Şimdilik sadece jüri olabilirsin ama ileri de illa ki bir yarışmaya katılacaksın bu jürilik geleceğe sağlam bir yatırımdır kendimden biliyorumhaha sinsi de ama cikarci deme insanlar beni cikari icin kullanmaya calisiyor. Yarismaci degilim puan icin cikarcilik yapayim
hahaha ne yapayım ayoll uğraşmak kolaymı sanıyorsun sen @Harunn60 ve @sokak sanati @DarkLeqenD beklentimin baya altında sonuc aldınızkız Allah cezanı vermesin 12 yi geçmiş yine .ss ay neyse bu haftayı da atlattık bu hafta vites yükseltiyoruz diyen dişi justin biber havasını almış sevindim
@DarkLeqenD fırsatını bulmuş illa banlayacak 15 gün ban alırsın diyor bende diyorumki öyle bir durum olursa istifa ederim ceza bitincede burda olmam
hahaha ne yapayım ayoll uğraşmak kolaymı sanıyorsun sen @Harunn60 ve @sokak sanati @DarkLeqenD beklentimin baya altında sonuc aldınız
4 kişiye puan dağıttık @Bully ise kendi ayağına sıktı @mrt-06 ya bu şarkıyı o önermişti 1 puanla puan alamadı
Denizle katıl diye boşunamı dedik ayoll benim albümümdede iyi gitmiştin denizin daha güzel çok şarkısı varbu arada ben rekormu kırıyorum 3 haftada güzel puanlar almışım
Alt tarafı bir mesaj art niyetli olmayan bir mesaj ama burda bana komplo bulunuyor birileri tarafındanYok dönersin bence ama zaten banlanmazsın. Zaten insan niye öyle saçma küfür etsin ki. Hayır yani niye arı sokuyor.
yok ben katilmayacam hic bir zaman. niyetlenmistim bu yarismaya olmadi. artik vaktimde olmaz zaten. jurilik yeter. bir gun gelir juriliktende cekilirim.Şimdilik sadece jüri olabilirsin ama ileri de illa ki bir yarışmaya katılacaksın bu jürilik geleceğe sağlam bir yatırımdır kendimden biliyorum
niyesini boşver , bi sokarsa görürsünYok dönersin bence ama zaten banlanmazsın. Zaten insan niye öyle saçma küfür etsin ki. Hayır yani niye arı sokuyor.
O bana diyor yanlış alıntı yapmış @eskici Diyorum ya telafi edecez merak etme bunlar senin için de geçerli sokak sanatı
Böyle internetin Allah belasini versin deli etti beni o yüzden yanlis alintilama yaptim sanirimBenden niye alıntı yaptın.
Forumu bırakıyorsun yani aynen bencede buralar sana göre değilyok ben katilmayacam hic bir zaman. niyetlenmistim bu yarismaya olmadi. artik vaktimde olmaz zaten. jurilik yeter. bir gun gelir juriliktende cekilirim.
Denizle katıl diye boşunamı dedik ayoll benim albümümdede iyi gitmiştin denizin daha güzel çok şarkısı var