MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Sonuçları

hahahah aa yatmadan bir göz atayım dedim foruma aslında giriş ypmıcaktım yatacam çünkü ama baktım @destere 40 tane iftiraya baslamıs ayoll şimdi kıvırıyor ama ben gördüm mesajlarını girip söyliyeyim dedim bu cins başkan zaten ayoll ortalığı dahada karıştırıyor :A :A :A
beniim mesajlarımı değiştirmiş yetkisini kötüye kullanmış @Bully :) şimdi bende baktımda mesajlarıma, hiç benim yazdığım şeylerle alakasız duruyorlar :)

Fırsatını buldum ya düşene bir tekme de ben atayım dedim zaten seni de sevmem inşallah şutlanırsın yarışmadan, başkanlıktan ve forumdan. :))

biz beşik kertmesiyiz hogathayla aynı yastıkta kurtlanmaya meylettik bir kere :)) yani senin hilelerin bizim aramızı açamaz imkansız bişey? boşuna uğraşıyorsun :)

O kadar da uçuk şeyler beklemesi kafasının karışık olduğunu kanıtlar tabi. :A
Fırsatını buldum ya düşene bir tekme de ben atayım dedim zaten seni de sevmem inşallah şutlanırsın yarışmadan, başkanlıktan ve forumdan. :))
ben o kadar laf saydırdığım halde 10 vermiştim sen yüksek diyince bully nin aklı karıştı 15 falanmı bekliyordu nedir ? :))
hhahaha iyiki bakmısım foruma ayoll şimdi sabaha kadar laf ederdi :F

aaa neyse tam kahvahane sohbetinin ortasına düştüm ben kaçıyorum çayınızı destere yapsın sabahta dükkanı kapatsın iyi geceler sizlere yada iyi sohbetler :F :F :F

hhahaha iyiki bakmısım foruma ayoll şimdi sabaha kadar laf ederdi :F

aaa neyse tam kahvahane sohbetinin ortasına düştüm ben kaçıyorum çayınızı destere yapsın sabahta dükkanı kapatsın iyi geceler sizlere yada iyi sohbetler :F :F :F
Aynen fazla durma buralarda kaç git yavaştan. :A Birazdan tehlikeli ve derin sohbetlere girebiliriz, @destere o moda girmek üzere. :A

Geçen sezon yarıştığım zaman güzel puanlar veriyordun .ss

senin bundan önce ziynetle yarıştığını hatırlamıyorum yarışmışsanda ben jüri değilmişim demekki o hangi yarışmaysa orda sana yüksek puan verdiğim mesajı göster haftaya ziynete ordaki puandan daha yüksek vereceğim :))

beniim mesajlarımı değiştirmiş yetkisini kötüye kullanmış @Bully :) şimdi bende baktımda mesajlarıma, hiç benim yazdığım şeylerle alakasız duruyorlar :)

biz beşik kertmesiyiz hogathayla aynı yastıkta kurtlanmaya meylettik bir kere :)) yani senin hilelerin bizim aramızı açamaz imkansız bişey? boşuna uğraşıyorsun :)
Neyse Çiğdem gittiğine göre seni kötülememe gerek kalmadı zaten o göreceğini gördü, haftaya Gökhan Türkmen'e vereceğin yüksek puanlardan konuşalım biraz. :A

Neyse Çiğdem gittiğine göre seni kötülememe gerek kalmadı zaten o göreceğini gördü, haftaya Gökhan Türkmen'e vereceğin yüksek puanlardan konuşalım biraz. :A

hogatha orda bir yerde bizi dikizliyor ben uyuduğundan emin olmadan tam derin bir sohbete kendimi veremeyeceğim :))

senin bundan önce ziynetle yarıştığını hatırlamıyorum yarışmışsanda ben jüri değilmişim demekki o hangi yarışmaysa orda sana yüksek puan verdiğim mesajı göster haftaya ziynete ordaki puandan daha yüksek vereceğim :))
Şimdi hatırladım sen Benim Albümüm yarışmasında yoktun ama nedense Ziynet'i seviyordun diye aklımda kalmış :D

Şimdi hatırladım sen Benim Albümüm yarışmasında yoktun ama nedense Ziynet'i seviyordun diye aklımda kalmış :D

güneşin şeysi sunucuyken ben jüri değildim hatta yarışmaylada alakam yoktu kim neyle yarıştı o dönem hiçbir fikrim yok :) ziyneti fazla takip etmemiştim bugüne kadar bu yarışmada daha yeni yakın çekime aldım ama dediğim gibi elentrik alamadım kızdan :))

biliyordum hata yapmayacağını ama en ufak problemi anında aleyhimize kullanmaya meyilli @dosimosi nin tüm uğraşlarına rağmen sen yokken seni canla başla savundum aha burdakilerde şahidimdir :))

