MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

bende artık öyle acıma yok klibi batıranlara anında cezayı kesiyorum allah razı olsun hogathadan yetkimide arttırdı ne güzel artık daha bir puan verirken kasım kasım kasılma imkanım var :))
Ooo güzel güzel sen bu işte acımasızlığınla gereken dersi verirsin o zaman gerekli kişilere. :A Bu şekilde yarışmanın seyri hep elimizde olacak. :A

Ooo güzel güzel sen bu işte acımasızlığınla gereken dersi verirsin o zaman gerekli kişilere. :A Bu şekilde yarışmanın seyri hep elimizde olacak. :A

dün triplere girdim hogatha yetkimi arttırsın diye ama işe yaradı:) demekki bazen böyle naz yapmak işe yarıyormuş, yani naz olayı sadece kızlara ait değil erkeklerde gerektiğinde yapmalı :))

dün triplere girdim hogatha yetkimi arttırsın diye ama işe yaradı:) demekki bazen böyle naz yapmak işe yarıyormuş, yani naz olayı sadece kızlara ait değil erkeklerde gerektiğinde yapmalı :))
Kesinlikle gerektiğinde biz de nazlanabilmeliyiz. :A Sonuçta kadın erkek eşitliğini savunuyor herkes. Madem eşitiz sizin yaptıklarınızı bırakın da arada biz yapalım. :A

Kesinlikle gerektiğinde biz de nazlanabilmeliyiz. :A Sonuçta kadın erkek eşitliğini savunuyor herkes. Madem eşitiz sizin yaptıklarınızı bırakın da arada biz yapalım. :A
biz kadınların en zayıf noktası ağlayan erkeğe kıyamıyoruz ayoll :A :A :A

ama karizmam bir ara zedelenir diye endişeye kapılmadımda değil yani :) sonra işe yarayınca unuttum zedelenme olayını yani sonuç aldıktan sonra aradaki şeyler sadece teferruat oluyor :)

şimdi gidip yolda güzel bir kız görsem salya sümük ağlayıp üstüne koşsam kızın, kız acıyıp kollarınımı açar yoksa terliği kafamızamı indirir? net bişey söylesen denerdim en azından :))

Bırak yaa bu acıma değil bildiğin yaptıklarından memnun olması için her şeyi yapmışsın. :A
ama karizmam bir ara zedelenir diye endişeye kapılmadımda değil yani :) sonra işe yarayınca unuttum zedelenme olayını yani sonuç aldıktan sonra aradaki şeyler sadece teferruat oluyor :)
Yani mesele sonuca ulaşabilmek. :A Zirveye giden yolda çekilen çile önemsiz kalıyor, önemli olan oraya varabilmek. :A

Bırak yaa bu acıma değil bildiğin yaptıklarından memnun olması için her şeyi yapmışsın. :A

Yani mesele sonuca ulaşabilmek. :A Zirveye giden yolda çekilen çile önemsiz kalıyor, önemli olan oraya varabilmek. :A

evet aynen sonra yolda yediğimiz naneler çabuk unutuluyor :))
ama birde düşün o kadar karizmayı yerle bir edipte sonuçta almamışız rezilliğimizle başbaşa kalıyoruz allah düşmanımızın başına vermesin böyle bir durum :)
ben şansımla sıyırdım paçayı :) birazda hogathanın direnç sınırlarının zayıflığından kazandık bu galibiyeti :))

evet aynen sonra yolda yediğimiz naneler çabuk unutuluyor :))
ama birde düşün o kadar karizmayı yerle bir edipte sonuçta almamışız rezilliğimizle başbaşa kalıyoruz allah düşmanımızın başına vermesin böyle bir durum :)
ben şansımla sıyırdım paçayı :) birazda hogathanın direnç sınırlarının zayıflığından kazandık bu galibiyeti :))
Evet öyle olmuş burada biraz. :A Çiğdem dirençli ve bu kadar kolay kandırılabilen biri olmasaymış zor ikna olurmuş ve karima yerle bir olurmuş. :A Neyse ki ucuz atlatmışsın. :A

