MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Kızz sen nerdesinn forum sensizz çok sessizdi yaa

ayy çok severimm ben nasıl oy vercem yaaa
hhhha tşşk ederim cnm

ekim ayından beridir bir rahat edemedimki ayoll şimdi havalar kısalında biraz geç uyanıyorum sonra iş güç derken hemen hava karalıyor basla yemek yapmaya
2 aydır şöyle yatarak kendi halimde bir gün geçiremedim vlla

Tam puan verebilirsin mesela

Sallayalim gitsin o tahti
neden olmasin
bugun bir alkol mevzusundan sonra bana soguk kahve ikram etti iyice eksileri toplamaya basladi
bide bir soru vardi bilmedi halbuki uzmanlik alani olmasi gerekirdi. @Bully toparla kendini . hayal kirikligina ugratiyorsun

neden olmasin
bugun bir alkol mevzusundan sonra bana soguk kahve ikram etti iyice eksileri toplamaya basladi
bide bir soru vardi bilmedi halbuki uzmanlik alani olmasi gerekirdi. @Bully toparla kendini . hayal kirikligina ugratiyorsun
Ben de sana bir sicak kahve ikram edeyim sekersiz iyi gelir

aynen yaa bende 10 da kalkıyorum 1 e kadar müge anlı izliorum evi
toparlama bulaşıktı derken 2 oluyor saat bu yüzden dizilerim birikti bee

sağol aklıma fikir verdin adalet peşinde için Emre ve tuna bütün erkekleri yok edecekler @Çiğdem-

neden olmasin
Bugün çok soğuk davranıyorsun bana kahveni de @eskici ile içersin artık.ss

sağol aklıma fikir verdin adalet peşinde için Emre ve tuna bütün erkekleri yok edecekler @Çiğdem-
hahah aa @xemrexxx tüm erkekleri yok edecek demek @destere yi bari bana bıraksa ayoll işimde gücümde kullanırım

aynen yaa bende 10 da kalkıyorum 1 e kadar müge anlı izliorum evi
toparlama bulaşıktı derken 2 oluyor saat bu yüzden dizilerim birikti bee
saat 5 te gece yarısı gibi oluyor ayoll kış ayında işimiz daha zor vlla gündüz ev işi sonra hemen hava karalıyor yemeğe basla

kızlarla uzun zamandır toplanamadık şöyle bşr pijama partisi yapıp kendimize gelelim ayoll annemi evden şutlayabilirsem tabi

aynı ilde olsak bende gelirdim kızzz aynen öylee zor işimiz he

yazma böyle seyer. @destere damlar simdi

Bakalım ne yapacam çok zorlanıcam çokk
iyi geceler canim. biraz dinlenmeye cekilecegim. ben dönene kadar sen ucuncu ruyanda olursun
yarin görusuruz

kalp kalbe karsi evet 😉 hemseriyiz bir kere bu en buyuk ortak yanimiz