MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

meslegin ögretmenlik olursa yarar 😉
bide yoruma niye olmamis attinki anlamadim
Nefret ederim x ten yden adan b den bütün bilinmeyenlerden ondan diss attım

haftaya yani gelecek haftayı görürsem 'Elveda Mutlulukları' kullanayım mı ? youtube da 3m ye yakın tıklanmış.

Nefret ederim x ten yden adan b den bütün bilinmeyenlerden ondan diss attım

haftaya yani gelecek haftayı görürsem 'Elveda Mutlulukları' kullanayım mı ? youtube da 3m ye yakın tıklanmış.
birazdan dinleyip yorumumu söylerim. isim olarak cikaramadim. dinlemek gerek

Bu hafta senden en yüksek puanımı alacağım gibi hissediyorum
Umarım beni yanıltmazsın
Kısmet göreceğiz artık sonuçlarda.

Bu oyuna geldiğine inanmıyorum.
Çok klişe bir oyun bu sen Total oldun iyice.
La oyuna falan geldiğimi nerden çıkardın.
Ben tehtitlerden göndermeli mesajlardan ne zaman etkilenmişim sanki.

Senin karizma daha da yerlere düşmeden ipi eline alma zamanın gelmiş.
Bu benzetmeden sonra hele bu işin acelesi var gibi duruyor.

@destere istedigi zaman cok kibar oluyor
Evet bazen çok şaşırtıcı şekilde bu moda girebiliyor.

sevmiyorsun anladikta. olan bana oluyor

Bully "ispatla o zaman destereden etkilenmedigini" yazmış sakın oyuna gelip bol keçeden verme. arkadaş seni tongoya düşürecek aklı sıra ama seni uyarmaya dahi gerek yok anlarsın sen bu oyunu.

ona ılımlı yaklastigim icindir

@Çiğdem- aklıma gelmişken bir teşekkür etmek istiyorum sana, gerçekten çok büyük bir emek harcıyorsun. Emeklerine, azmine sağlık. 😉

Bully "ispatla o zaman destereden etkilenmedigini" yazmış sakın oyuna gelip bol keçeden verme. arkadaş seni tongoya düşürecek aklı sıra ama seni uyarmaya dahi gerek yok anlarsın sen bu oyunu.
Ohoo biz onu çözeli çok oldu. Ben böyle ali cengiz oyunlarına gelmem, kalite kıstasıma göre oy vermeye devam edeceğim.

ona ılımlı yaklastigim icindir
Tabi karşı taraftan gelen etkiye göre değişiyor da olabilir.
Sağı solu belli olmuyor ama bazen bunun.

Ohoo biz onu çözeli çok oldu. Ben böyle ali cengiz oyunlarına gelmem, kalite kıstasıma göre oy vermeye devam edeceğim.

Arianayi değerlendirirKen klibide göz önünde bulundur. Güzel popo sallama kısımları var. Etkilenirsen +'ları verirsin artık.

farkindayim. bugun yuksek dozda aktifligimin son gunu oyuzden iyiyim herkese. simdi bu iyilikle oylamak dogru olmadigi icin yarin oylayacagim

Arianayi değerlendirirKen klibide göz önünde bulundur. Güzel popo sallama kısımları var. Etkilenirsen +'ları verirsin artık.
Şarkı değerlendirirken etkilendiğim şeyler içerisinde değil o kısımlar.
Sanatçı değerlendirmiyoruz sanat değerlendiriyoruz.

farkindayim. bugun yuksek dozda aktifligimin son gunu oyuzden iyiyim herkese. simdi bu iyilikle oylamak dogru olmadigi icin yarin oylayacagim
İşe mi başlayacaksın, kafa tatili bitti mi.

is ocakta. tam tersi kafa tatili verecem kendime
gece katilmam artik size. dun son gecemdi

Oda bir sanat ama bir yerde. millet izlemek için para verip giriyor yani bu seyirden mahrum kalırsın ileriki haftalarda sana yazık olur .

Oda bir sanat ama bir yerde. millet izlemek için para verip giriyor yani bu seyirden mahrum kalırsın ileriki haftalarda sana yazık olur .
Öyle de ben sanata o gözle bakmayı sevmiyorum. Fiziğiyle iş yapacaklarına sesiyle, sanatıyla iş yapsınlar. İlla vücudun her kısmını göstermek zorunda değiller.
Beni etkileyemezler en azından bu yönden.

Niye ya erkek adamsın etkilenmende mahsur yok kimse o kadar adil değil ver fazlalığı.
ayrıca Ariana zaten sesi ile ön planda. 5.5 oktav sesi var kızın 7'ye kadar çıkıyor. Boyu 1.53 yani fiziği ile çokta bir şey kazanmıyor.

Etkilenmekte sıkıntı yok ama o özelliğiyle ön plana çıkıp sanatı umursamayanlar için diyorum bunu. İlk önceliğim o değil yani.
Ariana'dan bahsetmedim zaten sesi cidden sağlam ve güçlü onun.