Evet öyle olmuş burada biraz. :A Çiğdem dirençli ve bu kadar kolay kandırılabilen biri olmasaymış zor ikna olurmuş ve karima yerle bir olurmuş. :A Neyse ki ucuz atlatmışsın. :A

hogatha kaçtı uyumaya sanırım :)
sen naptın sınav işi bittimi yoksa devammı sınavlar ? :)

Kaçmış belli yoksa gelirdi oklavasıyla. :A

Benim okul normalinden 2 hafta geç başladı bu kapatılan üniler yüzünden dolayısıyla sınavlar da 2 hafta geç olacak. Yani Aralık'ın ilk haftası vizelerim daha vaktim var. :A

Kaçmış belli yoksa gelirdi oklavasıyla. :A

Benim okul normalinden 2 hafta geç başladı bu kapatılan üniler yüzünden dolayısıyla sınavlar da 2 hafta geç olacak. Yani Aralık'ın ilk haftası vizelerim daha vaktim var. :A
yoğunluktan bahsediyordun bende sınavların yoğunluğu sandım :))

yoğunluktan bahsediyordun bende sınavların yoğunluğu sandım :))
Yok beee bende yoğunluk sınavlardan olmaz sürekli etrafa oraya buraya gidiyorum bi rahat durmuyorum yerimde. :A 4 gün okul var zaten o günler eve geç giriyorum genelde. Hafta sonu da evde olmuyorum çoğunlukla. :A Bu yoğunuk sayesinde ne dizi ne film izleyebiliyorum, hadi dizi neyse de 2016'dan çok film birikti. :A

Yok beee bende yoğunluk sınavlardan olmaz sürekli etrafa oraya buraya gidiyorum bi rahat durmuyorum yerimde. :A 4 gün okul var zaten o günler eve geç giriyorum genelde. Hafta sonu da evde olmuyorum çoğunlukla. :A Bu yoğunuk sayesinde ne dizi ne film izleyebiliyorum, hadi dizi neyse de 2016'dan çok film birikti. :A
lucifer izliyormuydun ?
izlemiyorsan izle derim izliyorsan devam et yarım bırakma derim :))

Yok başlamadım henüz. Sıfırdan başlamak için de yine önce elimdekileri tüketmem lazım. Bakalım bir ara izlemeye çalışırım. :A
seni bir GOT da dizi yorumlarken görmüştüm ondan sonra çok nadir uğruyorsun heralde yabancı dizilere :))

seni bir GOT da dizi yorumlarken görmüştüm ondan sonra çok nadir uğruyorsun heralde yabancı dizilere :))
Şu an o kadar yabancı dizim birikti ki saysam bitiremem. Güncel 2 dizi izleyebiliyorum ondan da biri 4 bölüm geride. :A Shameless ve Westworld var elimde. :A Dediğim gibi bir çok şey yapmaya kalkınca hepsine yetişmek zor oluyor. :A

Çok doğru bir noktaya parmak basmışsın başkanım. Aha bu iki keltoşu görünce benimkilerin değeri gözünde bir kat daha artmıştır eminim, bunlar beni hayattan soğuttular :A @Harunnn60 @mrt-06 Ne güzel şarkıcılarınız var, biriniz Sibel Can'la biriniz Shakira'yla yarışıyorsunuz. Bir daha böyle bir hata yapmayın lütfen boşu boşuna puanlarınızı düşürttünüz bana :A

40f7bd767f20586da7399d86ac159f6e.jpg

double-hits-2016-CEjsJUmQA3-0.jpg
Biz sizin gönlünüzü alacağız. :A :A

[
hahahah aaa zamanında okadar çok kafasına indirdimki oklavamı ayoll öyle kandırmak kolay değil tabikide ama foruma yeni geldi diye şimdirik ılımlı yakınlaşıyorum yakında tekrar oklavayı kafasına geçirmeye baslarım :F :F :F

@Çiğdem- geçen hafta en çok mesajyazan bendim yine aynı rakamları hatta fazlasını istiyorsan 19.00-20.00da başlasın malum yarın okul var :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan