MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Şarkım O KADAR FARKI HAKETMİYORDU

Ne beleşi be hakkım olanı istiyorum ben çatla

Şarkım O KADAR FARKI HAKETMİYORDU
bencede en azından bully nin şarkıcısı kadar puan almalıydın
rastlantıya bak ikinizinde gökhan isimli şarkıcılarla gelmesi ve kalitesizlikte birbiriyle yarışan şarkıcılar seçmeniz ne mutlu bir tesadüf
keşke kaderleride aynı olsaydı geçen hafta birlikte elele veda etselerdi yarışmaya
)

Sana hitap eden kliplerimiz de gelecek biraz sabır

Sen çok biliyon

Sana hitap eden kliplerimiz de gelecek biraz sabır
aaa bu arada bukadar oyu şimdi kim hesaplayacak ayoll sen başkan olarak hesaplasana bir zahmet @destere
@Bully lar sana güvenir hiç puanını kontrol bile etmeden sunarım sonuclarda

Bir yandan kahvemi yudumlarken bir yandan mesajları okuyorum kendimi garip ve elit hissettim nedense.
Ama bu gece ortalık henüz karışmamış demek ki benim gelmem bekleniyordu.
@destere, @MasacRE- sayın yoldaşalarım gündemimizde ne var.

daha gündemmi kaldı
bu hafta codminleri yolcu ediyoruz tek gündemimiz budur
)

aaa bu arada bukadar şarkıyı şimdikim hesaplayacak ayoll sen başkan olarak hesaplasana bir zahmet @destere
@Bully lar sana güvenir hiç puanını kontrol bile etmeden sunarım sonuclarda
Zaten sen bu kadar oyu nasıl hesaplıyorsun hayretler içersindeyiz
Ama destere'den daha güvenilir olduğun kesin, onun insafına kalırsak benim şansım kalmaz.

Ooo güzeel demek ki oylarımda davamızı yansıtacak puanlar dağıtmışım.
sen hala yansıtmadınmı ben oylarımı dünden yolaldım hogathaya
şimdi mutlu bir şekilde sonuçları bekliyorum umarım istediğim sonuçlar gelir

sen hala yansıtmadınmı ben oylarımı dünden yolaldım hogathaya
şimdi mutlu bir şekilde sonuçları bekliyorum umarım istediğim sonuçlar gelir
Yansıtmışım dedim ya.
Ben dün öğlen daha oylama başlamadan yolladım oylarımı. Orada plan programdan haberim yoktu ama şimdi söylediklerinle uyumlu hemen hemen puanlarım.

Yansıtmışım dedim ya.
Ben dün öğlen daha oylama başlamadan yolladım oylarımı. Orada plan programdan haberim yoktu ama şimdi söylediklerinle uyumlu hemen hemen puanlarım.

sondaki üç yarışmacı kimdi senin sıralamada isim verme sadece lakaplarını söyle biz anlarız

sondaki üç yarışmacı kimdi senin sıralamada isim verme sadece lakaplarını söyle biz anlarız
Tirbüşon onlardan biriydi bunu söylemem yeterlidir sanırım.
Ama diğer co admine o kadar düşük veremedim, ne kadar şarkısında kanımı donduran bir keltoşla düet yaptıysa da.

Çoğu kişiye 1 veresim geldi, ama el mahkum sıralama yapmak zorunda kaldık. Bu hafta baya kötüydü bazı şarkılar...

kendi koyduğun şarkıyı dinlemeye tahammül edebildinmi bari
) başkasınınki neysede insanın kendi koyduğu şarkıdan tiksinmesi daha beter bir durum
)

Tirbüşon onlardan biriydi bunu söylemem yeterlidir sanırım.
Ama diğer co admine o kadar düşük veremedim, ne kadar şarkısında kanımı donduran bir keltoşla düet yaptıysa da.

bende artık öyle acıma yok klibi batıranlara anında cezayı kesiyorum allah razı olsun hogathadan yetkimide arttırdı ne güzel artık daha bir puan verirken kasım kasım kasılma imkanım var
)