MusicSurvivor 5.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

@dosimosi gitseydi daha rahat dedikodu yapardık kızın aklında bakla ıslanmıyor yarın yetiştirir anında hiçbir anlamı kalmıyor öyle :) dedikodu dediğin sır olarak kalmalı :)

sendemi uyumamıştın :))

@MEnes saat daha erken sanırım biz bir saat sonra başlayalım dedikoduya :))
Yok bee dediğim gibi hatalı olmadığım için bana kızmadı. :A İlk öğrendiğinde biraz söylendi sonra anladı durumu pek de bir şey olmadı. :A
allah allah ben olunca rahat konusamıyormusunuz kahvehaneye çevirdiniz iyice burayı ayoll rahatınımızı kaçırıyoruz :A :A :A

bana cevap bile yazmamış kız üzüntüsünü nasıl anlayacağız bende hakkında dedikodu yaptığımız için mutlu olur dedim nerden bilim küseceğini hem kötü bahsetmedikki hep kendisini özvüp durduk :)
Gelir birazdan derdini ona anlatırsın artık. :A Arkadan saydırmak kolay. :A

Ben kendisini korumaya çalışırken senin ona neler dediğini tek tek anlattım ona, birazdan gazabına uğrarsın, kaçacak delik ara derim. :)

allah allah ben olunca rahat konusamıyormusunuz kahvehaneye çevirdiniz iyice burayı ayoll rahatınımızı kaçırıyoruz :A :A :A

mekan sahibi başımızda oklavayla dolaşınca haliyle nutkumuz tutuluyor elimiz şeyimize dolanıyor heyecandan yani ayağımıza dolanıyor :) baskıyı iliklerimize kadar hissediyoruz özgür bir ortam için mekan sahibinin horultu sesleri gelmeli öncelikle :))

Gelir birazdan derdini ona anlatırsın artık. :A Arkadan saydırmak kolay. :A

Ben kendisini korumaya çalışırken senin ona neler dediğini tek tek anlattım ona, birazdan gazabına uğrarsın, kaçacak delik ara derim. :)

sen niye yemedin içmedin herşeyi yetiştirdin ki onu anlaamdım :) ondan sonra birde şarkına yüksek puan bekliyorsun benden? daha çok beklersin kötü günümüzde bir yararını görmedikki kötü gününde destek çıkalım :)

mekan sahibi başımızda oklavayla dolaşınca haliyle nutkumuz tutuluyor elimiz şeyimize dolanıyor heyecandan yani yağımıza dolanıyor :) baskıyı iliklerimize kadar hissediyoruz özgür bir ortam için mekan sahibinin horultu sesleri gelmeli öncelikle :))
E yani şimdi ne kadar az kişi o kadar rahat muhabbet. :A :A Çayımızı kahvemizi kendimiz yapıyoruz biz size ihtiyaç yok. :A
hahahah @MasacRE- de bakıyor uzaktan yarım saate size bırakıcam dükkanı merak etmeyin ayoll :A :A :A

Yok bee dediğim gibi hatalı olmadığım için bana kızmadı. :A İlk öğrendiğinde biraz söylendi sonra anladı durumu pek de bir şey olmadı. :A
Sıvacı şansı var sende zaar. :A Neyse baban sana bir şey yapmamış olabilir ama burda rahat edeceğini sanılıyorsan yanılıyorsun. :A

Bu hafta Gökhan'a iyi bir puan ver, bir süre bulaşmayayım sana. :A

E yani şimdi ne kadar az kişi o kadar rahat muhabbet. :A :A Çayımızı kahvemizi kendimiz yapıyoruz biz size ihtiyaç yok. :A

aynen birde herkes burda olursa kimi çekiştireceğiz olayın hiç bir esprisi kalmıyor :)) birileri olmamalıki birileri bayram etsin :)

