MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Sayın Fav10 halkı bu haftaki şarkımız Sibel Can'ın Youtube'de en çok dinlenen şarkılarından biri olan "Tamam O Zaman". Keyifli dinlemeler, herkese bol şans. :ok:

Bu da güzel sayılır ama Atacan Sibel'in çok rahat çıkabilecek nostaljik bir sürü parçası var neden bu diye sorarım ben sana? :D

Sayın Fav10 halkı bu haftaki şarkımız Sibel Can'ın Youtube'de en çok dinlenen şarkılarından biri olan "Tamam O Zaman". Keyifli dinlemeler, herkese bol şans. :ok:

Ben hiç dinlememişim sanki tanıdık gelmedi. :D

Bu da güzel sayılır ama Atacan Sibel'in çok rahat çıkabilecek nostaljik bir sürü parçası var neden bu diye sorarım ben sana? :D
4. hafta itibariyle başlıyorum o bahsettiğin şarkıları ilk 3 hafta kullansaydım ilerisi sıkıntı olurdu. :( Slow sever olarak desteğini bekliyorum. :(

Ben hiç dinlememişim sanki tanıdık gelmedi. :D
Dinle seversin bence. :D

Hem YİĞİT hem ASLAN deyince benim de bu sefer aklıma bu şarkı geldi. 😉 Mesajımızı da verelim. :)

Bir daha ki sezona Zülfü beyle katılıcam nerdeyse tüm şarkılarını çok severim. :)
Süper evet bence de. :) Ayrıca yine söylüyorum Sibel Can'ın bulabileceğin çok rahat 13 şarkısı var bence riske girme :D Özelden yazabilirsin :A

Şarkı pasif geldi bana bol şans

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süper evet bence de. :) Ayrıca yine söylüyorum Sibel Can'ın bulabileceğin çok rahat 13 şarkısı var bence riske girme :D Özelden yazabilirsin :A
Şarkımı değiştirmeye karar verdim. :A Tabii ki danışırım hatta sana listemi yarın atayım önerilerini dinler ona göre şey ederim. 😉

Şu birkaç haftayı geçsen benden çok iyi puanlar alacaksın da bu hafta da ortalama kalabilirsin. :D

2 haftaya Dangereus Woman geliyor o hiç sevmediğim şarkıyı sırf senin için kullanıyorum.:F Bana recap tavsiye edersen sevinirim çünkü hiç bir noktası güzel değil seçemiyorum.:F

2 haftaya Dangereus Woman geliyor o hiç sevmediğim şarkıyı sırf senin için kullanıyorum.:F Bana recap tavsiye edersen sevinirim çünkü hiç bir noktası güzel değil seçemiyorum.:F
Bakarız, aklıma gelen bir kısmı oldu direkt. :D

Sevmem, keşke değiştirmeseydin. :A