aksini söyleyen olursa haftaya benden en düşük puanı alır:) beni yalancı çıkarmazsınız umarım :))
puanlama dogru diye menesi unutma kabahatini örtmuyor malesef. deniz hatirlatilmasa oda unutulacakti . sonuc olarak sen buyuk konustun bedelini gördun 😉

güneşin şeysi sunucuyken ben jüri değildim hatta yarışmaylada alakam yoktu kim neyle yarıştı o dönem hiçbir fikrim yok :) ziyneti fazla takip etmemiştim bugüne kadar bu yarışmada daha yeni yakın çekime aldım ama dediğim gibi elentrik alamadım kızdan :))
Elektrik alırsın belki pes etme hemen :F

puanlama dogru diye menesi unutma kabahatini örtmuyor malesef. deniz hatirlatilmasa oda unutulacakti . sonuc olarak sen buyuk konustun bedelini gördun 😉

olsun sonuçta sunucudur döverde severde :) pardon bu laf tam böyle değildi :))
diyordumki yani sonuçta insanlık hali dünyanın en büyük şaheserlerinde bile bir kusur bulunur mercekle baksan biz kusurlarıyla birlikte seviyoruz hogathayı :))

inşallah uyumamıştır bir kamyon övgüde bulunduk boşa gitmesin bari :))

neyse eskisi gibi geyik yapamayacam. iyi geceler
kaç tabi! baktın bizi ayıramayacaksın öyle kaçarsın :)) aramızı bugüne kadar kimler kimler açmaya çalıştı hogathayla... hepside iyi geceler diyip gitti :))

Elektrik alırsın belki pes etme hemen :F

youtube dan bir ayrıntısıyla bakmam lazım :) belki bir tane numunelik bir şarkısı vardır kenarda köşede :)

olsun sonuçta sunucudur döverde severde :) pardon bu laf tam böyle değildi :))
diyordumki yani sonuçta insanlık hali dünyanın en büyük şaheserlerinde bile bir kusur bulunur mercekle baksan biz kusurlarıyla birlikte seviyoruz hogathayı :))

inşallah uyumamıştır bir kamyon övgüde bulunduk boşa gitmesin bari :))

kaç tabi! baktın bizi ayıramayacaksın öyle kaçarsın :)) aramızı bugüne kadar kimler kimler açmaya çalıştı hogathayla... hepside iyi geceler diyip gitti :))

youtube dan bir ayrıntısıyla bakmam lazım :) belki bir tane numunelik bir şarkısı vardır kenarda köşede :)
sen niye diger sayfada okadar salladin hatalara ozaman ?
seni elde etmek 3 tane eyleme bakardi 😉 yastan kaybettin malesef 😉

ha benim lafim sanadir. @Çiğdem- e degil
o harika bir sunucu. Onun verdigi emegi cabalari görmemek icin kör olmak gerek

sen niye diger sayfada okadar salladin hatalara ozaman ?
seni elde etmek 3 tane eyleme bakardi 😉 yastan kaybettin malesef 😉

ha benim lafim sanadir. @Çiğdem- e degil
o harika bir sunucu. Onun verdigi emegi cabalari görmemek icin kör olmak gerek

onun emeğine değer veren banada değer vermek zorunda :)) aksini düşünmen bile seni terketmeme sebep olur :)

Finalde çekileceğim inşallah :A

bu iddialı sözüne bakılırsa sanırım sılayla karıştırdın ziyneti :) ziynet seni finale atacak kabiliyette değil boşuna hayal kuruyorsun :)

O kelimenin bedelini ödeticem abi sana :A görmedim sanma :A ekran görüntüsü alaydım harika olurdu da neyse :A
Ama gerçekten farkını ortaya koyuyordu o şarkı ya .s.s

evet sana çok pis laf söylemiş ben şahidim :))

şahit sıkıntısı çekerseniz beni şahit olarak yazabilirsiniz :)

Bende beklenti yoktu zaten beni şaşırtan @Bully oldu.:F Geçen hafta bu şarkıyla bile final puanı aldıysam bu hafta kesin zirvedeyim diyorsa şamarı yemiş.:A

bu haftaki şarkıların kalitesi biraz daha yüksekti senin ariana hariç tabi :)) türbüşonun ilk beşte değil ilk onda olmasını bile beklemiyordum? ama işte jüriler zevksiz senin pis şarkın nasıl paçayı kurtardıysa o da kurtarmış bir şekilde :)

yine dosi teyze yakın gözlüğünü taktı :))

:F:Fbu arada ben rekormu kırıyorum 3 haftada güzel puanlar almışım
evet benim verdiğim yüksek puanıda unutmayasın :)) hep destek tam destek :)

Şimdi "dilini" yazmış ya hani d ile l harflerinin solundaki tuşlara bak anlarsın daha fazlasını yazarsam banlanırım :A

bu haftayıda atlatmış sakatat bakalım nereye kadar gideceksin :))

@Forumdash napalm kız daha 2. Albümünü çıkardı pek şarkısı yok. Mycbueen kullanıyorum.:(

