hahaha hayırrr sen kendin çalıp kendin söylüyorsun yineAyy resmen ifşa. Kepçe çıktın ya kız tongaya geldin yine.
hahaha hayırrr sen kendin çalıp kendin söylüyorsun yineAyy resmen ifşa. Kepçe çıktın ya kız tongaya geldin yine.
hahaha hayırrr sen kendin çalıp kendin söylüyorsun yine
Konuyu okuyayım dedim tartışma çıkmış neyse izlemeye devam edeyim
Ariana'ya geçen hafta tolerans gösterdim ama bu hafta kötü puan alabilir haberin olsunSen kabul ettin artık geçti.
Sen iyi puan Ver her hafta bir tartışma çıkarırım ben
Neyi kabul ettim be bir trafından uydurdun alakası yokkenSen kabul ettin artık geçti.
Sen iyi puan Ver her hafta bir tartışma çıkarırım ben
Ariana'ya geçen hafta tolerans gösterdim ama bu hafta kötü puan alabilir haberin olsun
Neyi kabul ettim be bir trafından uydurdun alakası yokken
basrolde benmi varim ?Konuyu okuyayım dedim tartışma çıkmış neyse izlemeye devam edeyim
hahah aa birde iftira atan ben oluyorum ÇOK ÖZÜR DİLERİMCem Karacayada ben gösterdim.s.z
Dedin yaa sen kendi kulağına bak diye o ne demek evet kepçem var ama seninki kafandan büyük demek. Yani kabul etmiş oldun babada iftira attın.
hahah aa birde iftira atan ben oluyorum ÇOK ÖZÜR DİLERİM
koltuk garanti gibiYoğun istek üzerine şarkımı değiştiriyorum. Bu hafta "Kanasın" ile sizlerleyiz. Keyifli dinlemeler, herkese bol şans.
hahahah öyle birşey yokkkTamamen kepçe olduğunu kabul et bende özrünü kabul ederim.
hahahah öyle birşey yokkk
sana inat kulağımın fotosunu yollayacam ama üşeniyorum oyüzden çekil git ayol
hahaha benim utanacağım birşey yok sana kocaman düşük bir puan yapıştırayımda gör sen bu haftaYürek mi yedin kız sen koca kulağının resmini atma rezil olursun.
hahaha benim utanacağım birşey yok sana kocaman düşük bir puan yapıştırayımda gör sen bu hafta
bu hafta çok kaşındın sen başkanımız @destere gelip seni bir sopalasında görOylamaya kadar gönlünü alırım sen şimdi ifşa oldun yaa o bana yeter.
hahahah allah canını almasın bizim başkanımız bumu şimdi benden ne farkı var ayolSen destereyi bu diye mi hayal ediyorsun. Sana destereyi gösteriyim dur.
detaylı olarak bakmadım daha ama bakıp yorumlarım bakalım nasıl olmuş@turkuazz sen şarkımı sevdin mi.
hahahah allah canını almasın bizim başkanımız bumu şimdi benden ne farkı var ayol