MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Sonuçları

Eski düzenlemeleri görebiliyor.:F Ama klavye azizliği olduğu çok belli.:D
co admin olmak çok güzelmiş :T: :T: Belki isteyerek yazdı ama bize klavye hatası olarak yutturmaya çalışıyor :A düşünün böyle şeyleri sorun soruşturun kestirip atmayın hemen :A nasıl emeklisin sen be hemen herşeye inanıyorsun :A

Duyurulur tüm forumdaşlara mesaj telefondan yazılınca otomatik yazılıyor klavye bakmayınca mesajı yolladım sırf bu yüzden banlanırsam istifa ederim:D

En çok beni banlarken zevk aldın demi :T: geçti gari 'düzenleme' diye bir şey var :A o küfür çoktan kayıplara karıştı bile :A
eski yazilari görme kabiliyeti var. benim sayfamdakileri görmus silinenleri. Ben niye ona iyi davraniyorum saniyorsun :A sırlarımi biliyor

kız Allah cezanı vermesin 12 yi geçmiş yine .ss ay neyse bu haftayı da atlattık bu hafta vites yükseltiyoruz diyen dişi justin biber havasını almış sevindim :A

Sarışın Geceler ile 6. olmuşuz 😛 gayet iyi. Herkese teşekkürler.

Final puanı alan arkadaşları tebrik ediyorum. Sonuna kadar hak ettiler.

Haluk Levent ile @FaJi nin elenmesine üzüldüm. Kesinlikle bu haftanın en kötüsü değildi.

Elenecegim galiba abiler ablalar bana yüksek verin deyip total oyunlarla puan toplayan @mrt-06 helal olsun valla tongaya düştük.s.s

8.ilk bekliyordum 9 olmuş. Kötü bir sonuç sayılmaz bu şarkı için.:D