22:00 da bu akşam vatanım sensin ozaman bitiyor malum sen elendiğini yarın görürsün@Çiğdem- geçen hafta en çok mesajyazan bendim yine aynı rakamları hatta fazlasını istiyorsan 19.00-20.00da başlasın malum yarın okul var
22:00 da bu akşam vatanım sensin ozaman bitiyor malum sen elendiğini yarın görürsün@Çiğdem- geçen hafta en çok mesajyazan bendim yine aynı rakamları hatta fazlasını istiyorsan 19.00-20.00da başlasın malum yarın okul var
22:00 da vatanım sensini izleyp gel ayollSonuçlar bugün kaçta @destere başkan olarak söylemen lazım ona göre burada olacağım..
22:00 da vatanım sensini izleyp gel ayoll
Aslında senin coverı beğenmedim, Adele'inkinin yanında çok zayıf buldum ama bu haftaki şarkılar genel olarak geçen haftaya göre çok zayıftı bence o sayede senin puan da yükseldi
Bu akşam göreceğiz bakalım gerçekten bu hafta herkes berbat gelmiş. bu hafta 15 alan geçen hafta 5 alan ile aynı kalitede.
Aynen öyle. Benim şarkı geçen haftakine göre daha çok biliniyor. Geçen hafta şarkılar da baya iyiydi, millet benimkini bilmiyor diye dayadılar 1 puanları elenmekten zor kurtuldum Bu hafta yükselirim diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi ne olacağı
Ben geçen hafta daha çok sevmiştim bu şarkı daha kötü bence.
Ben de geçen haftaki şarkıyı daha çok seviyorum da forumdakilerin önceliği daha çok bildikleri şarkılar oluyor gibi. Bu şarkıya daha çok aşina olabilirler o yüzden dedim ama bilmiyorum ne olacak akşama göreceğiz artık
ARİANA GRANDE.Elenmezsin bence elenecek isim belli.
ARİANA GRANDE.
Tamam arıyana gran derim
Tamam arıyana gran derim
Bence siz ikiniz elenin , benim önüm açılsınSen de mi başladın iğrenç espriler yapmaya
Bu arada üçümüz de elenmeyiz bence ama kim elenir bilemiyorum
Bence siz ikiniz elenin , benim önüm açılsın
Nah senin daha 4. haftan garanti değil hala bana saygısızlık yapıyorsunSenin önünün her tarafı açık olsa ne olur sanki şampiyon olacan Bu hafta LM ile kurtardın işte birkaç hafta sonra elenir gidersin
Nah senin daha 4. haftan garanti değil hala bana saygısızlık yapıyorsun
Beni karşına alırsan kaybeden sen olursun uyuyan yılanı uyandırma bence@soo 'ya laf yok o benim en büyük destekçim Geçen hafta tam puan verdi, bu hafta da en yüksek verdikleri arasındaymışım
@Bully 'nin de şimdi elenmeyeceği belli zaten, biz ona uygun bir zamanda operasyon yaparız ekibi toplayıp merak etme sen
Benim şampiyonluk hayallerim yok zaten gidebildiğim yere kadar gidip jürideki yerimi alırım ne olacak sanki
Beni karşına alırsan kaybeden sen olursun uyuyan yılanı uyandırma bence