MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Sonuçları

Böyle internetin Allah belasini versin deli etti beni o yüzden yanlis alintilama yaptim sanirim :A
@MasacRE- gecen hafta da düzeltecez diyorsdun aksine düsürdün haftaya da düzeltmezsen ortaklik gercektende bozulur ona göre :A zaten haftaya daha da düsüremezsin 1 den asagisi yok cünkü :F

Lan oğlum çok safsın senin safi temiz duygularını kullanıyor:(

Böyle internetin Allah belasini versin deli etti beni o yüzden yanlis alintilama yaptim sanirim :A
@MasacRE- gecen hafta da düzeltecez diyorsdun aksine düsürdün haftaya da düzeltmezsen ortaklik gercektende bozulur ona göre :A zaten haftaya daha da düsüremezsin 1 den asagisi yok cünkü :F

Sen de git gide şarkılarını düşürdün ben ne yapayım :A Haftaya gel şöyle güzel bir şarkıyla vereyim sana iyi bir puan :A

@Bully de final puanı alalamış ekürisi sokak totoşunun hal idaha vahim :A zaten artık olmamış bildirimleri de geliyor ondan demek ki önceden engelledi şimdi engeli kaldırdı ay zaten o kim ki biz safiye sultanı engelleyecek :A @Çiğdem- yeni haftayı başlat bari öyle uyu :F
O düşük puanlarının hesabı sorulacak. Neyse bu hafta kaale alınmayacak bir rakip olduğunu gördük, bir düşük şarkında hemen tekmeyi bastı forum sana. :A

Biz Rihanna ilede böyle başladık ama sonu korkunç bitti. Biz hızlı gidip çabuk tükenen değil yavaş ve sağlam adımlarla giden atız.:A
rihannadan iyi basladın aslında cnm bu haftakı sonucta çok kötü değil ilk 10 dasın 9.sıra şu zorlu hafta için baya iyi :A

@Bully de final puanı alalamış ekürisi sokak totoşunun hal idaha vahim :A zaten artık olmamış bildirimleri de geliyor ondan demek ki önceden engelledi şimdi engeli kaldırdı ay zaten o kim ki biz safiye sultanı engelleyecek :A @Çiğdem- yeni haftayı başlat bari öyle uyu :F
aaaa çok yoruldum ayoll yarına kadar dinlenecem :A

Bu şarkıyıda elidnen çıkarman iyi olmuş :A

Final puanını 1 farkla kaçırmak üzücü olsa da iyi gitmişiz yine, destekleyen herkese teşekkürler. :D @batuhankaralar @OzaN @MayısKralı @mrt-06 tebrikler. :D

Atacan sana önerdiğimiz şarkıyla final puanı aldırdık iyi mi. ss Yoksa elenip gidecektin muhtemelen, ah şu yardımseverliliğim yok mu.ss :A @Çiğdem- @sokak sanati

@FaJi geçmiş olsun. :( Geçen haftaki şarkıdan sonra bu şarkı olmadı maalesef, sağlık olsun diyelim. :D
hhha evet kendi ayağına sıkmışsın resmen ama başkanımız @destere elinden gelenii yaptı ayoll sana puanı gayet iyiydi :A :A :A