Anladım iyi bakalım buralardayım o zaman her ihtimale karşı.yok ben geceleri video izlemiyorum onu demek istedim. ben birazdan kaybolup damlarim buraya. daha erken benim icin buraya gelmek![]()
Anladım iyi bakalım buralardayım o zaman her ihtimale karşı.yok ben geceleri video izlemiyorum onu demek istedim. ben birazdan kaybolup damlarim buraya. daha erken benim icin buraya gelmek![]()
konuyu saptırmam imkansız ama halvetin canlı yayınına kadar geldi iş forum kuralları devamına izin vermiyorkonuyu saptirma limon sıkma
tam dedikodu bitti sen geldin sana bişey kalmadı malesefGeldim kaçma la bi yere Lucifer'miş bilmem neymiş bırak bu işleri.Azıcık da benle sıvamaya gir özlemişsindir.
![]()
Tüh kaçırmışız muhabbeti neyse yeni bir şeyler ayarlarız gece uzun.konuyu saptırmam imkansız ama halvetin canlı yayınına kadar geldi iş forum kuralları devamına izin vermiyorbirazdan @Bully damlar buraya
)
tam dedikodu bitti sen geldin sana bişey kalmadı malesef![]()
Bir Gece Vakti
Bu hafta biraz daha yavaş,durgun bir şarkı seçiyorum.Herkese başarılar![]()
Kaybettim seni bir gece vakti....
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @Aserat @denizz19 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @eskici @batuhankaralar @Çiğdem-
tamam seslenirim sanaAnladım iyi bakalım buralardayım o zaman her ihtimale karşı.![]()
ayarlarz tabiki yeterki girişi yap devamı gelir dedikodu bitmez bizdeTüh kaçırmışız muhabbeti neyse yeni bir şeyler ayarlarız gece uzun.![]()
2 kez üst üste dinle belki fikrin değişirfena sayılmaz ama haluk leventin sevdiğim şarkılarından değil malesef .. elfida ya sıra ne zaman gelecek ?
@Bully damlamış bile baksana, bizim ekmeğimizi kapamak için bekliyor akbaba gibi.ayarlarz tabiki yeterki girişi yap devamı gelir dedikodu bitmez bizde![]()
2 kez üst üste dinle belki fikrin değişirElfida 3.haftada harcanacak bir şarkı mı sence
![]()
Geçen hafta çok güzel bir şarkı dinledik Yollarda Bulurum Seni şarkısını kullanmıştım gerçi sen düşük puan verdino da doğru üçüncü hafta harcanacak şarkı değil ama herkes ilk haftaları kötü şarkılarla geçerse biz jürilerede yazık değilmi arada bir kaliteli şarkı arıyor insan)
Evet ekip olarak her şey müsait. Şartlar oluştuğunda gerekli işlemler başlayacaktır.
@dosimosi çok üzülmüş dün gece o gittikten sonra kendisini çekiştirdiğin için.![]()
Babanın öfkesi çabuk geçmiş sanırım, hala buralarda dolaşabildiğine göre
Geçen hafta çok güzel bir şarkı dinledik Yollarda Bulurum Seni şarkısını kullanmıştım gerçi sen düşük puan verdin![]()
![]()
Yok bee dediğim gibi hatalı olmadığım için bana kızmadı.Babanın öfkesi çabuk geçmiş sanırım, hala buralarda dolaşabildiğine göre![]()
Evet ekip olarak her şey müsait. Şartlar oluştuğunda gerekli işlemler başlayacaktır.![]()
2 dakıka bırakmaya gelmiyorsun destere![]()
![]()
![]()
Aaa herkes burdaysa o zaman olmaz tabi.