Slow ağırlıklı gideceğim zaten birkaç hareketli daha var karışık kuruşuk gidecezneyse. slow sarki paylastiginda oylarimda olumlu yönde kipirdama olacaktir 😉
Slow ağırlıklı gideceğim zaten birkaç hareketli daha var karışık kuruşuk gidecezneyse. slow sarki paylastiginda oylarimda olumlu yönde kipirdama olacaktir 😉
@destere nin merekla bekledigi bu haftaki sarkimiz
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @Aserat @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Çiğdem-
Yine çok içten. 15 rahat.
Beyaz yalan yok mu
aksama dinlerim@destere nin merekla bekledigi bu haftaki sarkimiz
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @Aserat @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Çiğdem-
Adamsin ama olursa ne olur onu da biliyorsun senin sarkin da cok iyi zate özellikle klibi benden de sana saglam bir puan gelirOlmaz bende biliyorsun.
Adamsin ama olursa ne olur onu da biliyorsun senin sarkin da cok iyi zate özellikle klibi benden de sana saglam bir puan gelir
Benim ki derken ohaa😱
dun gece dedigim gibi yukselise gececeksin listemde gecenki oylamama nazaranBu haftaki şarkımız Yüksek Sadakat'ın muhteşem yorumuyla Mirkelam'ın unutulmaz şarkısı "Her Gece"
@dreamy @destere [USER=87619]@Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar[/USER]
Bana bildirim gelmedi etiketlemedin mi yoksa etiketlemediysen yorum yokBenimki nasıl
Yorumunu bekliyorum tam sana göre bir sarkiaksama dinlerim
Yuh fesata bak şarkı nasıl şarkı
görecez.Bana bildirim gelmedi etiketlemedin mi yoksa etiketlemediysen yorum yok
Yorumunu bekliyorum tam sana göre bir sarki
Bana bildirim gelmedi etiketlemedin mi yoksa etiketlemediysen yorum yok
Yorumunu bekliyorum tam sana göre bir sarki
Eminim o anlamda söylemişsindir Sanada mı gelmedi etiket bu arada ?Sarkin ohaa zaten çok iyi o anlamda.
Tam puanim belli ama bir eksigini alabilirsinTam puanını alırım
Nasıl gelmiyor ya ben bu toplu etiket işini bi beceremedim ha
Eminim o anlamda söylemişsindir Sanada mı gelmedi etiket bu arada ?
Tam puanim belli ama bir eksigini alabilirsin
Bence sorun sende degil forumdaNasıl gelmiyor ya ben bu toplu etiket işini bi beceremedim ha
Eminim o anlamda söylemişsindir Sanada mı gelmedi etiket bu arada ?