O bana diyor yanlış alıntı yapmış @eskici Diyorum ya telafi edecez merak etme bunlar senin için de geçerli sokak sanatı
Yürü git ipini kendi elinle çektin geçmiş olsun.
O bana diyor yanlış alıntı yapmış @eskici Diyorum ya telafi edecez merak etme bunlar senin için de geçerli sokak sanatı
Klavye azizliği diye buna derim işte ben de gördüm o ilk mesajı arkandayım senin
Sana demedim ki ben bunuNe diyor laa ben 15 verdim.
Ya telefondan yazınca çok saçma oluyor yazdıkların otomatik harf dikkat etmeyince oluyorMalesef bizim forumumuz klavye falan dinlemiyor.Yaklaşık 5 dakika sonra 15 günlük bir ban yiyeceksin.
Ne yazmış şimdi kaçırdım
Ah işte benim yapabileceğim bir şey yok.Bizim ban işleri ile @Bully ilgileniyor.Derdini ona anlatırsın.Ya telefondan yazınca çok saçma oluyor yazdıkların otomatik harf dikkat etmeyince oluyor
Müthiş bir betimleme sayende YGS de betimlemeden full yaparımŞimdi "dilini" yazmış ya hani d ile l harflerinin solundaki tuşlara bak anlarsın daha fazlasını yazarsam banlanırım
Sana demedim ki ben bunu
Mesajı görmedim şu puan durumu gelsin ortalık durulsun, tek tek mesajlara bakacağım, banlık bir durum varsa ilgileniriz, zevkle yaptığım bir iş zaten.Ah işte benim yapabileceğim bir şey yok.Bizim ban işleri ile @Bully ilgileniyor.Derdini ona anlatırsın.
Şimdi "dilini" yazmış ya hani d ile l harflerinin solundaki tuşlara bak anlarsın daha fazlasını yazarsam banlanırım
Kim elendi şimdi
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En çok beni banlarken zevk aldın demi geçti gari 'düzenleme' diye bir şey var o küfür çoktan kayıplara karıştı bileMesajı görmedim şu puan durumu gelsin ortalık durulsun, tek tek mesajlara bakacağım, banlık bir durum varsa ilgileniriz, zevkle yaptığım bir iş zaten.
Mesajı görmedim şu puan durumu gelsin ortalık durulsun, tek tek mesajlara bakacağım, banlık bir durum varsa ilgileniriz, zevkle yaptığım bir iş zaten.
En çok beni banlarken zevk aldın demi geçti gari 'düzenleme' diye bir şey var o küfür çoktan kayıplara karıştı bile
Yok ya ciddi misinGökhan Türkmen
Yok ya ciddi misin
Değil tabii ki düşük puanımı çekemediğinden öyle dedi.Yok ya ciddi misin