MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Sonuçları

Bu sezonda benim albümüm son sezonu gibi final puanları dengeli olabilir her hafta aynı kişielr alamıyor çünkü evet :F

aaa bu arada @OzaN baya iddialı geliyor candan erçetin çok iyi basladı daha çok iddialı şarkılarıda mevcut @sokak sanati ile senin final hesaplaşmanıza limon sıkabilir bence
:A :A :A
Ozan'ın 1. ve 3.haftada kullandığı şarkılar baya iddialıydı stratejik gittiğini sanmıyorum onun da ipini çekeriz uygun bir zamanda. :A

Sarışın Geceler ile 6. olmuşuz 😛 gayet iyi. Herkese teşekkürler.

Final puanı alan arkadaşları tebrik ediyorum. Sonuna kadar hak ettiler.

Haluk Levent ile @FaJi nin elenmesine üzüldüm. Kesinlikle bu haftanın en kötüsü değildi.
Aynı şekilde düşünüyorum daha kötü şarkılar vardı. Sağlık olsun :D

Aynı şekilde düşünüyorum daha kötü şarkılar vardı. Sağlık olsun :D
Haluk leventin bir sürü hit parçası vardı say say bitmez ayoll bu şarkı seçimi pek olmamış malesef ben haluku gizli favori bile görüyordum yarışmada üzüldüm oyüzden :( :( :(

Haluk leventin bir sürü hit parçası vardı say say bitmez ayoll bu şarkı seçimi pek olmamış malesef ben haluku gizli favori bile görüyordum yarışmada üzüldüm oyüzden :( :( :(
Bu hafta bir şekilde sıyrılırım diye düşünüyordum nasıl böyle bir sonuç çıktı şaşırdım :D Evet bende baya ileri gideceğimi düşünüyordum

Geldiğimde sağlam bir bildirim sayısı bekliyordum yarışmadan dolayı bir baktım ki bildirim yok neredeyse. @Çiğdem benim oylarım nerde kııızz. :A :A Pazar günü saat 19.30'da yollamışım oylarımı. :A

Haluk Levent elenmiş bir de hey gidi heey. Gerçi benim oylar olsa da aradaki farka bakılırsa yine elenecekmiş. Neyse umarım yine böyle bir hata olmaz Çiğdem hanım. :A

Geldiğimde sağlam bir bildirim sayısı bekliyordum yarışmadan dolayı bir baktım ki bildirim yok neredeyse. @Çiğdem benim oylarım nerde kııızz. :A :A Pazar günü saat 19.30'da yollamışım oylarımı. :A

Haluk Levent elenmiş bir de hey gidi heey. Gerçi benim oylar olsa da aradaki farka bakılırsa yine elenecekmiş. Neyse umarım yine böyle bir hata olmaz Çiğdem hanım. :A
Deniz'in oylarını da unuttu zaten bu hafta nazar değdi kendisine. :A

Ama senin oylarını puan durumuna girmiştir herhalde, nadiren de olsa açıklamayı unuttuğu oluyor. :D

Acaba kaç verdin bana :A

harbiden senin puanları eklemedimi acaba yoksa ekledide açıklamayımı unuttu eklemediyse @Çiğdem- büyük bir fiyaskoya imza attı demektir :))

Ama senin oylarını puan durumuna girmiştir herhalde, nadiren de olsa açıklamayı unuttuğu oluyor. :D

sana pek bişey vermemiştir senin @MEnes in puanlarından faydalanacağını sanmam:) eklenmemişse eklendiği an 8 basamak aşağı düşersin bence sen hiç kurcalama bu işi zararlı çıkarsın :))

Hiç de fena değildi senin genel ortalamana göre hatta canlı tepkini görmeyi bekliyordum. :A O tepki şansını elimizden aldı @Çiğdem hanım. :A Neyse bu seferlik sorun etmiyorum tekrarlanmaması kaydıyla. :A
harbiden senin puanları eklemedimi acaba yoksa ekledide açıklamayımı unuttu eklemediyse @Çiğdem- büyük bir fiyaskoya imza attı demektir :))
Evet büyük bir fiyasko olmuş. Benim puanları ekleseydi de yine sonuç aynı olacakmış elenen azçısından yani. :A Ama yukarılarda işler değişebilirmiş tabi. Tabi eklediyse sorun yok. :A

Hiç de fena değildi senin genel ortalamana göre hatta canlı tepkini görmeyi bekliyordum. :A O tepki şansını elimizden aldı @Çiğdem hanım. :A Neyse bu seferlik sorun etmiyorum tekrarlanmaması kaydıyla. :A

Evet büyük bir fiyasko olmuş. Benim puanları ekleseydi de yine sonuç aynı olacakmış elenen azçısından yani. :A Ama yukarılarda işler değişebilirmiş tabi. Tabi eklediyse sorun yok. :A

eklemeye eklemiştir diye tahmin ediyorum ama hem puanları açıklayıp hemde burda lafa dalınca açıklamayı unutmuştur hogatha :)

yinede sunucumdan böyle bir hata beklemiyordum bunu atalım sunuculuktan ben başkanlıkla birlikte sunumuda yapabilirim sorun olmaz :))

sana pek bişey vermemiştir senin @MEnes in puanlarından faydalanacağını sanmam:) eklenmemişse eklendiği an 8 basamak aşağı düşersin bence sen hiç kurcalama bu işi zararlı çıkarsın :))
dun cok buyuk konusmanin bedeli :F

@Mr.At puanim atiydi.

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan