MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

@Çiğdem- geçen hafta en çok mesajyazan bendim yine aynı rakamları hatta fazlasını istiyorsan 19.00-20.00da başlasın malum yarın okul var :A
22:00 da bu akşam vatanım sensin ozaman bitiyor malum sen elendiğini yarın görürsün
:A :A :A

@dreamy pampa naptin sen oyları. Hiç konuşamadık.:A

@MasacRE- seninlede görüşemiyoruz umarım bizi ekmeye kalkmazsın.:A

Aslında senin coverı beğenmedim, Adele'inkinin yanında çok zayıf buldum ama bu haftaki şarkılar genel olarak geçen haftaya göre çok zayıftı bence o sayede senin puan da yükseldi :A

Aslında senin coverı beğenmedim, Adele'inkinin yanında çok zayıf buldum ama bu haftaki şarkılar genel olarak geçen haftaya göre çok zayıftı bence o sayede senin puan da yükseldi :A

Bu akşam göreceğiz bakalım gerçekten bu hafta herkes berbat gelmiş. bu hafta 15 alan geçen hafta 5 alan ile aynı kalitede.:(

Bu akşam göreceğiz bakalım gerçekten bu hafta herkes berbat gelmiş. bu hafta 15 alan geçen hafta 5 alan ile aynı kalitede.:(

Aynen öyle. Benim şarkı geçen haftakine göre daha çok biliniyor. Geçen hafta şarkılar da baya iyiydi, millet benimkini bilmiyor diye dayadılar 1 puanları elenmekten zor kurtuldum :A Bu hafta yükselirim diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi ne olacağı :D

Aynen öyle. Benim şarkı geçen haftakine göre daha çok biliniyor. Geçen hafta şarkılar da baya iyiydi, millet benimkini bilmiyor diye dayadılar 1 puanları elenmekten zor kurtuldum :A Bu hafta yükselirim diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi ne olacağı :D

Ben geçen hafta daha çok sevmiştim bu şarkı daha kötü bence.:(

Ben geçen hafta daha çok sevmiştim bu şarkı daha kötü bence.:(

Ben de geçen haftaki şarkıyı daha çok seviyorum da forumdakilerin önceliği daha çok bildikleri şarkılar oluyor gibi. Bu şarkıya daha çok aşina olabilirler o yüzden dedim ama bilmiyorum ne olacak akşama göreceğiz artık :D

Adamına göre muameleye giriyor benim ki.:A Bende öyle düşünüyorum. Malesef @soo ve @Bully 'de elenmez.s.s

@soo 'ya laf yok o benim en büyük destekçim :D Geçen hafta tam puan verdi, bu hafta da en yüksek verdikleri arasındaymışım :D
@Bully 'nin de şimdi elenmeyeceği belli zaten, biz ona uygun bir zamanda operasyon yaparız ekibi toplayıp merak etme sen :A

Nah :A senin daha 4. haftan garanti değil hala bana saygısızlık yapıyorsun :A

Benim şampiyonluk hayallerim yok zaten gidebildiğim yere kadar gidip jürideki yerimi alırım ne olacak sanki :A

@soo 'ya laf yok o benim en büyük destekçim :D Geçen hafta tam puan verdi, bu hafta da en yüksek verdikleri arasındaymışım :D
@Bully 'nin de şimdi elenmeyeceği belli zaten, biz ona uygun bir zamanda operasyon yaparız ekibi toplayıp merak etme sen :A

Benim şampiyonluk hayallerim yok zaten gidebildiğim yere kadar gidip jürideki yerimi alırım ne olacak sanki :A
Beni karşına alırsan kaybeden sen olursun uyuyan yılanı uyandırma bence :A