o şarkılar ne berbatmış hepsi çöplerini çinde iyi gelmiş demek kiNasıl iyi çalışmış mıyım dersime
o şarkılar ne berbatmış hepsi çöplerini çinde iyi gelmiş demek kiNasıl iyi çalışmış mıyım dersime
Ozan'ın 1. ve 3.haftada kullandığı şarkılar baya iddialıydı stratejik gittiğini sanmıyorum onun da ipini çekeriz uygun bir zamanda.Bu sezonda benim albümüm son sezonu gibi final puanları dengeli olabilir her hafta aynı kişielr alamıyor çünkü evet
aaa bu arada @OzaN baya iddialı geliyor candan erçetin çok iyi basladı daha çok iddialı şarkılarıda mevcut @sokak sanati ile senin final hesaplaşmanıza limon sıkabilir bence
Aynı şekilde düşünüyorum daha kötü şarkılar vardı. Sağlık olsunSarışın Geceler ile 6. olmuşuz 😛 gayet iyi. Herkese teşekkürler.
Final puanı alan arkadaşları tebrik ediyorum. Sonuna kadar hak ettiler.
Haluk Levent ile @FaJi nin elenmesine üzüldüm. Kesinlikle bu haftanın en kötüsü değildi.
Ozan'ın 1. ve 3.haftada kullandığı şarkılar baya iddialıydı stratejik gittiğini sanmıyorum onun da ipini çekeriz uygun bir zamanda.
Haluk leventin bir sürü hit parçası vardı say say bitmez ayoll bu şarkı seçimi pek olmamış malesef ben haluku gizli favori bile görüyordum yarışmada üzüldüm oyüzdenAynı şekilde düşünüyorum daha kötü şarkılar vardı. Sağlık olsun
5 yukarı puan vermedin 3 hafta boyunca alışmıştım zaten@FaJi üzüldüm kusura bakma severdim ama yüksek veremedim
Darbe kaçınılmaz, yakında el koyacaz yönetime @mrt-06 ile birlikte.😱 admine ne diyoo ayol o sizin ipinizi çekerse @OzaN
Bu hafta bir şekilde sıyrılırım diye düşünüyordum nasıl böyle bir sonuç çıktı şaşırdım Evet bende baya ileri gideceğimi düşünüyordumHaluk leventin bir sürü hit parçası vardı say say bitmez ayoll bu şarkı seçimi pek olmamış malesef ben haluku gizli favori bile görüyordum yarışmada üzüldüm oyüzden
Ben bilmem artık o şarkıyı kullanacağım hafta iyi point gelmezse kötü niyetin ortaya çıkaro şarkılar ne berbatmış hepsi çöplerini çinde iyi gelmiş demek ki
kullan bu haftao şarkılar ne berbatmış hepsi çöplerini çinde iyi gelmiş demek ki
Her şeyi de ama bana Stannis olmamış deme@FaJi olmamış hem o oylar orada olmamış hen stanis sana olmamış.
Aman bu mesajlara bakmaz bile salla gitsin işte arkasından.
Deniz'in oylarını da unuttu zaten bu hafta nazar değdi kendisine.Geldiğimde sağlam bir bildirim sayısı bekliyordum yarışmadan dolayı bir baktım ki bildirim yok neredeyse. @Çiğdem benim oylarım nerde kııızz. Pazar günü saat 19.30'da yollamışım oylarımı.
Haluk Levent elenmiş bir de hey gidi heey. Gerçi benim oylar olsa da aradaki farka bakılırsa yine elenecekmiş. Neyse umarım yine böyle bir hata olmaz Çiğdem hanım.
Geldiğimde sağlam bir bildirim sayısı bekliyordum yarışmadan dolayı bir baktım ki bildirim yok neredeyse. @Çiğdem benim oylarım nerde kııızz. Pazar günü saat 19.30'da yollamışım oylarımı.
Haluk Levent elenmiş bir de hey gidi heey. Gerçi benim oylar olsa da aradaki farka bakılırsa yine elenecekmiş. Neyse umarım yine böyle bir hata olmaz Çiğdem hanım.
Deniz'in oylarını da unuttu zaten bu hafta nazar değdi kendisine.
Ama senin oylarını puan durumuna girmiştir herhalde, nadiren de olsa açıklamayı unuttuğu oluyor.
Acaba kaç verdin bana
Hiç de fena değildi senin genel ortalamana göre hatta canlı tepkini görmeyi bekliyordum. O tepki şansını elimizden aldı @Çiğdem hanım. Neyse bu seferlik sorun etmiyorum tekrarlanmaması kaydıyla.Deniz'in oylarını da unuttu zaten bu hafta nazar değdi kendisine.
Ama senin oylarını puan durumuna girmiştir herhalde, nadiren de olsa açıklamayı unuttuğu oluyor.
Acaba kaç verdin bana
Evet büyük bir fiyasko olmuş. Benim puanları ekleseydi de yine sonuç aynı olacakmış elenen azçısından yani. Ama yukarılarda işler değişebilirmiş tabi. Tabi eklediyse sorun yok.harbiden senin puanları eklemedimi acaba yoksa ekledide açıklamayımı unuttu eklemediyse @Çiğdem- büyük bir fiyaskoya imza attı demektir )
Hiç de fena değildi senin genel ortalamana göre hatta canlı tepkini görmeyi bekliyordum. O tepki şansını elimizden aldı @Çiğdem hanım. Neyse bu seferlik sorun etmiyorum tekrarlanmaması kaydıyla.
Evet büyük bir fiyasko olmuş. Benim puanları ekleseydi de yine sonuç aynı olacakmış elenen azçısından yani. Ama yukarılarda işler değişebilirmiş tabi. Tabi eklediyse sorun yok.
dun cok buyuk konusmanin bedeliharbiden senin puanları eklemedimi acaba yoksa ekledide açıklamayımı unuttu eklemediyse @Çiğdem- büyük bir fiyaskoya imza attı demektir )
sana pek bişey vermemiştir senin @MEnes in puanlarından faydalanacağını sanmam eklenmemişse eklendiği an 8 basamak aşağı düşersin bence sen hiç kurcalama bu işi zararlı çıkarsın )