Sıvacı şansı var sende zaar. :A Neyse baban sana bir şey yapmamış olabilir ama burda rahat edeceğini sanılıyorsan yanılıyorsun. :A

Ben her ortamda bir şekilde rahata kavuşacak yapıdayım. Bu yüzden burada da o rahata ulaşırım yani sorun yok. :A :A Gökhan'a iyi puan verebilmem için çok uçuk şeyler olması lazım. :A

@MasacRE- +18 bir filme takıldı sanırım yoksa kesin bir iki laf yapardı artık ne işler kurcalıyor belli değil :))
gerçi bu saatteler o tarz filmler izlemek için bulunmaz zamanlar değerlendirmek lazım :)
hahhahaha tövbe tövbe herkesi kendin gibimi sanıyorsun sen ayoll şu terbiyeli çocukları yoldan çıkarma az 2 dakıka aşk laftan anlamaz konusuna gittim heöen burda yaramazlık yapmıssın :F :F :F

@MasacRE- +18 bir filme takıldı sanırım yoksa kesin bir iki laf yapardı artık ne işler kurcalıyor belli değil :))
gerçi bu saatteler o tarz filmler izlemek için bulunmaz zamanlar değerlendirmek lazım :)

Film izledim de +18 değil böyle gizemli gerilimli falan bir şeydi ona bakıyordum ben de 10 cloverfield lane izle sen de @MEnes de izlemiş :D

Bu ayıp ettin şarkısı benim albümümde kçıncı olmustu ayoll pek başarılı gitmedi diye kalmıs nedense aklımda :F

Film izledim de +18 değil böyle gizemli gerilimli falan bir şeydi ona bakıyordum ben de 10 cloverfield lane izle sen de @MEnes de izlemiş :D
Güzel ve değişik bir filmdi. Yazın izlediydim. :D Ama 2016'dan o kadar izleyecek film var kı ne ara bitireceğim hepsini hiç bilmiyorum. Oscar da yaklaşıyor, diziler var falan. Çok yoğun bir dönem beni bekliyor. :A

Güzel ve değişik bir filmdi. Yazın izlediydim. :D Ama 2016'dan o kadar izleyecek film var kı ne ara bitireceğim hepsini hiç bilmiyorum. Oscar da yaklaşıyor, diziler var falan. Çok yoğun bir dönem beni bekliyor. :A

Süper kahraman filmleri hariç pek seyre değer bir şey çıkmadı gibi şu ana kadar. 3-4 film izledim ben de yani izlense de izlenmese de olur tarzda filmlerdi. Gerçi şimdi sinemada var yavaş yavaş geliyorlar da nete düşen sağlam film yok yani.

Başarılı gitmese niye kullanayım kız salak mıyım ben :A Gökhan'la ilk final puanı aldığım şarkıydı yeri de ayrı o yüzden. :A

https://fav10.net/forum/threads/benim-albümüm-6-hafta-sonuçları.261925/

İnşallah bu şarkıyla elenirsin de yeri daha da bir ayrı olur senin için bu şarkıyla 3. haftada şutlandım diye anarsın artık :A

aaa baska şarkıyla karıstırdım ozaman 2.sırayı 2 kişi paylasınca almıssın puanıda ballıymışsın her zamankıo gibi hahaha :F
Kız o değil de @vadikızı yok ortalarda, gelmezse şarkısını kim seçecek :A

Süper kahraman filmleri hariç pek seyre değer bir şey çıkmadı gibi şu ana kadar. 3-4 film izledim ben de yani izlense de izlenmese de olur tarzda filmlerdi. Gerçi şimdi sinemada var yavaş yavaş geliyorlar da nete düşen sağlam film yok yani.

İnşallah bu şarkıyla elenirsin de yeri daha da bir ayrı olur senin için bu şarkıyla 3. haftada şutlandım diye anarsın artık :A
Çok komiksin sen :A Kırk yılın başı senin haydutlara iyi puan verecektim bu mesajınla her şeyi mahvettin :A