niyesini boşver , bi sokarsa görürsün
Fermuar bunun için var demek ki.😛 Neyse bu konu saçma bir yere gidiyor hadi dağılalım.
niyesini boşver , bi sokarsa görürsün
Senin gibi rezil durumlara düşmedim en azından sürekli final puanına oynuyorum.Bende beklenti yoktu zaten beni şaşırtan @Bully oldu. Geçen hafta bu şarkıyla bile final puanı aldıysam bu hafta kesin zirvedeyim diyorsa şamarı yemiş.
Fermuar ı açık unuttuğun zamanları düşün ya da düşünme boşverFermuar bunun için var demek ki.😛 Neyse bu konu saçma bir yere gidiyor hadi dağılalım.
Böyle internetin Allah belasini versin deli etti beni o yüzden yanlis alintilama yaptim sanirim
@MasacRE- gecen hafta da düzeltecez diyorsdun aksine düsürdün haftaya da düzeltmezsen ortaklik gercektende bozulur ona göre zaten haftaya daha da düsüremezsin 1 den asagisi yok cünkü
Böyle internetin Allah belasini versin deli etti beni o yüzden yanlis alintilama yaptim sanirim
@MasacRE- gecen hafta da düzeltecez diyorsdun aksine düsürdün haftaya da düzeltmezsen ortaklik gercektende bozulur ona göre zaten haftaya daha da düsüremezsin 1 den asagisi yok cünkü
şarkıyıda ben seçmiştim haftaya tek başınasın yanlıs bir hatanla eleyecez inşeh sonunda birşeye faydan oldu canısı
burda bir elimdeki parmak sayisindan daha az kisiyle samimiyim.Forumu bırakıyorsun yani aynen bencede buralar sana göre değil
Senin gibi rezil durumlara düşmedim en azından sürekli final puanına oynuyorum.
Bu forumda benim bile çıkarcı bir tarafım var senin niye olmasın ?burda bir elimdeki parmak sayisindan daha az kisiyle samimiyim.
ben sana hep yuksek veriyorum sence bunun arkasinda bir dusuncemmi var ?
şarkıyıda ben seçmiştim haftaya tek başınasın yanlıs bir hatanla eleyecez inş
O düşük puanlarının hesabı sorulacak. Neyse bu hafta kaale alınmayacak bir rakip olduğunu gördük, bir düşük şarkında hemen tekmeyi bastı forum sana.
rihannadan iyi basladın aslında cnm bu haftakı sonucta çok kötü değil ilk 10 dasın 9.sıra şu zorlu hafta için baya iyiBiz Rihanna ilede böyle başladık ama sonu korkunç bitti. Biz hızlı gidip çabuk tükenen değil yavaş ve sağlam adımlarla giden atız.
seninki normal yarismacisin. bana ne faydasi olacak cikarci olmak ?Bu forumda benim bile çıkarcı bir tarafım var senin niye olmasın ?
rihannadan iyi basladın aslında cnm bu haftakı sonucta çok kötü değil ilk 10 dasın 9.sıra şu zorlu hafta için baya iyi
aaaa çok yoruldum ayoll yarına kadar dinlenecem
Çıkarcılığının gün yüzüne çıktığı günler elbet gelecek ben yatıyorum evribadiy gud naytseninki normal yarismacisin. bana ne faydasi olacak cikarci olmak ?
hhha evet kendi ayağına sıkmışsın resmen ama başkanımız @destere elinden gelenii yaptı ayoll sana puanı gayet iyiydiFinal puanını 1 farkla kaçırmak üzücü olsa da iyi gitmişiz yine, destekleyen herkese teşekkürler. @batuhankaralar @OzaN @MayısKralı @mrt-06 tebrikler.
Atacan sana önerdiğimiz şarkıyla final puanı aldırdık iyi mi. ss Yoksa elenip gidecektin muhtemelen, ah şu yardımseverliliğim yok mu.ss @Çiğdem- @sokak sanati
@FaJi geçmiş olsun. Geçen haftaki şarkıdan sonra bu şarkı olmadı maalesef, sağlık olsun diyelim.
tamam ogun sen unutsanda ben hatirlatirim sana ki ogun hic bir zamam gelmeyecekÇıkarcılığının gün yüzüne çıktığı günler elbet gelecek ben yatıyorum evribadiy gud nayt