MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Sonuçları

haha sinsi de ama cikarci deme :A insanlar beni cikari icin kullanmaya calisiyor. Yarismaci degilim puan icin cikarcilik yapayim :D
Şimdilik sadece jüri olabilirsin ama ileri de illa ki bir yarışmaya katılacaksın :A bu jürilik geleceğe sağlam bir yatırımdır :A kendimden biliyorum :A

kız Allah cezanı vermesin 12 yi geçmiş yine .ss ay neyse bu haftayı da atlattık bu hafta vites yükseltiyoruz diyen dişi justin biber havasını almış sevindim :A
hahaha ne yapayım ayoll uğraşmak kolaymı sanıyorsun sen @Harunn60 ve @sokak sanati @DarkLeqenD beklentimin baya altında sonuc aldınız :A :A :A

4 kişiye puan dağıttık @Bully ise kendi ayağına sıktı @mrt-06 ya bu şarkıyı o önermişti 1 puanla puan alamadı :A

@Bully de final puanı alalamış ekürisi sokak totoşunun hal idaha vahim :A zaten artık olmamış bildirimleri de geliyor ondan demek ki önceden engelledi şimdi engeli kaldırdı ay zaten o kim ki biz safiye sultanı engelleyecek :A @Çiğdem- yeni haftayı başlat bari öyle uyu :F

hahaha ne yapayım ayoll uğraşmak kolaymı sanıyorsun sen @Harunn60 ve @sokak sanati @DarkLeqenD beklentimin baya altında sonuc aldınız :A :A :A

4 kişiye puan dağıttık @Bully ise kendi ayağına sıktı @mrt-06 ya bu şarkıyı o önermişti 1 puanla puan alamadı :A

Bende beklenti yoktu zaten beni şaşırtan @Bully oldu.:F Geçen hafta bu şarkıyla bile final puanı aldıysam bu hafta kesin zirvedeyim diyorsa şamarı yemiş.:A

@Bully kusura bakma :( yuksegi sibel yada sanami versem diye cok dusunmustum. sana verseydim final puanini sen kapacaktin

Final puanını 1 farkla kaçırmak üzücü olsa da iyi gitmişiz yine, destekleyen herkese teşekkürler. :D @batuhankaralar @OzaN @MayısKralı @mrt-06 tebrikler. :D

Atacan sana önerdiğimiz şarkıyla final puanı aldırdık iyi mi. ss Yoksa elenip gidecektin muhtemelen, ah şu yardımseverliliğim yok mu.ss :A @Çiğdem- @sokak sanati

@FaJi geçmiş olsun. :( Geçen haftaki şarkıdan sonra bu şarkı olmadı maalesef, sağlık olsun diyelim. :D

Şimdilik sadece jüri olabilirsin ama ileri de illa ki bir yarışmaya katılacaksın :A bu jürilik geleceğe sağlam bir yatırımdır :A kendimden biliyorum :A
yok ben katilmayacam hic bir zaman. niyetlenmistim bu yarismaya olmadi. artik vaktimde olmaz zaten. jurilik yeter. bir gun gelir juriliktende cekilirim.

O bana diyor yanlış alıntı yapmış :A @eskici Diyorum ya telafi edecez merak etme bunlar senin için de geçerli sokak sanatı :A

Benden niye alıntı yaptın.:F
Böyle internetin Allah belasini versin deli etti beni o yüzden yanlis alintilama yaptim sanirim :A
@MasacRE- gecen hafta da düzeltecez diyorsdun aksine düsürdün haftaya da düzeltmezsen ortaklik gercektende bozulur ona göre :A zaten haftaya daha da düsüremezsin 1 den asagisi yok cünkü :F