Sana demiyorum yahu çuvaldızı kendine batırma ama minnet eylemem i dinle bir müptelası olmazsan öbür haftalarda hep 1 ver banaAnti değilim geçen hafta yüksek verdim ve teşekkür etmiştin
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sana demiyorum yahu çuvaldızı kendine batırma ama minnet eylemem i dinle bir müptelası olmazsan öbür haftalarda hep 1 ver banaAnti değilim geçen hafta yüksek verdim ve teşekkür etmiştin
İşte açıklanmadı kesin unuttu bu saf Çiğdem
Sana göre zaten herkes yanlış ata oynuyorCem Karaca'nın en az 10 iddialı şarkısı var, bence yanlış ata oynuyorsun
@eskici'nin oyuyla haftanın birinciliğini farkla garantilemiş oluyorum, gösterdiğiniz teveccühten ötürü sonsuz teşekkürler
Cem Karaca'nın en az 10 iddialı şarkısı var, bence yanlış ata oynuyorsun
@eskici'nin oyuyla haftanın birinciliğini farkla garantilemiş oluyorum, gösterdiğiniz teveccühten ötürü sonsuz teşekkürler
aaaa evet senin oyunda vardı senden sonraya destereyi açıklıyoruz ozaman@Çiğdem- kız benim oylar açıklanmadı
Cem Karaca'nın en az 10 iddialı şarkısı var, bence yanlış ata oynuyorsun
Bunu puan durumuna eklemiş miydin peki bak bakalım belki başka unuttuğun oylar da vardıraaaa evet senin oyunda vardı senden sonraya destereyi açıklıyoruz ozaman
@denizz19 oyları
Fettah Can 16
Ahmet Aslan 15
Deniz Seki 14
Candan Erçetin 13
İrem Derici 12
Gökhan Türkmen 11
Sibel Can 10
Cem Karaca 9
Neşet Ertaş 8
Ajda Pekkan 7
Yüksek Sadakat 6
Shakira 5
Nilüfer 4
Ariana Grande 3
Ferdi Tayfur 2
Haluk Levent 1
bu yorumuna bende guleyimde gulme listesinde hafizamiz tazelensin yine guleyim@MayısKralı na herkes küfür ediyor ayoll nasıl herkese aynı anda kötü puan vermeyi başarmıs bu çocuk
İşte bu yaaaaa evet senin oyunda vardı senden sonraya destereyi açıklıyoruz ozaman
@denizz19 oyları
Fettah Can 16
Ahmet Aslan 15
Deniz Seki 14
Candan Erçetin 13
İrem Derici 12
Gökhan Türkmen 11
Sibel Can 10
Cem Karaca 9
Neşet Ertaş 8
Ajda Pekkan 7
Yüksek Sadakat 6
Shakira 5
Nilüfer 4
Ariana Grande 3
Ferdi Tayfur 2
Haluk Levent 1
hahahha yok ekli bazen benim albümümdede gözümden kaçıyordu ama yarışma baslamadan puan durumlarını hazırlıyorum denizde 3.puan durumudnan sonrakı listedeydi gözümden atlanmıs destere demişimBunu puan durumuna eklemiş miydin peki bak bakalım belki başka unuttuğun oylar da vardır
@denizz19 teşekkürler güzel puan.
Müzikten anlayan adamın haliİşte bu ya
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam puan verirsen ancak kurtarir yoksa zor yani insan ortakligin hatrina 2 verir bari 1 nedir arkadas@eskici bencede harika.