MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

fena sayılmaz ama haluk leventin sevdiğim şarkılarından değil malesef .. elfida ya sıra ne zaman gelecek ?

konuyu saptırmam imkansız ama halvetin canlı yayınına kadar geldi iş forum kuralları devamına izin vermiyor :) birazdan @Bully damlar buraya :))

tam dedikodu bitti sen geldin sana bişey kalmadı malesef :)
@dosimosi çok üzülmüş dün gece o gittikten sonra kendisini çekiştirdiğin için. :)

2 kez üst üste dinle belki fikrin değişir :D Elfida 3.haftada harcanacak bir şarkı mı sence :D

o da doğru üçüncü hafta harcanacak şarkı değil ama herkes ilk haftaları kötü şarkılarla geçerse biz jürilerede yazık değilmi arada bir kaliteli şarkı arıyor insan :))

@Bully damlamış bile baksana, bizim ekmeğimizi kapamak için bekliyor akbaba gibi. :A :A

@MasacRE- re de buralarda @Doğu haricinde gece baykuşları ekip olarak burda sanırım :)

o da doğru üçüncü hafta harcanacak şarkı değil ama herkes ilk haftaları kötü şarkılarla geçerse biz jürilerede yazık değilmi arada bir kaliteli şarkı arıyor insan :))
Geçen hafta çok güzel bir şarkı dinledik Yollarda Bulurum Seni şarkısını kullanmıştım gerçi sen düşük puan verdin :D :D

@MasacRE- re de buralarda @Doğu haricinde gece baykuşları ekip olarak burda sanırım :)
Evet ekip olarak her şey müsait. Şartlar oluştuğunda gerekli işlemler başlayacaktır. :A

@dosimosi çok üzülmüş dün gece o gittikten sonra kendisini çekiştirdiğin için. :)

bana cevap bile yazmamış kız üzüntüsünü nasıl anlayacağız bende hakkında dedikodu yaptığımız için mutlu olur dedim nerden bilim küseceğini hem kötü bahsetmedikki hep kendisini özvüp durduk :)

Geçen hafta çok güzel bir şarkı dinledik Yollarda Bulurum Seni şarkısını kullanmıştım gerçi sen düşük puan verdin :D :D

kötü puanmı verdim? en yüksek puan 18 di ve ben 15 puan falan verdim sanırım o puanı bulamayanlar var ? :)

Evet ekip olarak her şey müsait. Şartlar oluştuğunda gerekli işlemler başlayacaktır. :A

@dosimosi gitseydi daha rahat dedikodu yapardık kızın aklında bakla ıslanmıyor yarın yetiştirir anında hiçbir anlamı kalmıyor öyle :) dedikodu dediğin sır olarak kalmalı :)

2 dakıka bırakmaya gelmiyorsun destere :A :A :A

sendemi uyumamıştın :))

@MEnes saat daha erken sanırım biz bir saat sonra başlayalım dedikoduya :))

@dosimosi gitseydi daha rahat dedikodu yapardık kızın aklında bakla ıslanmıyor yarın yetiştirir anında hiçbir anlamı kalmıyor öyle :) dedikodu dediğin sır olarak kalmalı :)

sendemi uyumamıştın :))

@MEnes saat daha erken sanırım biz bir saat sonra başlayalım dedikoduya :))
Aaa herkes burdaysa o zaman olmaz tabi. :A Biraz bekleyelim hava soğusun ve puslansın, ortalık sakinleşsin azıcık. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking