MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Aşk olsun halbuki ben seni severdim :)
bende seni severimde şarkıyı sevmedim :))

Dostumu düşmanı mi dün akşam ki mesajlarda iyi tanıdım. Teşekkürler @dosimosi :))) @Bully sanda yazıklar olsun. Şeytan demişsin hiç korumamıssın düşmana karşı beni.s.s

@destere sende ne anormal çıktın. Hala klip orada duruyor ve yorum yok...

ben değerlendirdim diye hatırlıyorum :)
ariana çok sempatik ama şarkı kötü :)

@mrt-06 keşke daha önceki şarkıyla katılsaydı değişmeseydide eleseydik :)

@OzaN candan şarkısı paylaştımı benmi görmedim gördümde unuttummu yoksa :)

bende seni severimde şarkıyı sevmedim :))

ben değerlendirdim diye hatırlıyorum :)
ariana çok sempatik ama şarkı kötü :)

@mrt-06 keşke daha önceki şarkıyla katılsaydı değişmeseydide eleseydik :)

@OzaN candan şarkısı paylaştımı benmi görmedim gördümde unuttummu yoksa :)
destere'm, Selim'im, canım eniştem senden iyi bir puan bekliyorum. :A

arianayı normalde yorumlasam kötü yorumlayacağım çünkü kötü gelmiş arinayı kötülemekte içimden gelmediği için yorumsuz geçeyim dedim :) ama @sokak sanati illaki şarkıyı yerden yere vur diyor :)
hhahahaha çocuk senin için klibe pijamalı kızları doldurmuş sırf sana güveniyormus bu hafta :F :F :F

hhahahaha çocuk senin için klibe pijamalı kızları doldurmuş sırf sana güveniyormus bu hafta :F :F :F

yandı desene :)

yalnız ariananın gelecek şarkıları hatrına bu haftayıda görmezden gelebiliriz @sokak sanati nın seçimlerine kalsa zaten çoktan elenmişti :))

Bu gidişle sana @Çiğdem-'i vermiycem, daha çok bekliyceksin. :)

onu kaptım zaten alma verme kısmını pas geçtik direk halvetle başlayacağız işe :))

yandı desene :)

yalnız ariananın gelecek şarkıları hatrına bu haftayıda görmezden gelebiliriz @sokak sanati nın seçimlerine kalsa zaten çoktan elenmişti :))

onu kaptım zaten alma verme kısmını pas geçtik direk halvetle başlayacağız işe :))
Bu gidişle sana @Çiğdem-'i vermiycem, daha çok bekliyceksin. :)
hahahah öyle yokk madem ben atacanın burada ablasıyım beni atacandan isticeksin evet destere :A :A :A

ben hala side to side ı bekliyorum :))

hahahah öyle yokk madem ben atacanın burada ablasıyım beni atacandan isticeksin evet destere :A :A :A

geçen sene istemiştim olur demişti ikide bir sözünden dönülmezki bir kere istersin olumluysa tamamdır biz o kadar hazırlık yaptık o iş için şimdi olmaz kızı vermem deme hakkı yok :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking