allah allah ben olunca rahat konusamıyormusunuz kahvehaneye çevirdiniz iyice burayı ayoll rahatınımızı kaçırıyoruzYok bee dediğim gibi hatalı olmadığım için bana kızmadı.İlk öğrendiğinde biraz söylendi sonra anladı durumu pek de bir şey olmadı.
![]()
allah allah ben olunca rahat konusamıyormusunuz kahvehaneye çevirdiniz iyice burayı ayoll rahatınımızı kaçırıyoruzYok bee dediğim gibi hatalı olmadığım için bana kızmadı.İlk öğrendiğinde biraz söylendi sonra anladı durumu pek de bir şey olmadı.
![]()
Yani fena değildi ama daha iyisini beklerdimkötü puanmı verdim? en yüksek puan 18 di ve ben 15 puan falan verdim sanırım o puanı bulamayanlar var ?![]()
Gelir birazdan derdini ona anlatırsın artık.bana cevap bile yazmamış kız üzüntüsünü nasıl anlayacağız bende hakkında dedikodu yaptığımız için mutlu olur dedim nerden bilim küseceğini hem kötü bahsetmedikki hep kendisini özvüp durduk![]()
allah allah ben olunca rahat konusamıyormusunuz kahvehaneye çevirdiniz iyice burayı ayoll rahatınımızı kaçırıyoruz![]()
![]()
![]()
E yani şimdi ne kadar az kişi o kadar rahat muhabbet.allah allah ben olunca rahat konusamıyormusunuz kahvehaneye çevirdiniz iyice burayı ayoll rahatınımızı kaçırıyoruz![]()
![]()
![]()
Gelir birazdan derdini ona anlatırsın artık.Arkadan saydırmak kolay.
Ben kendisini korumaya çalışırken senin ona neler dediğini tek tek anlattım ona, birazdan gazabına uğrarsın, kaçacak delik ara derim.![]()
mekan sahibi başımızda oklavayla dolaşınca haliyle nutkumuz tutuluyor elimiz şeyimize dolanıyor heyecandan yani yağımıza dolanıyorbaskıyı iliklerimize kadar hissediyoruz özgür bir ortam için mekan sahibinin horultu sesleri gelmeli öncelikle
)
hahahah @MasacRE- de bakıyor uzaktan yarım saate size bırakıcam dükkanı merak etmeyin ayollE yani şimdi ne kadar az kişi o kadar rahat muhabbet.![]()
Çayımızı kahvemizi kendimiz yapıyoruz biz size ihtiyaç yok.
![]()
Sıvacı şansı var sende zaar.Yok bee dediğim gibi hatalı olmadığım için bana kızmadı.İlk öğrendiğinde biraz söylendi sonra anladı durumu pek de bir şey olmadı.
![]()
E yani şimdi ne kadar az kişi o kadar rahat muhabbet.![]()
Çayımızı kahvemizi kendimiz yapıyoruz biz size ihtiyaç yok.
![]()
Ben her ortamda bir şekilde rahata kavuşacak yapıdayım. Bu yüzden burada da o rahata ulaşırım yani sorun yok.Sıvacı şansı var sende zaar.Neyse baban sana bir şey yapmamış olabilir ama burda rahat edeceğini sanılıyorsan yanılıyorsun.
Bu hafta Gökhan'a iyi bir puan ver, bir süre bulaşmayayım sana.![]()
İyi iyi dükkanın kontrolünü elimize alalım da işlerimiz var.
Kesinlikle hiç bir tadı olmaz kalabalıkta bu işin. Herşeyin bir kuralı var.aynen birde herkes burda olursa kimi çekiştireceğiz olayın hiç bir esprisi kalmıyor) birileri olmamalıki birileri bayram etsin
![]()
hahhahaha tövbe tövbe herkesi kendin gibimi sanıyorsun sen ayoll şu terbiyeli çocukları yoldan çıkarma az 2 dakıka aşk laftan anlamaz konusuna gittim heöen burda yaramazlık yapmıssın@MasacRE- +18 bir filme takıldı sanırım yoksa kesin bir iki laf yapardı artık ne işler kurcalıyor belli değil)
gerçi bu saatteler o tarz filmler izlemek için bulunmaz zamanlar değerlendirmek lazım![]()
@MasacRE- +18 bir filme takıldı sanırım yoksa kesin bir iki laf yapardı artık ne işler kurcalıyor belli değil)
gerçi bu saatteler o tarz filmler izlemek için bulunmaz zamanlar değerlendirmek lazım![]()
Bu ayıp ettin şarkısı benim albümümde kçıncı olmustu ayoll pek başarılı gitmedi diye kalmıs nedense aklımdaSıvacı şansı var sende zaar.Neyse baban sana bir şey yapmamış olabilir ama burda rahat edeceğini sanılıyorsan yanılıyorsun.
Bu hafta Gökhan'a iyi bir puan ver, bir süre bulaşmayayım sana.![]()
Güzel ve değişik bir filmdi. Yazın izlediydim.Film izledim de +18 değil böyle gizemli gerilimli falan bir şeydi ona bakıyordum ben de 10 cloverfield lane izle sen de @MEnes de izlemiş![]()
Başarılı gitmese niye kullanayım kız salak mıyım benBu ayıp ettin şarkısı benim albümümde kçıncı olmustu ayoll pek başarılı gitmedi diye kalmıs nedense aklımda![]()
aaa baska şarkıyla karıstırdım ozaman 2.sırayı 2 kişi paylasınca almıssın puanıda ballıymışsın her zamankıo gibi hahahaBaşarılı gitmese niye kullanayım kız salak mıyım benGökhan'la ilk final puanı aldığım şarkıydı yeri de ayrı o yüzden.
https://fav10.net/forum/threads/benim-albümüm-6-hafta-sonuçları.261925/
Güzel ve değişik bir filmdi. Yazın izlediydim.Ama 2016'dan o kadar izleyecek film var kı ne ara bitireceğim hepsini hiç bilmiyorum. Oscar da yaklaşıyor, diziler var falan. Çok yoğun bir dönem beni bekliyor.
![]()
Başarılı gitmese niye kullanayım kız salak mıyım benGökhan'la ilk final puanı aldığım şarkıydı yeri de ayrı o yüzden.
https://fav10.net/forum/threads/benim-albümüm-6-hafta-sonuçları.261925/
Kız o değil de @vadikızı yok ortalarda, gelmezse şarkısını kim seçecekaaa baska şarkıyla karıstırdım ozaman 2.sırayı 2 kişi paylasınca almıssın puanıda ballıymışsın her zamankıo gibi hahaha![]()
Çok komiksin senSüper kahraman filmleri hariç pek seyre değer bir şey çıkmadı gibi şu ana kadar. 3-4 film izledim ben de yani izlense de izlenmese de olur tarzda filmlerdi. Gerçi şimdi sinemada var yavaş yavaş geliyorlar da nete düşen sağlam film yok yani.
İnşallah bu şarkıyla elenirsin de yeri daha da bir ayrı olur senin için bu şarkıyla 3. haftada şutlandım diye anarsın artık![]()