şu an youtube a girsem bu haftakinden daha kaliteli en az 10 şarkısını sayabilirim ariananın

mesela birincisi side to side
ikincisi side to side
üçüncüsü side to side ...................................................:)))

Son düzenleme:
genel değerlendirme yapıp konudan çıkayım :)

cem karaca güzel hareketli bir şarkıyla yarışmıştı cem karacanın en sevdiğim 10 şarkısı arasında değildi ama güzeldi yinede, birinciliği kutluyoruz @batuhankaralar bağlar :)

sibel can harikaydı bu hafta sibel canın anca iki üç şarkısını seviyordum onlardan birini yakalamış @mrt-06 ama birinci olamamış malesef :)

candan erçetin belli bir kalite tutturmuş üç haftadır.... çizgisinden şaşmadığı sürece başarıyla gidecektir ama acaba güzel şarkısı kaldımı ? o kısmı @OzaN düşünsün :)

nilüfer her zamanki gibi muhteşemdi yalnız @soo ilk haftalar hep güzel şarkılarla geldi ilerleyen haftalar ne yapacak aynı derecede güzel şarkılar bulacakmı onuda tam bilemiyorum:)

deniz sekinin geçen haftaki şarkısı çok iyiydi bu hafta berbattı buna rağmen yüksek puan almış jürilerdeki zevkler ve renkler farkı diyelim pas geçelim bu kısmı :)) @vadikızı yine şansıyla götürmüş gibi :)

ahmet aslan harika gelmişti bu hafta ama puanlarken nilüferi tahtından indirmeye yetmedi malesef @Felon :)) yani ahmet aslanda kusur yoktu rakibide kusursuz olduğu için ikincilikte kaldı :)

ariana grande bu şarkıyla bile bu haftayı rahat geçtiyse geleceği parlak demektir :) @sokak sanati gelecek günlerin güzel olacağı vaadiyle kandırıyor bizi :) bakalım gelecek günlerde ne getirecek ariana bize :))

shakira ummadığım şekilde çok düşük puan almış burdada jürilerin adil davranmadığını düşünüyorum çünkü hakettiği sıra bu değil:) bunun diğer bir nedeni @Harunnn60 un kızı başıboş bırakması :) bu gidişle waka waka loca loca demeden elenir :))

ziynet sali için söyleyeceğimi söylemiştim zaten @denizz19 biliyor ziynet hakkındaki fikirlerimi bu haftada elentrik alamadım kadından:) darısı öteki haftaya? elentrik alan arkadaşlarada saygı duyuyorum kesin benim kaçırdığım bişey yakalıyorlar :)

yüksek dakat kötü gelmişti zaten en güzel şarkısınıda geçen hafta dinlemiştik @MasacRE- senin işin zor :) umarım herkes benim aksimi düşünüyordur

fettah can yine fiyasko sevemedim bir türlü bundan sonrada pek şarkılarla fikrimin değişeceğinide sanmam :) ama yinede büyük konuşmamak lazım mesela önümüzdeki hafta fettah can yerine başkası şarkı söylese klipte güzel olursa neden olmasın yüksek puan verebiliriz her türlü :)

tosbağa @xemrexxx nin fosil teyzesi ajda pekkan ın sevdiğim şarkılarıda var nefret ettiğim şarkılarıda var o yüzden her hafta puanım değişir bu hafta berbattı sıralamadada haketmediği yerde zaten çok fazla ve gereksiz puan toplamış :))

neşet ertaş saygı duyduğumuz bir üstad ama bazı şarkıları çok iyiyken bazı şarkıları bayıyor resmen:) bu haftaki şarkı çok iyiydi ona rağmen düşük puan almış geçen haftaki ağır şarkı jüriyi tedirgin etti sanırım şarkıyı bitirmeden kaçtılar heralde:) yoksa hakettiği puan daha yüksek olmalıydı :)

ferdi tayfurun en sevdiğim şarkılarından biri vardı bu hafta ve güzelde bir puan kaptı benden ama bir çok jüriyi pek etkilememiş sanırım:)

haluk levent bu hafta kötü gelmişti ona rağmen hakettiğinden yüksek puan verdim diğer haftalar güzel şarkılarını dinleyelim diye? ama olmadı malesef kurtarmadı.. haftanın en kötüsü kesinlikle değildi ama kötüydü onuda kabul etmek lazım @FaJi :)

Her şeyi de ama bana Stannis olmamış deme :D

Sen bana düşük verirsen bende sana bu şekilde diss atarım.:A

@MEnes 10'dan aşağıya düşmüyorsun. Adamsın.:Z

@destere bu haftaki şarkım kötümüydü gerçekten yaa.:( Bana normal hareketli bir şarkı gibi geliyor. Neyse 4. ve 5. hafta orta şarkılar ile geliyorum. Biri cover diğeri çok sevilen ama benim pek sevmediğim şarkı. 6'dan sonra bombalamaya başlıyoruz.:Z

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking