Onu 4. haftaya erteledim.bana bir dizi muzigi demistin sanki. hangisi ?
Onu 4. haftaya erteledim.bana bir dizi muzigi demistin sanki. hangisi ?
Sayın Fav10 halkı bu haftaki şarkımız Sibel Can'ın Youtube'de en çok dinlenen şarkılarından biri olan "Tamam O Zaman". Keyifli dinlemeler, herkese bol şans.
Ben hiç dinlememişim sanki tanıdık gelmedi.Sayın Fav10 halkı bu haftaki şarkımız Sibel Can'ın Youtube'de en çok dinlenen şarkılarından biri olan "Tamam O Zaman". Keyifli dinlemeler, herkese bol şans.
Ben "Kanasın" şarkısını önerdim mesela ona, biliyorsundur muhakkak.Bu da güzel sayılır ama Atacan Sibel'in çok rahat çıkabilecek nostaljik bir sürü parçası var neden bu diye sorarım ben sana?
Kanasın şarkısı da güzeldir tabi sevdiklerim arasındadır ama benim Sibel Can deyince en sevdiklerim arasında 1 numaraBen "Kanasın" şarkısını önerdim mesela ona, biliyorsundur muhakkak.
4. hafta itibariyle başlıyorum o bahsettiğin şarkıları ilk 3 hafta kullansaydım ilerisi sıkıntı olurdu. Slow sever olarak desteğini bekliyorum.Bu da güzel sayılır ama Atacan Sibel'in çok rahat çıkabilecek nostaljik bir sürü parçası var neden bu diye sorarım ben sana?
Dinle seversin bence.Ben hiç dinlememişim sanki tanıdık gelmedi.
Sana destek vermeyeceğim de Arizonaya mı destek vereceğim4. hafta itibariyle başlıyorum o bahsettiğin şarkıları ilk 3 hafta kullansaydım ilerisi sıkıntı olurdu. Slow sever olarak desteğini bekliyorum.
Dinle seversin bence.
Seni seviyorum aslanım.Sana destek vermeyeceğim de Arizonaya mı destek vereceğim
Hem YİĞİT hem ASLAN deyince benim de bu sefer aklıma bu şarkı geldi. 😉 Mesajımızı da verelim.Ben de seni yiğidim bak yine @Yiğitt aklıma geldi
Süper evet bence de. Ayrıca yine söylüyorum Sibel Can'ın bulabileceğin çok rahat 13 şarkısı var bence riske girme Özelden yazabilirsinHem YİĞİT hem ASLAN deyince benim de bu sefer aklıma bu şarkı geldi. 😉 Mesajımızı da verelim.
Bir daha ki sezona Zülfü beyle katılıcam nerdeyse tüm şarkılarını çok severim.
ozaman birincilik icin belki beklersinOnu 4. haftaya erteledim.
Şarkı pasif geldi bana bol şansSayın Fav10 halkı bu haftaki şarkımız Sibel Can'ın Youtube'de en çok dinlenen şarkılarından biri olan "Tamam O Zaman". Keyifli dinlemeler, herkese bol şans.
Şarkı pasif geldi bana bol şans
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dinleyemem şuan ortamım yabamcı dinlemeye müsait değilBenim şarkıyı nasıl buldun ilk sayfada. Santa Tell Me
Şu birkaç haftayı geçsen benden çok iyi puanlar alacaksın da bu hafta da ortalama kalabilirsin.Benim şarkıyı nasıl buldun ilk sayfada. Santa Tell Me
Şarkımı değiştirmeye karar verdim. Tabii ki danışırım hatta sana listemi yarın atayım önerilerini dinler ona göre şey ederim. 😉Süper evet bence de. Ayrıca yine söylüyorum Sibel Can'ın bulabileceğin çok rahat 13 şarkısı var bence riske girme Özelden yazabilirsin
Şu birkaç haftayı geçsen benden çok iyi puanlar alacaksın da bu hafta da ortalama kalabilirsin.
Bakarız, aklıma gelen bir kısmı oldu direkt.2 haftaya Dangereus Woman geliyor o hiç sevmediğim şarkıyı sırf senin için kullanıyorum. Bana recap tavsiye edersen sevinirim çünkü hiç bir noktası güzel değil seçemiyorum.
Sevmem, keşke değiştirmeseydin.Yoğun istek üzerine şarkımı değiştiriyorum. Bu hafta "Kanasın" ile sizlerleyiz. Keyifli dinlemeler, herkese bol şans.