Tam puan verebilirsin meselaKızz sen nerdesinn forum sensizz çok sessizdi yaa
ayy çok severimm ben nasıl oy vercem yaaa
Sallayalim gitsin o tahti
Tam puan verebilirsin mesela
Sen herkesi bosver sadece bana tam ver yeter cünkü hic vermedin bu zamana kadarhepinize tam puan vermek isterdim yaa off
hhhha tşşk ederim cnmKızz sen nerdesinn forum sensizz çok sessizdi yaa
ayy çok severimm ben nasıl oy vercem yaaa
neden olmasinTam puan verebilirsin mesela
Ben de sana bir sicak kahve ikram edeyim sekersiz iyi gelirneden olmasinbugun bir alkol mevzusundan sonra bana soguk kahve ikram etti iyice eksileri toplamaya basladibide bir soru vardi bilmedi halbuki uzmanlik alani olmasi gerekirdi. @Bully toparla kendini . hayal kirikligina ugratiyorsun
hhhha tşşk ederim cnm
ekim ayından beridir bir rahat edemedimki ayoll şimdi havalar kısalında biraz geç uyanıyorum sonra iş güç derken hemen hava karalıyor basla yemek yapmaya2 aydır şöyle yatarak kendi halimde bir gün geçiremedim vlla
Sen herkesi bosver sadece bana tam ver yeter cünkü hic vermedin bu zamana kadar
Bugün çok soğuk davranıyorsun bana kahveni de @eskici ile içersin artık.ssneden olmasinbugun bir alkol mevzusundan sonra bana soguk kahve ikram etti iyice eksileri toplamaya basladibide bir soru vardi bilmedi halbuki uzmanlik alani olmasi gerekirdi. @Bully toparla kendini . hayal kirikligina ugratiyorsun
ciddi degilsindir umarimBugün çok soğuk davranıyorsun bana kahveni de @eskici ile içersin artık.ss
hahah aa @xemrexxx tüm erkekleri yok edecek demek @destere yi bari bana bıraksa ayoll işimde gücümde kullanırımsağol aklıma fikir verdin adalet peşinde için Emre ve tuna bütün erkekleri yok edecekler @Çiğdem-
saat 5 te gece yarısı gibi oluyor ayoll kış ayında işimiz daha zor vlla gündüz ev işi sonra hemen hava karalıyor yemeğe baslaaynen yaa bende 10 da kalkıyorum 1 e kadar müge anlı izliorum evi
toparlama bulaşıktı derken 2 oluyor saat bu yüzden dizilerim birikti bee
hahah aa @xemrexxx tüm erkekleri yok edecek demek @destere yi bari bana bıraksa ayoll işimde gücümde kullanırım
saat 5 te gece yarısı gibi oluyor ayoll kış ayında işimiz daha zor vlla gündüz ev işi sonra hemen hava karalıyor yemeğe basla
kızlarla uzun zamandır toplanamadık şöyle bşr pijama partisi yapıp kendimize gelelim ayoll annemi evden şutlayabilirsem tabi
Yok vermedinaa ben sana hiç tam puan vermedim mi
Senle de iceriz merak etme sicak Türk kahvesi sekersiz iyi gelirBugün çok soğuk davranıyorsun bana kahveni de @eskici ile içersin artık.ss
ben sekersiz icemem. @Bully bana sütlü verecek. en sevdigimdenYok vermedin
Senle de iceriz merak etme sicak Türk kahvesi sekersiz iyi gelir
Yok vermedin
yazma böyle seyer. @destere damlar simdihahah aa @xemrexxx tüm erkekleri yok edecek demek @destere yi bari bana bıraksa ayoll işimde gücümde kullanırım
saat 5 te gece yarısı gibi oluyor ayoll kış ayında işimiz daha zor vlla gündüz ev işi sonra hemen hava karalıyor yemeğe basla
kızlarla uzun zamandır toplanamadık şöyle bşr pijama partisi yapıp kendimize gelelim ayoll annemi evden şutlayabilirsem tabi
Yok vermedin
Ben çaya nescafe'ye falan şeker atmam ama Türk kahvesi olunca işler değişiyor onu şekersiz içmek cidden mümkün değil orta iyidir @eskiciben sekersiz icemem. @Bully bana sütlü verecek. en sevdigimden
iyi geceler canim. biraz dinlenmeye cekilecegim. ben dönene kadar sen ucuncu ruyanda olursunBakalım ne yapacam çok zorlanıcam çokk
kalp kalbe karsi evet 😉 hemseriyiz bir kere bu en buyuk ortak yanimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?