hahahah kulaklarını koparıcam senin az kaldıBunun kulakları senin ki gibi kepçe değil birde senden zayıf.![]()
hahahah kulaklarını koparıcam senin az kaldıBunun kulakları senin ki gibi kepçe değil birde senden zayıf.![]()
detaylı olarak bakmadım daha ama bakıp yorumlarım bakalım nasıl olmuş![]()
hahahah kulaklarını koparıcam senin az kaldı![]()
![]()
![]()
tamam bakacağım recap kısmı dışında baştan sona bakacağımBekliyorum o zaman ilk sayfada şarkım.![]()
bakıyorum tabikideBekliyorum o zaman ilk sayfada şarkım.
Aynaya bakıyor musun yine![]()
bende seni severimde şarkıyı sevmedimAşk olsun halbuki ben seni severdim![]()
@sokak sanati nin klibini yorumla çocuk dün geceden beridir bekliyor ayoll bakmamışsınbende seni severimde şarkıyı sevmedim)
@sokak sanati nin klibini yorumla çocuk dün geceden beridir bekliyor ayoll bakmamışsın![]()
destere'm, Selim'im, canım eniştem senden iyi bir puan bekliyorum.
destere'm, Selim'im, canım eniştem senden iyi bir puan bekliyorum.![]()
hhahahaha çocuk senin için klibe pijamalı kızları doldurmuş sırf sana güveniyormus bu haftaarianayı normalde yorumlasam kötü yorumlayacağım çünkü kötü gelmiş arinayı kötülemekte içimden gelmediği için yorumsuz geçeyim dedimama @sokak sanati illaki şarkıyı yerden yere vur diyor
![]()
Bu gidişle sana @Çiğdem-'i vermiycem, daha çok bekliyceksin.son üçte yoksun merak etme bu hafta bayağı yükselttim sibel canı son dörde anca girebildi![]()
hhahahaha çocuk senin için klibe pijamalı kızları doldurmuş sırf sana güveniyormus bu hafta![]()
![]()
![]()
Bu gidişle sana @Çiğdem-'i vermiycem, daha çok bekliyceksin.![]()
yandı desene
yalnız ariananın gelecek şarkıları hatrına bu haftayıda görmezden gelebiliriz @sokak sanati nın seçimlerine kalsa zaten çoktan elenmişti)
onu kaptım zaten alma verme kısmını pas geçtik direk halvetle başlayacağız işe)
hahahah öyle yokk madem ben atacanın burada ablasıyım beni atacandan isticeksin evet destereBu gidişle sana @Çiğdem-'i vermiycem, daha çok bekliyceksin.![]()
ben hala side to side ı bekliyorumhhahahaha çocuk senin için klibe pijamalı kızları doldurmuş sırf sana güveniyormus bu hafta![]()
![]()
![]()
hahahah öyle yokk madem ben atacanın burada ablasıyım beni atacandan isticeksin evet destere![]()
![]()
![]()
Bekliyorum.hahahah öyle yokk madem ben atacanın burada ablasıyım beni atacandan isticeksin evet destere![]()
![]()
![]()
dedim ya ilk kızı istemeye geldiğimde vermiştiniz şimdi tekrar tekrar kızı iste demenin anlamı yok kız değere bindikçe zorluk çıkarıyorsunuzBekliyorum.@destere
ben hala side to side ı bekliyorum)
geçen sene istemiştim olur demişti ikide bir sözünden dönülmezki bir kere istersin olumluysa tamamdır biz o kadar hazırlık yaptık o iş için şimdi olmaz kızı vermem deme hakkı yok![]()
sen beni ne zaman verdin atacan 😱😱😱Bekliyorum.@destere
dedim ya ilk kızı istemeye geldiğimde vermiştiniz şimdi tekrar tekrar kızı iste demenin anlamı yok kız değere bindikçe zorluk çıkarıyorsunuz)
Yalan! Ben ablamı kimseciklere vermedim lütfen iftira atmayalım.sen beni ne zaman verdin atacan 😱😱😱
sen beni ne zaman verdin atacan 😱😱😱