediklerimi
Eminim destere başkanımız da iyi niyetiyle yazmıştır o mesajı ama sokak sanatı gibi fesatları düşünememiş tabi

Senin ki komiklik olsun diyeydi burada bildiğin ima var birde destereden bahsediyoruz bence sen sırf oy almak için beni harcıyorsun.

(%0 fesatım) evet ; cinsel içerikli bir mesaj

destere ye yakışan en güzel sıfat

Vana katıldığın için teşekkürler honosum.

Senin ki komiklik olsun diyeydi burada bildiğin ima var birde destereden bahsediyoruz bence sen sırf oy almak için beni harcıyorsun.

Vana katıldığın için teşekkürler honosum.
hhahah orasını bende anladım ayoll çok fesat okadar normal bir mesajtan nasıl pis anlam çıkarmış gerçekten bravo @sokak sanati na
ayy zaten @destere bile normal anlamda yazdığı çok açık hem ben ona sapık diyorum ama pis sapık demiyorum sempatik iyi niyetli sapıklardan diyorum

@DarkLeqenD tarafsız bir arkadaştır çokta ters düşeriz o bile bana katıldı. Destere beni ve ariana'yı sever ona rağmen ben imayı anladım yani benim bir çıkarımda söz konusu değil kısaca biz haklıyız.