MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

başlık paramızı isteriz öyle değilmi atacan
öyle beleşe kız yok artık

başlık parasının sana faydası yokki sen niye yükseltme derdindesin anlamadım tam tersi senin benden yana olman lazım
)[

bu devirde baslik parasimi olurmus :O

hogatha için kimse başlık parası vermez bir on yıl daha beklerim evde kaldıkça kız başlık parası düşer zaten sonra alırım
)

kiz artik adin @destere ile cikti. bu saaten sonra kimse almaz seni. daha sen ustune baslik parasi verirsin bu gidisle

hahaha ben kardeşimide düşünüyorum @mrt-06 ya bir araba al benimde üstüme bir ev yap

Benim babam annemi alırken annemin erkek kardeşi takım elbise istemiş babamdan mesala hahaha

naz yapma sirasi sanada gelecek. kim ne yapsin cigdemi bu saaten sonra. adi senle anildi birkere

naz yapma sirasi sanada gelecek. kim ne yapsin cigdemi bu saaten sonra. adi senle anildi birkere

hogathanın değeri düşmezde benim değerim düştü ismim onunla anılınca kısmetim kapandı
) şimdi yan çizerse tümden kendimi kullanılmış hissedeceğim o açıdan bir an önce halvet olayının gerçekleşmesi şart

hahaha ben kardeşimide düşünüyorum @mrt-06 ya bir araba al benimde üstüme bir ev yap

Benim babam annemi alırken annemin erkek kardeşi takım elbise istemiş babamdan mesala hahaha
takım elbiseyle oluyorsa orası kolay 10 takım elbise alayım @mrt-06 e
) yalnız artık size güvnim kalmadı sonra acaba ne şartlar öne süreceksiniz
)

hhahaha aşk olsun seni kazıklayacak halimiz yokya @mrt-06

ama sende 5 kuruş harcamadan olsun istiyorsun çikolata bile almazsın sen istemeye gelirken cimri

ama sende 5 kuruş harcamadan olsun istiyorsun çikolata bile almazsın sen istemeye gelirken cimri
30 sayfalık bir sözleşme imzalatıcaz sana şartlar, tahadütler içeren.

Ha birde içgüveysi şartımız var eve içgüveysi olarak geleceksin.

çikolatayla çiçek getiririm ama hayır derseniz geri çikolatamla çiçeğimi alırım sizden haberiniz olsun
)

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/99344/kemal-sunal-copculer-krali-ben-nolacam

iç güveysi daha güzel beleş ev beleş yemek beleş yatak yan gel yat
)

@MEnes yine gizlice takipte
)
oylarını kullan bari buraya uğramışken .)

hhahahah çikolatamı çiçeğimi geri alırım diyor birde hayır derseniz diye

Geldim kaçma la bi yere Lucifer'miş bilmem neymiş bırak bu işleri.
Azıcık da benle sıvamaya gir özlemişsindir.